Hatun Ducati ile Drag Yapıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
niye yalanmı hatun drag yapıyor ne yazsaydım adam mı drag yapıyor yazsaydım

bayan yazsaydın... :farao:

orda hem adam da drag yapıyor neden hatunlar drag yapamaz mı ? :farao:

Ne denge var ne hız var ne kayma dğşme hiçbir risk yok böyle yarış olmaz tabiki.Hiçbir geçerliliği yok tabiki :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
tamam silin modlar topiği paylaşım yapdığım ellerime tükiriyim hata bende sizde değil iyilik yapmıycan

o etiketleride ben yazdım çok çıksın diye arama motorunda bunda yanlışmı var çıkıcak olan bu sitedir bu sitenin reklamıdır

Forumdan Uzaklaştırıldı
ne alaka arkadaşım hatunun nesi var bayandan daha kibar bayan dediğin kelime hatundan daha kaba ben böyle düşündüm böyle yazdım hanımefendide yazabilirdim oda olurdu ama oraya abest kaçardı..

zatter bu geceye damganı vurdu ha
bi topik açıp hepsini orda paylaşsaydın verdiğin linkin yanına kendi yorumu yazsan olmazmıydı ?

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Zatter bence daha fazla paylaşma arkadaşım bugünlük. :)

Polemik oluyor sonra. Güzel bi site güzel videolar var ama sanırım bu gidişle o sitedeki tüm videoların linklerini buraya atacaksın. :)

Sana tavsiyem izlediğin videolarıin linklerini toplu oalrak bir konu başlığına yaz ve altlarına da açıklama yaz. Merak eden açıp izlesin.

tamam silin modlar topiği paylaşım yapdığım ellerime tükiriyim hata bende sizde değil iyilik yapmıycan

o etiketleride ben yazdım çok çıksın diye arama motorunda bunda yanlışmı var çıkıcak olan bu sitedir bu sitenin reklamıdır

hepsi birdenmi silsin yoksa aozel istedigin bi mod varmi???

yok nasil olsa uye oldun uye kurallarinida okudun..

zaten orda ilk kural modlarin sadece senin duzelt dedigin yerleri duzeltecek ve senin butun amacin reklam yapmak olacakti.... :queen: :queen: :queen:

hata sendeki bize iyilik yapiosun cunki senin bu ekledigin videoyu izledikten sonra krizden etkilenmeyiz,is basvurusunda hemen oncelik tanininir ve daha bir suru sayamadigim faydalari...

ozur dilerim dostum topicin icerigini tam anlamamisim :queen: :queen: :queen:

hepsi birdenmi silsin yoksa aozel istedigin bi mod varmi???

yok nasil olsa uye oldun uye kurallarinida okudun..

zaten orda ilk kural modlarin sadece senin duzelt dedigin yerleri duzeltecek ve senin butun amacin reklam yapmak olacakti.... :queen: :queen: :queen:

hata sendeki bize iyilik yapiosun cunki senin bu ekledigin videoyu izledikten sonra krizden etkilenmeyiz,is basvurusunda hemen oncelik tanininir ve daha bir suru sayamadigim faydalari...

ozur dilerim dostum topicin icerigini tam anlamamisim :queen: :queen: :queen:

arkadaşım lütfen Türkçe'yi düzgün kullanalım, topic diye birşey yoktur. Konu derseniz daha uygun olacaktır.

Saygılar.

:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
@Hay.alper.est

inan arkadaşım esas öyle yapsam derlerdiki reklam yapıyorsun

anlamıyorumki yabancı sempatizanlığını youtube dan ekleyince sorun yok metacafeden dailymotiondan ekleyince sorun yok yerli siteden ekleyince reklamcı olursun her türlü damgayı yersin reklam nedir onu bile bilmiyorlar sizden üyelikmi istiyor izlemek için yada başka bir şeymi istiyor hayır e sorun ne o zaman başka yabancı bir sitenin adresini versem orayada izlemek için tıklamıycanmı tıklıycan aynı şey...

Ben biraz milliyetçi bir insanım o yüzden kendi yerli sitelerimizi kullanıyorum izlesene.com a da çok giriyorum ordan bulamadım adam gibi şeyler...

@VaScO1925

arkadaşım ben böyle düşündüm böyle yazdım yanlışsa senin düşüncendir insanların görüşlerine baskı ipotek koyamassın sen öyle düşünürsün ben böyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar