- Konu Yazar
Selam Arkadaşlar,
Cuma günkü Riva gezisine gelemediğim için, dolayısıyla bayramda yol yapamadığım için kurtlanıp, spontane olarak dün gece geç saatlerde netleşen bi kıyıköy gezisi yapmaya karar verdik 2 arkadaşımla..
Buraya da yazıp hep beraber gidelim diyecektim ama saat 12:30 olmuştu.. Biz bu hafta önden bi gidelim, bakalım, haftaya hep beraber gitmek için organize ederiz dedik
(kıvır.com)
Belki hep beraber gideriz birdaha veya kendi gitmek isteyen olur diye bi özet yazayım dedim..
Güzergah şu şekilde:
sabah 10'da yenibosna E-5 Opet'den hareket aldık.. Soldaki kırmızı motor benim kızım ve simsiyah kıyafetli olan da bendeniz..
otoban'da ortalama 130km/h ile sürüş ve yaklaşık 70-80 km sonra mola (hava soğuk ya, ısınma-çay-sigara molası 10 dakka)
edirne otobanın'dan çerkezköy yol ayrımından çıkıp, çerkezköy üzerinden Saray ilçesine gidiyoruz
Saray üzerinden kısa bir sürüşle Kıyıköy'e varılıyor (ist'den toplam 160km)
Kıyıköy içinden sahile doğru gidince Yakamoz restoran var, kahvaltı ve yemek için güzel bi konumu var, denize tepeden bakıyo..
Balık var, alkollü/alkolsüz içki ve sıcacık soba+çay.. ben beğendim..
yemek, çay ve muhabbet sonrası bi limana uğradık
bi de ne görelim.. yolda solladığımız 89 model rus tipi bi motor vardı.. o orda
sahibi abiyle bayaa muhabbet ettik, balık tutuyodu limandan
sonra tabii arazi olsun accık diye limann azcık doğusundaki tepeye tırmandık.. yol bozuk ama çok zorlu değil.. manzara müthiş..
e tepeden denize karşı "gizem" fotoğrafı çekmeden inilmez tabii
sonrasında film bitti benim
daha çekemedim..
gazladık dönüşe.. gene yarı yolda sobalı-çaylı bi mola ile yaklaşık 1,5 saate de döndük..
Otoban sonrası tatlı virajlı, ağaçlık yol çok güzeldi giderken..
Bi ara hep beraber gidelim!!
Hepinize iyi haftalarrr!!!
Cuma günkü Riva gezisine gelemediğim için, dolayısıyla bayramda yol yapamadığım için kurtlanıp, spontane olarak dün gece geç saatlerde netleşen bi kıyıköy gezisi yapmaya karar verdik 2 arkadaşımla..
Buraya da yazıp hep beraber gidelim diyecektim ama saat 12:30 olmuştu.. Biz bu hafta önden bi gidelim, bakalım, haftaya hep beraber gitmek için organize ederiz dedik
Belki hep beraber gideriz birdaha veya kendi gitmek isteyen olur diye bi özet yazayım dedim..
Güzergah şu şekilde:
sabah 10'da yenibosna E-5 Opet'den hareket aldık.. Soldaki kırmızı motor benim kızım ve simsiyah kıyafetli olan da bendeniz..
otoban'da ortalama 130km/h ile sürüş ve yaklaşık 70-80 km sonra mola (hava soğuk ya, ısınma-çay-sigara molası 10 dakka)
edirne otobanın'dan çerkezköy yol ayrımından çıkıp, çerkezköy üzerinden Saray ilçesine gidiyoruz
Saray üzerinden kısa bir sürüşle Kıyıköy'e varılıyor (ist'den toplam 160km)
Kıyıköy içinden sahile doğru gidince Yakamoz restoran var, kahvaltı ve yemek için güzel bi konumu var, denize tepeden bakıyo..
Balık var, alkollü/alkolsüz içki ve sıcacık soba+çay.. ben beğendim..
yemek, çay ve muhabbet sonrası bi limana uğradık
bi de ne görelim.. yolda solladığımız 89 model rus tipi bi motor vardı.. o orda
sahibi abiyle bayaa muhabbet ettik, balık tutuyodu limandan
sonra tabii arazi olsun accık diye limann azcık doğusundaki tepeye tırmandık.. yol bozuk ama çok zorlu değil.. manzara müthiş..
e tepeden denize karşı "gizem" fotoğrafı çekmeden inilmez tabii
sonrasında film bitti benim
gazladık dönüşe.. gene yarı yolda sobalı-çaylı bi mola ile yaklaşık 1,5 saate de döndük..
Otoban sonrası tatlı virajlı, ağaçlık yol çok güzeldi giderken..
Bi ara hep beraber gidelim!!
Hepinize iyi haftalarrr!!!