motosikleti olmayanlar buraya

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
başka hangi motosiklet sitesinin bukadar çok motosikletsiz üyesi vardır.bakalım kaç kişiyiz

Son düzenleme:
bende de yok ama almak için çalışmalarım yoğun bir şekilde devam ediyor :)

bende yok daha ,ama bizimkileri kandırma yolundayım ehliyet yazdan tamam, motoruda halletik mi :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:p benim motorum var ama kalbim sizlerle dostlar........
umarım en kısa zamanda sizlerinde motoru olur.............. :cat:

şuan benimde yok arkadaşlar......bu gün krediye başvuru yaptım cumagünü alacam kısmet olursa jinlun 150cc darısıda olmayan arkadaşlara olur cumagünü dananın kuyrugu kopacak :santa: hadi hayırlısı olsun

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bende 2003 de satmıştım, yaza doğru inşallah...

Abiler iyi akşamlar 16 yaşındayım bana önerceğiniz 500 750 ytl arasında bir motor var mı

Sadobey sana katılıyorum inş. hepsinin birer motosikleti olur kazasız belasız binmek nasip olsun hepimize :cat: :cat: :cat: :cat:

Benimde motorum yok, almıyorum çünkü ehliyetim yok, sınava girdim, ehliyeti elime aliim, motoruda kapiya çekecem, hayırlısı...

benimde yoooooooooook.önce annem izin vermemişti ki,hala izin vermiyor.şimdi eşim karşı.hepsini boş verin de şimdi 1.5 yaşında bir oğlum var...
biraz deli olduğumdan kendimden tırsıyorum.biraz daha sakinleşince elbette alacağım.sevgiler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde yok ama babamı kandırma çalışmalarım devam ediyor peder en son ben 3 yaındakn kaza yaptıktan sonra satmış şimdi yok... inşallah yaza kadar olcak

bende motorumu 2000 yılında satmıştım ama yeniden almak için araştırmalarım yoğun bir şekilde devam ediyor ehliyetimede a2 eklettim artık hiç bir sorun kalmadı inşallah alacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar