Pazar günü Taraklıya gidelim

ODUNCU, mehmet kardeşim allah razı olsun biz neyizki o sizin güzelliğiniz.gelene kapım açık bir sıcak çayımız olur.isteyene her yeri bilumum gezdiririz.daha ne yapalım.kapımız açık dedik.şöyle sünnet falan gezer piknik yapar gönlümüz açılır demi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzelolurdu Oduncu ama ,
Benim haftasonları eğitim var, birde C.tesi günü taksim de buluşma var, ondan sonra millet erken kalkamaz yani zamanlama olarak biraz ters bir zaman olmuş...

conqueror, hocam böyle güzel hava ve tabiatı bidaha uzun kış ayları geliyor zor bulursunuz.valla.

Forumdan Uzaklaştırıldı
conqueror, sanki gidicende işkembeden sallıyon :p yok eğitimmiş, eğlenceymiş :pl: çok provakatör gördüm kendimi :bounce: Hasan abi yaza cümbür cemaat gelcez, merak etme sen :rendeer:

ChatnoiR, inşallah ama ben sizleri çok özledim.sucukları çok özledim.ızgaraları çok özledim.balıkları çok özledim.napcaz yaza kadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arvasi3, sucuk eksperi barış tır euheuhe ızgara ercüment abiden sorulur, hepberaber gelcez yaza inşallah :cat:

ChatnoiR, hocam kışın suyumu çıktı kartalkayaya gideceğinize buraya gelin kışın uzun geceler ne heyecanlar yaşarız biliyormusun.sabahlara kadar konaklarda vur patlasın çal oynasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arvasi3, ben kelebek motorcuyum abi :bounce: yanlış olmasın :queen:

hasan abi ben bi iyilik düşünüyorum sana merak etme sen bak en kısa zamanda nasıl süpriz yapacağız sana sen şöle birkaç kişinin kalabileceği bi yer ayarla bide sucukları ii günler yakında sıkma canını sen hep kalbimizdesin öpüyorum :cat: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hasancım merak etme bizler bir kaç arkadaş yaz kelebeği değiliz yazın meydana çıkıp sonbaharda meydan dan kaybolan ilk kar düştüğünde orada olacağız ve bu sana süpriz olacak kardeşim :thumleft:

Valla bişey yok sırf topiç gözüksün diye yazıyorum ümit dünyası belki biri gelir.

Hasan abi ben 8 de yola çıkıp erkenden orada olamayı düşünüyorumki gezecek zaman olsun. Uyarmı ?
Birde arada yol çalışması vardı bittimi?
+ Buradan bir istegin emrin varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ChatnoiR' Alıntı:
conqueror, sanki gidicende işkembeden sallıyon :p yok eğitimmiş, eğlenceymiş :pl: çok provakatör gördüm kendimi :bounce: Hasan abi yaza cümbür cemaat gelcez, merak etme sen :rendeer:

nereye gitmedik ki chatnoir, zamanim uygun olsun heryere giderim...

bu pazar hangi pazar arkadaşlar? kimler katılıyor? bir güdüş var mı gerçekten yoksa laf olsun diye muhabbet mi ediliyor?

Forumdan Uzaklaştırıldı
serk kardeşim ya şu avatarını görünce ödüm çıtlıyo valla :cherry:
başka avatarmı yok korkuyom avatarına gözüm kaycak diye :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar