- Konu Yazar
ilk taşıtımın bir motosiklet olmasının istiyorum ve motorla açıkçası pek bi geçmişim yok tabiyki önce ehliyet alıcam daha sonrada butceme uygun bi motor.yanlız kucuk bi sorunum var butcem baya bi kısıtlı yaklasık 1500 ytl civarında sanırım ikinci el mondialler bana göre sizin tavsiye edeceğiniz bir model veya marka varmı?
daha önce otomatik vitesli motor kullandım ama normal vitesli bi motor hiç kullanmadım bu yüzden manual vitesli bi motor arıyorum.
yazımdanda anlaşılıyodur işte; çok yeniyim bana yardımcı olursanız cok sevinirim...
her turlu yardıma açığım fikir olur,ikinci el bana uygun bi motorunuz varsa o olur yada ne biliyim tanıdığınız birileri falan dediğim gibi bana yol göstericek herkesin sözünü dinlemeye hazırım.
hadi kalın sağlıcakla.
:bestmt:
daha önce otomatik vitesli motor kullandım ama normal vitesli bi motor hiç kullanmadım bu yüzden manual vitesli bi motor arıyorum.
her turlu yardıma açığım fikir olur,ikinci el bana uygun bi motorunuz varsa o olur yada ne biliyim tanıdığınız birileri falan dediğim gibi bana yol göstericek herkesin sözünü dinlemeye hazırım.
hadi kalın sağlıcakla.
:bestmt:
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.