Yine KAMOK,yine heyecan,yine bol fotoğraf

Osmaniye İl Temsilcisi
Geçen haftadan bu yana sözleştiğimiz üzere 17.11.2008 Pazar günü saat 09’da petrolde buluşuyoruz ancak Hakan’ın bir müşterisinin arabası yolda kalmış, hakanın birazcık onunla ilgilenmesi nedeniyle ancak saat 10 gibi hareket edebiliyoruz. Şehrin merkezinde bulunan Kurtuluş mahallesinin hemen bitiminden giriyoruz araziye. Durdu Honda 185 S, Hakan DT 125, bende WR 426 ile katılıyorum geziye. İlyas abi bu iş yerinde bir takım tadilatlar yapması nedeniyle aramızda yok, onun yerine Kankam Selim geliyor İlyas abinin DT si ile. Kankamın ilk arazi deneyimi olduğu için onu bu gezide bol bol yerde göreceğiz. Ama kankamı taktir ve tebrik etmeden de geçemicem, çünkü ilk arazi denemesi olmasına rağmen sonuna kadar peşimizden geldi, düşe kalka ve hafif bir sakıtlıkla da olsa parkuru bizimle birlikte tamamladı.
Ve artık yollardayız, buyurun ilk fotoğraflar.

Not: Fotoğrafların bitimine yeni video linkleri eklenmiştir.

1-1.jpg

2.jpg

Hakan derenin içinde cırmalıyor yine.
3.jpg

4.jpg

R5.jpg

Ve sıra Kankamda, ha gayret kanka, süpersin.

R6.jpg

R7.jpg

Çok yumuşak bir topraktan oluşan bir yokuş var, en önden ben çıktım tabiki ordan, öncesinde durdu abinin çıkma çabaları…

R8.jpg

R9.jpg

R11.jpg

R12.jpg

R13.jpg

Ve şimdi sıra Hakanda

R10.jpg

R14.jpg

R15.jpg

R16.jpg

Kankam çıkmaya çalışıyor ama nafile…

R20.jpg

R28.jpg

Kankamın motorunu ben çıkarıyorum, ama DT ile bende çıkamadım, cırmalıyorum.
R21.jpg

R22.jpg

R24.jpg

Ve dinlenme zamanı.

R17.jpg

R18.jpg

R19.jpg

Yeniden yollardayız.

R25.jpg

R26.jpg

R29.jpg

R30.jpg

R31.jpg

R32.jpg

R33.jpg

R35.jpg

R36.jpg

R38.jpg

R39.jpg

Kankam o kadar çok yorulmuş ki şaftı kaymış.

R40.jpg

R41.jpg

Durdu’nun trial motorlara özenip kaya üzerinde cross denemesi. Tabiki sonunda palazlanıyor

R42.jpg

R44.jpg

R45.jpg

R46.jpg

R47.jpg

R48.jpg

R49.jpg

R50.jpg

R51.jpg

Bulunduğumuz yerin doğasından bir görüntü.

R52.jpg

Kankam dar bir yerden geçerken sağ ayağını toprak ve taş tömbeğine vurdu, canının yandığı ne kadar da belli. Ne yaparsın acemilik işte, düşe kalka öğrenecek.

R53.jpg

R54.jpg

R55.jpg

R56.jpg

R57.jpg

R58.jpg

R59.jpg

Yemek ve dinlenme molası…
Hakan kankamın kırılan vites kolunu kaynatmaya, Durdu da düşürdüğü telefonu aramaya gitti. Kankamla biz de yemek hazırlıkları için odun toplayıp, ateşi yakıyoruz, sonrasında aliminyum çaydanlıkla koyuyoruz çayın suyunu ocağa, biraz üflüyoruz çayın altına ama iş olacak gibi değil, başımız dönmeye başlıyor, kankam hemen pratik zekasını kullanıp pompayı çıkarıp getiriyor… Crosscu zekası işte.

R60.jpg

R61.jpg

R62.jpg

R63.jpg

R64.jpg

Yemek hazır…
Hakan vites kolunu kaynatmış, durdu telefonunu bulmuş, sorun yok artık yemeğimizi yiyebiliriz.

R65.jpg

R66.jpg

R67.jpg

R68.jpg

R69.jpg

R70.jpg

R71.jpg

Karnımızı da doyurduktan sonra yeniden yollardayız.

R72.jpg

R73.jpg

R74.jpg

R75.jpg

R76.jpg

R77.jpg

Hakan “Durdu kayaların başına çıkarda ben bu tomrukların üzerine çıkamazmıyım” diyor, bizde gaz veriyor ve hakan tomrukların başında. Poz vermede üzerine yok.

R78.jpg

R79.jpg

R80.jpg

R81.jpg

R82.jpg

R83.jpg

R84.jpg

R85.jpg

SONBAHAR…

R86.jpg

Yolumuz Karakütük köyünde bulunan kokar kaplıcasına düşüyor, kaplıca suyunun, iç hastalıklar, hazımsızlık, hemoroid, cilt ve bir çok hastalığa şifa olduğu söyleniyor, kış mevsimi olması nedeniyle ziyaretçi yok, Kaplıca havuzundan bir görünüm.

R87.jpg

R88.jpg

Yol kenarında yeşillikler arasından çıkmış olan bu sevimli mantarların daha sonra zehirli olduğunu öğrendik.

R89.jpg

R91.jpg

R92.jpg

R93.jpg

R94.jpg

R95.jpg

R96.jpg

R97.jpg

R98.jpg

Yol kenarında bir su kuyusu dikkatimizi çekiyor, çok eski olduğu her halinden belli olan kuyu birhayli derin, fakat küresel ısınmadan o da nasibini almış. Kuyunun bulunduğu bölge kalealtı bölgesi.

R100.jpg

R99.jpg

R101.jpg

R102.jpg

R103.jpg

R104.jpg

R105.jpg

R106.jpg

R107.jpg

R108.jpg

R109.jpg

R110.jpg

R111.jpg

R112.jpg

R114.jpg

R116.jpg

Artık yavaş yavaş hava kararmaya başladı, dönüşe geçtik ama hiç farkına varmadan geçtiğimiz yollar evimize hızlı dönüş için hiçte izin vereceğe benzemiyor.

R113.jpg

R115.jpg

R117.jpg

R118.jpg

R119.jpg

R120.jpg

R121.jpg

R122.jpg

R123.jpg

R124.jpg

Ve videolar.

Bu hafta sizlerle paylaşacağımız fotoğraflar burada sona eriyor, yazılarımızı sabırla okuyup, gezimizi takip ettiğiniz için teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun efendim.

Son düzenleme:
motoru doğayı motorcuyu kısaca bütün gülellikleri bir arada yaşamış ve göztermişsiniz yüreğinize sağlık :rendeer:

Cross ları pek sevmiyorum ama böyle fotoğrafları görünce insanın canı cekmiyor değiL :)

ya afedersiniz ama çatlıyoorum bu kareleri görünce :)
abi herzamanki gibi dağları taşları taramışsınız tebrik ederim yine istiyoruz ama :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yusufum tekerinize sağlık,ben o patikalardan bırak motorla inmeyi yürüyerek bile zorlanırım,185 lik honda baya bir yatmış,içim gidiyor ama yapacak bişey yok sizleri seyrederek hevesimi yeniyorum, benim makina yattığı zaman arkadan kepçe lazım kaldırmak için,kadir bir sen iki tek geçerim bu alemde teşekkürler KAMOK

Güzel hatta harika gezi:)

Ancak ben yabancı olduğumdandır bilinmez motosikletten çok siz motosikleti taşıyomuşsunuz gibi geliyo hep:)

Süper paylaşım, çok güzel fotolar yakalamış, eğlenmiş ve yorulmuşsunuz.. Allah sizleri kazadan beladan korusun. :cat:

arkadaşlar geziyorsunuz resim çekiyorsunuz gelip bize gösteriyorsunuz, teşekkür ederiz sağolun, buraya kadar iyi hoş, fakat burada büyük bir haksızlık var, hepimiz motosikletden keyif alıyoruz ama siz daha fazla keyif alıyosunuz ya, gece gece canım enduro çekti nöbetçi endurocuda bulamam bu saatten sonra :p elinize, kolunuza, emeğinize sağlık, benide bi gün crossçu görürseniz hiç şaşırmayın :)

Gerçekten motorların hakkını vermişsiniz helal olsun.:cat: Paylaşım için tşk.

Osmaniye İl Temsilcisi
motoru doğayı motorcuyu kısaca bütün gülellikleri bir arada yaşamış ve göztermişsiniz yüreğinize sağlık :rendeer:

Teşekkürler abicim, sizlerin değerli yorumlarıyla dahada güzelleşiyor, Kimsesiz çocukların ziyareti ve onlara yardım yapılması ile ilgili üstün gayretiniz ve içtenliğinizi taktirle izledim, teşekkürler.

Ö.Z.€.R;1334989' Alıntı:
Emeğine sağlık...

Teşekkürler, eksik olmayın.

Cross ları pek sevmiyorum ama böyle fotoğrafları görünce insanın canı cekmiyor değiL :)

Bende bir zamanlar sıkı bir racin binicisiydim, bilenler bilir Yamaha YZF 750 Exup motorum vardı, crossla tanışmadan önce yzf nin bana çok büyük zevk verdiğini sanırdım, ama şimdi benim için gerçek keyif ve mutluluğun crossta ve arazide olduğunu anladım, bu arada racing kullanıcılarınada sonuna kadar saygım var tabiki bu zevk meselesi.

Çok güzel gezi olmuş..

Evet çok güzel ve eğlenceli bir gündü, ilginiz için teşekkürler.

mükemmel tebrik ediyorum devamlı olmasını diliyorum :cat:

Teşekkürler abicim. Bizim coğrafyada cross ve enduro işi daha doğrusu motor işi asıl kış mevsiminde güzel oluyor, etkinliklerimiz kış boyu devam edcek, ve tabiki biz de sizlerle paylaşmaya devam edcez.

ya afedersiniz ama çatlıyoorum bu kareleri görünce :)
abi herzamanki gibi dağları taşları taramışsınız tebrik ederim yine istiyoruz ama :)

Abi afedersin ama neden çatlıyorsun, çatlama, cross al rahatla. Hakikaten eğer birazcık ilgin varsa geç kalmadan al abicim ve birde o zaman bak hayatın tadına. Tabiki devamı gelcek. İlginiz için teşekkürler, iyi akşamlar.

yusufum tekerinize sağlık,ben o patikalardan bırak motorla inmeyi yürüyerek bile zorlanırım,185 lik honda baya bir yatmış,içim gidiyor ama yapacak bişey yok sizleri seyrederek hevesimi yeniyorum, benim makina yattığı zaman arkadan kepçe lazım kaldırmak için,kadir bir sen iki tek geçerim bu alemde teşekkürler KAMOK

Abim benim, çok teşekkür ederim güzel ve samimi duygularınız için. Uygun motor olsa sizinde gidebileceğinizden eminim ama o motorla olmaz tabiki, arazi de düşmek te var, takla atmakta, yan yatmakta, çumura batmakta o yüzden makine hafif ve amaca uygun olmalı. İlginiz için teşekkürler abi, iyi akşamlar.

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Güzel hatta harika gezi:)

Ancak ben yabancı olduğumdandır bilinmez motosikletten çok siz motosikleti taşıyomuşsunuz gibi geliyo hep:)

Abi bu işin raconu bu, ne kadar çok motor yitersen gün o kadar güzel ve etkinlik o kadar keyifli demektir. Bak gördünmü biz motorları itince geziye güzel demekle yetinmemiş, harika demişsin, ama bir düşün bakalım hepimiz motorların üzerinde tıngır tıngır gidiyor olsaydık öyle dermiydin... Demezdiiiin. Şaka bir yana bu hafta sonu gittiğimiz yerler kumluk yerlerdi, lastikler gömülüyor, birazda yokuş oldumu makinalar güçsüz geliyor, fotoğraflardan pek belli olmuyor, düz gibi görünüyor ama inan o yerler motoru öyle bir tutuyor ki.

Süper paylaşım, çok güzel fotolar yakalamış, eğlenmiş ve yorulmuşsunuz.. Allah sizleri kazadan beladan korusun. :cat:

Sevgili abicim öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Fotoğrafları beğenmiş olmanıza sevindim, tahmin ettiğiniz üzre çok eğlendik, iyi yorulduk, özellikle yeni gelen arkadaş, bu gün yataktan kalkamamış. :queen:

Harikasınız her hafa devamını bekliyoruz :p

Teşekkürler abicim, her hafta çıkmak mümkün olmuyor tabiki ama çıktığımız her haftayı mutlaka sizlerle paylaşmaya çalışcam. Selamlar.

arkadaşlar geziyorsunuz resim çekiyorsunuz gelip bize gösteriyorsunuz, teşekkür ederiz sağolun, buraya kadar iyi hoş, fakat burada büyük bir haksızlık var, hepimiz motosikletden keyif alıyoruz ama siz daha fazla keyif alıyosunuz ya, gece gece canım enduro çekti nöbetçi endurocuda bulamam bu saatten sonra :p elinize, kolunuza, emeğinize sağlık, benide bi gün crossçu görürseniz hiç şaşırmayın :)

Saygıdeğer ve de çok kıymetli emin abiciiim,eğer sizlerin haklarını yiyor, sizlere karşı kusurda bulunuyor isek affola. Hatamızın telafisine gelinceeee, birgün gelin abi, alın benim crossu, kollarınız yerinden kalkmaz oluncaya, avuçlarınızın için nasır bağlayıncaya, botun içinde ayaklarınızın altı su toplayıncaya,suzuzluktan diliniz damağınız kuruyuncaya kadar binin helalleşelim abi. Emin abi baktım da senin motor markasının arkasında 3-4 tane "R" var, senden biraz zor crosscu olur.Selam ve saygılarımla.

Gerçekten motorların hakkını vermişsiniz helal olsun.:cat: Paylaşım için tşk.

Abi hakkını vermek te ne demek, DT nin bir tanesi arazide cortladı, makinaların canlarını çıkarıncaya kadar biniyoruz. İlginiz için teşekkürler abi.

bol fotolu eğlenceli bir organizasyon olmuş.tebrikler

Fotoğraf bol da, hep ben çektiğim için benim fotoğrafım yok:salut:İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:

mtk

eyv. gezi on numara.. ama asıl önemli olan foto almak; çünkü krosa çıkmanın en zor yanı bu :queen: teşekkürler paylaşım için.. ellerinize motorlarınıza sağlık..

Osmaniye İl Temsilcisi
eyv. gezi on numara.. ama asıl önemli olan foto almak; çünkü krosa çıkmanın en zor yanı bu :queen: teşekkürler paylaşım için.. ellerinize motorlarınıza sağlık..

Hocam hani bizde bir söz var ya "damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar" ne kadar da doğru. Herkes fotoğraflara güzel güzel bakarken bunlar pek düşünülmüyor ama senin tahmin ettiğin ve bildiğin üzre, arazide fotoğraf çekmek hiç te kolay olmuyor, birincisi arkanda hiçbir zaman fotoğraf çekecek birileri olmaz, ikincisi ekipten az birşey kopup uzaklaştığın zaman kaybolursun, bu yüzden durma şansın fazla yoktur. Üçüncüsü olay bir anda gelişiverir, bir bakmışsın adam yerde, ama sen eldiveni çıkarıp makinayı çıkarana kadar adam çoktan ayağa kalkıp motoruna biner. Vesselam zor iş arazide fotoğraf çekmek.

Saygıdeğer ve de çok kıymetli emin abiciiim,eğer sizlerin haklarını yiyor, sizlere karşı kusurda bulunuyor isek affola. Hatamızın telafisine gelinceeee, birgün gelin abi, alın benim crossu, kollarınız yerinden kalkmaz oluncaya, avuçlarınızın için nasır bağlayıncaya, botun içinde ayaklarınızın altı su toplayıncaya,suzuzluktan diliniz damağınız kuruyuncaya kadar binin helalleşelim abi. Emin abi baktım da senin motor markasının arkasında 3-4 tane "R" var, senden biraz zor crosscu olur.Selam ve saygılarımla.

valla çok isterim abicim sizinle birgün böyle araziye çıkmayı, inşAllah bir gün kısmet olur, hem sen o bol R leri yanlış anlamışsın onlar CROSS ile ENDURO daki R lerde olabilir :p

resim çekebilmeniz süper olmuş tebrikler güzel gezi SS le oraları rüyamda görüyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar