34 EMB 34 PLAKALI YARIŞ MOTORU ARANIYOR

ARKADASLAR 34 EMB 34 veya son 34 rakamı deg,ş,k de olabilir motor arıyorum ama yarış motoru bilen bulan elinde olan arkadaslar bana ulaşsın işte adresim [email protected] GSM:05378211842 simdiden tesekkurler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne alaka dostum bi sorunmu oldu plakayla motor arıyorsun?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Bu isteğini yapmak için trafikten ne kadar ücret istiolar haberin var mı? Tabii eğer ellerinde varsa, bu şekilde bulman çok daha zor..

hayır arkadaslar benim dediğim bu plakada motor varsa alyım demek istedim ama siz yanlış anladınız herhalde :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
merhaba embay001
aradığın plaka belki de satılmıştır.
www.iem.gov.tr
adresinden bu plaka ile ilgili bilgi bulabilirsin

burada bu istediğini bulman epey zor olur. belki o plaka bir arabada takılı... :silent:

Hem motor, hem plaka fanzetisi hatta motorun sahibi sarisin ve bekar olsa...... fantezisi :queen: :flower: :queen: :cherry:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

+ Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam sende samanlıkta iğne arıosun yaw :) uamrım bulursun :sunny:

:rendeer:

araba.com' a gir burda sayfanın sağ tarafında tr' ye kayıtlı plaka sorgulamayı göreceksın plaka dolu mu boos mu dolu ıse nerde neye kayıtlı gorebilirsin... :pl:

arkadaslar hic te fantazi degil isin aslina bakarsaniz. ben 2 ay falan oldu adim emin ve 34 EMN 34 numarali plakayi aldim en sonunda :) 18 yasindan beri bu plakayi istiyordum simdiye kismet oldu alabilmek ustelik baska bir arabadaydi arac sahibiyle anlasip aldim. isin ozu mumkundur :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar