Motosiklet.net İzmir Tayfası BAYRAM-2

Valla hocam mükemmel bir hafta sonu olmuş. Sunum desen tam profesyonel bende gelmiş gibi oldum. Aman dostlugunuz ve gezileriniz bozulmasın.

Şebnemcim...sen bir harikasın....çok..çok uğraştığın bellli...sana teşekkür ediyorum...harika sunum ,harika fotoğraflar...ve güzel bir gezinin ardından..fotolarla keyfim dahada arttı..seni seviyoruuuzz.... :rendeer:

sn,Şebnem arkadaşım ellerine sağlık harika anlatım süper resimler güzel kurgu vallaha tekrar tebrikler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:rendeer: teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
süperrr bi gezi olmuş herkezin ellerine sağlıkk gerçekten çok iyi anlatmışsın gezinizi şebnem :rendeer: :king:

hepinizi tebrik ederim arkadaşlar....kazasız belasız gezilerinizin devam etmesi dileğimle...inşallah bir gün birlikte oluruz... :cat: :king:

şebnem ellerine sağlık fotoğraflar çok güzel olmuş ben aranızda değildim ama gelmiş kadar oldum :) :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
süper olmuş süper, şebnemcim ellerine sağlıkk :rendeer: gezimiz süperdi, resimlerin gezimizi iyi anlattığına sevindim :flower:

sizlerde harikasınız anlamadıgım bir şeymi var yanlızca işt ekibiyle yarıs filanmı yapıyorsunuz :) bu gezme konusunda işt.izmirde baya güzel geziyor helal olsun sizlere yakısır :cat:
be bunları bizle paylasdığınız izin teşekkürler türkiye :rendeer:

güzel bir gezi oldu,bu gezi için emek veren herkese özellikle (cenkis abi ve kenan'a) sonsuz teşekkürlerimi sunarım,birçok duyguyu arka arkaya yaşadım,kah güldüm :mrgreen: ,kah eğlendim :flower: ,kah dumur oldum :sunny: ,biraz da canım yandı(düştüm :pr: ) ama çook eğlendim :bestmt: ,benimle birlikte tireden katılan arkadaşlarımda çoook eğlenmiş :thumleft: özellikle diğer gs500'ü kullanan mehmet için farklı bir deneyim olmuş,o da emeği geçen herkese teşekkür etti :thumleft: selam söyledi,elimizde olmadan kırdığımız ayıp ettiğimiz insanlar varsa özür dilerim. :rendeer: ortamımız tam aile ortamıydı,fakat alkol olduğu için sanırım eğlencenin dozunu biraz kaçırmış olabiliriz,dilerim bundan sonraki gezi ve etkinliklerimizde de ortamımız hiç bozulmaz :king:
fotolar için emek veren şebnem'e de ayrıca teşekkür ederim.

Eğlencenin dozu nasıl kaçtı yaw? :silent: Ben kaçırdım o saatleri. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
boş ver mustafa fazla kafaya takmaya değmez.arkadaşın memnun kalmışmı peki :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir gezinizde yoktum baya bir aksiyon :santa: olmuş üşüyen alkolun etkisiyle ateşi fazla gelen kaza yapan gülen güldüren üzülen üzen şaşan şaşırtan bir ortam olmuş
bundan sonrakileri kaçırmamak farz oldu artık
:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar