Arn 125mi yoksa hussar mı hangisi kalite

arn 125cc cok ıyı.kalıtelı motor.satanlar bana dedı.avrupa malı dıye(macarıstan,ingiltere,fransa)ne kadar dogru bılemıyorum.ama arn 125 alacam.cok arastırdım.motosıklet cok guzel.tavsıye ederım. :cat:

Hussarda avrupada var.Dostum sen iyisi forumları karıştır biraz Hussarla ilgili bi sürü bilgi var :cat:

Hussar kullanmadığım için bir şey demek doğru olur mu bilmiyorum. Sanırım yedek parçaları daha ucuz... Ama arn125'imden çok memnunum. Bir kere çok daha şık, yani bence (tasarımcıyım bu arada). Performansı da oldukça iyi. Ben arn125'i tercih ettim ama hussar kullananlara da motorlarını bir sormak lazım tabi...

En önemlisi seleye oturduğunda hangisinde kendini daha iyi hissettiğin bence. Sonuçta iki 125 cc scooter'dan bahsediyoruz... Ben motorumdan çok memnunum ve soranlara tavsiye ediyorum, ama hepsi o.

Satıcıları macar malı dese de diğerlerinden daha kaliteli bir çinlidir kendisi...Bende baktım dun bu motora kaara bocuk gıbı bısey benımde cok hosuma gıttı ama hussar alan bır cok arkadasım cok memnun hussardan.ARn 125 den de oyle bence hangısı sana ergonomık gelıyosa onu alman tasıyem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben de ARN 125 kullanıyorum ve şaşıyorum bu motora, İzmir-Ayvalık gezisini yaptık hiç yormadı, 105 km yi gösterdi ibre, gruptan kopmamak için basmadım daha fazla. Hussar hakkında pek bilgim yok ama ARN alıp da pişman olan pek duymadım. Mat siyah renginin şıklığnda olan başka marka yok bence. Ayrıca keeway'in aprilia ile ilişkisi olduğunu çok yerden duyup öğrendim. Bence ARN 125..

One_Way' Alıntı:
105 km yi gösterdi ibre, gruptan kopmamak için basmadım daha fazla.
daha bassanda bişi olcağı yok zaten... o kadar gidiyo.. :queen: :queen: :queen:
Hussar ve Arn ... ikisindede aynı motor ve yürüyen aksam var..aynı elektronik malzemeler var.. kasaları farklı sadece.. zaten arn nin japon denen kısmıda kasası.. hussar ,gilera runnerin benzeri, arn ise yeni lansman olan bir tipe sahip. gidip bineceksin ikisinede.. ondan sonra kara vereceksin..kullandığın zaman pek bi fark göremeyeceksin..sadece bişeye dikkat et , o da kanuni çinden ithal edilen fason bir model, keeway aprilla tarafından ithal ediliyo..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten 125 lik bir scooterda 105 kmden fazla hız aramak gereksiz. Ama bence daha önemli olan motorun torku ve ani hızlanması. ARN de hızlanma çok başarılı geliyor bana. hussar denemedim ama birkaç 125 lik denedim, hızlanmaları asla ARN kadar değildi. ayrıca ARN'nin mat siyah reng bile seçimde önemli rol oynuyor, yolda insanların bu motorun tipine özel ilgi gösterdiklerini kesin anlıyorsun. :bounce:

arn 125

arkadaşlar arn 125 de hussarda macar asıllı ve hussar la hemen hemen aynı. genelde bu motorlar avrupada küçük hacimli ve 2 zamanlı ama türkiyeye çoğunlukla 4 zamanlı gönderiliyor. örneğin kanunideki deer 150 modelinin 50 cc lik 2 zamanlı motoru var ve boyutları aynı.bana sorarsanız arn derim bunun nedeni arn daha sert çizgilere sahip bu bir tesadüf deil tabi çünkü bu bir honda modeli x8r-s 50 cc lik ve 2 zamanlı arn ile tıpatıp aynı.

valla bence arn... bende de arn 125 var görüntü şekil kalite perfomans bence süper... sana arkadaşımla beraber istanbuldan çanakkaleye gittik diyim sen artık bence daha düşünme :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aralarında 300 YTL fiyat farkı var, ben olsam önce parça fiyatlarını kontrol ederdim. Sonrada tip olarak karar vermeye çalışırdım (ARN gerçekten çok şık)

şekil olarak arn derim fiyat olarak da iyi yani artık gerisi senin zevkine kalmış.

hussarı bilmem ama arn den cok memlunum tavsiye ederim simdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın

arn delisi

arkadaşlar bendede arn 125cc var bende sizler gibi motor hayranıyım diğer arkadaşlarımızında dediği gibi arn 125 cc almanı tavsiye ederiz zaten üzerinde ve bir çok yerinde made in japan yazısını görürsün ben hussarı görmedim amam arn yi gerçekten tavsiye ederim sebebine gelince kahramanmaraş-gaziantep arasını ben 60 dakikada gittin 45 dakikada geldin ipremde 110 u gördüm

bencede arn 125.macar malıymış die duymuştum.kanuniden bana göre daha iyi

arladaşlar bende arn orjinal bir çin malı ama fena değil.yedek parça fiyatları
çok çok pahalı. hussar parçası ucuz hemde parça fiyatları internetten kontrol edilebiliyormuş.ben hussar derim.
herkese ve her görüşe saygılar

arn güzell :cat: :cat:
ayrıca kaliteli çin malı olarak duymustum macar vs. malı deil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar