Sizce ne almalıyım ?

Arkadaşlar bütçemi sarsmayacak ekonomik ve alışma devremde beni zorlamayack bi motor almak istiyorum . cooper tarzı . tanıdığım bi abime ait mondial motor altta liktedir .

http://www.sahibinden.com/cok_aciii...li_bu_fiyat_WQQaXQQ11072760WQQpXQQdisplayitem

motoru bizzat gördüm . görünüş bakımından güzel ve honda motor taktırdığını ayrıca 1. ve 2. viteste kalkarken pati çektiğini iddaa ediyor . sizin tavsiye edebileceğiniz bişey varmıdır ? 2.500 üstüne çıkmaması önemli :salut: kredi çekeceğimden dolayı üst miktarlar uzun vadeli ödememi gerektiriyo ve o kadar uzun süre fazla . zten ödeyebieceğime güvensem mondiala bakmadan aşağıdaki linkteki hyosungı alırdım :pr:

fikirlerinizi bekliyorum
saygılarımla

hyosungun linkini vermeyi unuttum sorry

http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temizzzzzWQQaXQQ11035267WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:

ddh

ne yaptın kardeş sen biri racing diğeri chopper bence hysong al ama karşılaştırılmayacak motor tarzları bunlar

Hoşgeldin.Tavsiye öncelikle tarzını belirlemen yönünde olacak.Cruiser (chopper) tarz bir motosikletle,race denilen spor tarz modeller arasında fark var.İleride mutlaka bunu kullanacağım dediğin bir modele seni ulaştıracak bir makina tavsiye ederim.Bide mondialin motor değişti deniyosa mutlaka bir problem sebebiyle değişmiştir.Kazalı bir makinaysa problem çıkarma olasılığı dahada artıyor.

ciddisin herhalde arkadaşım, mondiale honda motor nasıl takmış acaba? mondial bir süre sonra pert olmasın? Ayrıca bildiğim kadarıyla hondanın bu şekilde bir motoru yok. Bal gibi orijinal mondial motor. Hyosung yeni başlayan için çok fazla. Ayrıca tarzlarda çok değişik.

ewet dediğm gibi pek incelemedim ama herhangi bir kazası olmadığını ve herhangi bir motorcuya gösterebileceğimi söyledi . motr honda derken sanırım motor içerisinde değişikler yapmıştır bilmememdende yarrlanmış olabilir ama günah almayayım . motorun herhangi bir göze çarpan bişeyi yoktu . koltuktaki ufak yırtık haricinde . tarz meselesinde önceliğim cooper . hyosungcooper aaştırdım 4000den başlıyo . acemi olduğum ve herhangi birşeyi çok fzla hırpaladığım için vazgçtim . ikinci linkteki motorda aynı şekilde. ama mondial konusundada acaba değermi diye tereddütlerim var

tarz olarak dediğim gibi bir sorunum yok . ilerde iki tarzdanda garajda bekletebilecek briyim ama . chopperla başlamak daha mantıklı gibi . keeway 150lik chopperlara baktım . motorları hakkında bi fikrim yok ama görünüş olarak mondial daha iyi gibi

kimsenin bir fikri yok sanırım :(
sizin tavsiye edebileceğiniz herhangi bişey yokmudur

Son düzenleme:
keeway 150 lilik işini görür arkadaşım fakat mondial diyorsan iyi bir ustaya göster derim. hyosung gt250r hız motorudur sakattır yeniler için. Keewayle tadını alırsın gibi chopper (cuiser)ın.
İyice araştır birde sahibinden.com da iyi motorlar var. Hyosunguda uygun fiyata bulabilirsin.
Kolay gelsin:rendeer:

gv 250 de bakabilirsin. Markadan şaşma. Regal raptor da güzeldir ama ss tarzı istiyorsan ( ki bunlar için tecrübe gerekir ) cbr 125 ile güzel bir başlangıç yapabilirsin.

keeway 150 lilik işini görür arkadaşım fakat mondial diyorsan iyi bir ustaya göster derim. hyosung gt250r hız motorudur sakattır yeniler için. Keewayle tadını alırsın gibi chopper (cuiser)ın.
İyice araştır birde sahibinden.com da iyi motorlar var. Hyosunguda uygun fiyata bulabilirsin.

sahibinden.comda araştırdım epeyce ama hyosung için fiyatlar bir acemiye göre biraz fazla gibi geldi . keeway konusunda detaylı arama yapmam lazım sanırım bilgi için teşekkürler

Kolay gelsin

birde araştırırken şu motoru buldum sizce nasıl ?
http://www.motosikletilan.com/motos...ht/2005/balikesir/tam_bir_chopper_acilll_3898

Son düzenleme:
bence hepsini boşver al bi ybr125 veya cbf150 başla ufaktan

hyo racing ağırbi makine ve başlangıç için zor olur

çin çonlara hiç bakma mümkünse uzak dur bir yıl daha para biriktir bekle yinde alma

ciddisin herhalde arkadaşım, mondiale honda motor nasıl takmış acaba? mondial bir süre sonra pert olmasın? Ayrıca bildiğim kadarıyla hondanın bu şekilde bir motoru yok. Bal gibi orijinal mondial motor. Hyosung yeni başlayan için çok fazla. Ayrıca tarzlarda çok değişik.

Mondial MCT250'nin motor bloğu Honda Rebel'in birebir kopyasıdır. Eğer çıkma bir Rebel motoru bulunabilirse rahatça MCT'e uygulanabilir.. :cat:

bence hepsini boşver al bi ybr125 veya cbf150 başla ufaktan

hyo racing ağırbi makine ve başlangıç için zor olur

çin çonlara hiç bakma mümkünse uzak dur bir yıl daha para biriktir bekle yinde alma

araştıracağım dostum sağol . acaba dediğin motorların piyasası ne

arkadaşım yaklaşık 3 ay önce seninle aynı düşüncelere sahiptim. keeway sl 150aldım 620 km deyim ve gayet memnunum.çinlilere kesinlikle yanaşma derim. not:motorun ağırlığı 140 kg ben111 kg+artçım 68 kg kadran 140 ve 100km yi rahat görüyorum.şekline bakınca mondial demişsin motorla birlikte verilen yan çantalara birde sissy bar ekledinmi bence harika

güzel motorlar dostum ikiside ama chopper türü bişeyi daha çok istiyorum . belki hevesi attıktan sonra hyosung gv650 daha mantıklı geliyo . arada 3000 ytl fark var ama o motor için değer sanırım . mondial konusunda kararsızım . onu alıp ufaktan başlayabilirim ama o konuda alternatifsiz kaldım işin kötüsü o . keeway için güzel diyolar ama sanırım canlı olark görmediğimden pek araştırma yapmadım

arkadaşım yaklaşık 3 ay önce seninle aynı düşüncelere sahiptim. keeway sl 150aldım 620 km deyim ve gayet memnunum.çinlilere kesinlikle yanaşma derim. not:motorun ağırlığı 140 kg ben111 kg+artçım 68 kg kadran 140 ve 100km yi rahat görüyorum.şekline bakınca mondial demişsin motorla birlikte verilen yan çantalara birde sissy bar ekledinmi bence harika

kullanandan fikir almak daha güzel sanırım . eğer memnunsan bende onu araştırayım . mondial 125 - 150 ve 250lik scooterlardan döküntü olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim kendin şahit oldum . hele 125liği adamı hız yapmadan ölüme götürür :queen: önerin için sağol mondiali çürüttüm keewayuygun bişey bulabilirim umarım:cat:

benim pek fikrim yok bu konularda arkadaşlar . bu siteye 1 yıl mncesinden üye olmuştum sağolsun izmirden bi abim buranın kurucularındanım diye eklemişti şimdi meyvesini toplayacağım snırım . piyasada her yerde farklı fiyat veriyolar . keeway konusunda 3 gündür aşağıdaki motor aklımda sizce fiyat nasıl motor nasıl yada sizin önerebileceğiniz bir keeway varmı ?
http://www.sahibinden.com/tam_bir_chopper_fiyat_dustu_pesin_1400WQQaXQQ11129839WQQpXQQdisplayitem

Son düzenleme:
Paranız varsa çin işlerine bulaşmayın. Ama başka çareniz yoksa keeway superlight ve regal raptor özellikle gerçekten diğerlerine göre sorunsuz makinalardır. MTC de güzeldir.

Gönül isterki japonlara bakın ama. Yinede onların ikinci ellerine bakabilirsiniz.

çin doğru ama 2. el alcam . 1500-2000 arası bişey . mondiali kimse tavsiye etmedi . bende scooterlarından tecrübemle bi ara 250 cmtyi görüp yanılgıya düşsemde ölürümde almam diyorum . keeway hemen hemen her forumda önerilen ve max. 200 ytl modifiyeyle (sissy bar , çanta vs. )çok şık görünüyo araştırdığım kadarıyla . eğer mondial gibi sürekli arıza yapan bişey değilse alabilirim . tabiki gözüm hyosunglarda :D onların chopper tarzı motorları daha çok hoşuma gidiyo hem fiyat kalite olarak ama acemilik için en iyisi keeway sanırım

walla ilandan güzele benziyo bi bak yakından istersen öyle karar ver ama dediğim gibi keeway al gerisini merak etme sen:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen iyimisin aga bunların kulvarı farklı aynı terazide durmaz bu ikisi
nasıl honda motoruysa motor kapağına mondial yazmış mutevazi mi desem ne desem :)
sen önce tarzını bi seç bakalım bu şekilde motormu alınır
çok pişman olursun böyle karar verirsen
bence iyice araştır git bayide bin otur kurcukla motorlar kaçmıyo yine bulursun ama önce ne istediğini bilmelisin. :cat:

Son düzenleme:
walla ilandan güzele benziyo bi bak yakından istersen öyle karar ver ama dediğim gibi keeway al gerisini merak etme sen:)

sağolasın fikrimi sadece bir msjla sen değiştirdin :) tabi herşey kullanıcı şansı bilgisayarcı olduğum için mekanik cihazlarda şansa inanırım ama denemekte yarar var . 2. el bir keeway almayı düşünüyorum . aşırı kararsızım bakalım neler olacak . umarım güzel memnun kalacak bişey bulur alırım burayada resimlerini koyarım :)

birde fiyat konusu sıfırı 3200 3500 arasında inin benimde bu parayı verecek durumum yoktu harç borç yaptık bişeyler ama kesinlikle pişman değilim.kendin için en iyi kararı vermen dileğiyle:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar