Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ARKADASLAR 34 EMB 34 veya son 34 rakamı deg,ş,k de olabilir motor arıyorum ama yarış motoru bilen bulan elinde olan arkadaslar bana ulaşsın işte adresim [email protected] GSM:05378211842 simdiden tesekkurler...
****************************************** + Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır... + Değiştir butonu mesajınızın sağ üst köşesindedir. + Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. + Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. + Şikâyetler için...[email protected] *********************I*********************
araba.com' a gir burda sayfanın sağ tarafında tr' ye kayıtlı plaka sorgulamayı göreceksın plaka dolu mu boos mu dolu ıse nerde neye kayıtlı gorebilirsin... l:
arkadaslar hic te fantazi degil isin aslina bakarsaniz. ben 2 ay falan oldu adim emin ve 34 EMN 34 numarali plakayi aldim en sonunda 18 yasindan beri bu plakayi istiyordum simdiye kismet oldu alabilmek ustelik baska bir arabadaydi arac sahibiyle anlasip aldim. isin ozu mumkundur :thumleft: