Bu İnsanda Gelecek Var (Kenan Sofuoğlu)

yamaha nın racing sitesini geziyordum fotografları fılan karıştırıyordum bir baktım türk ismi podyuma bile cıkmıs 3.olmuş ama yarış hakkında pek bir bilgi yok :pr:
fotoları sizinle paylaşmak istedım
pic2004531145224Stock%20Race3014.jpg
pic200461112437k1.jpg
aslında rossinin esmeri değilmi yaf? :cherry:
pic2004531145818podp.jpg
işte bu kadar :sunny:

54 numara olan

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Kenan Sofuoglu Superstock kategorisinde alman yamaha takımı adına yarışıyor
son yarısında 3. tamamladı buyuk basari kendisini tebrik ediyoruz. :thumleft:

Arkadaslar Kenanin ne oldugunu bilmiyorsunuz galiba!!

Kenan Yamaha Almanya teaminin birinci pilotu olarak Avrupa superstock yaris sampiyonasinda 2004 senesinde 3 üncü olarak bitirdi !!

Avrupa ücüncüsü olmak ve bu kadar güclü pilotlara karsi yarismak her yigidin isi degil arkadaslar cünkü 1 ve 2 inci olanlar bu yarista tam 5 sene yarisiyorlar ve pistleri su gibi biliyorlar..Gelecek seneye kenan avrupa birincisi bile olabilir.Kenan pistleri daha yeni tanidi yani 2004 senesinde ilk kez sürdü..
Simdiye kadar hic bir türk yarisci bu kadar yüksek bir siralamaya gelemedi!! :pr:

Kenanla fuara geziye gitmistik bir resmini ekliyeyim bari...
sinanvekenanr1ile8ng.jpg

ewet çok haklısın sinan abicim ben kenanın en büyük hayranlarından biriyim.bide sinan abicim senden bişi rica edicem biliyorum beni kırmazsın seennn.kenen sofuoğlunun yarış videolarını bu siteye ulaştırırmısın.zaten yapsa yapsa bu işi ancak sen yapabilkirsin seni 4 gözle bekliyorum.kendine çok ii baakk 300km/h lı virajların kralııııııııı sinoo abiiiiiii :king:

Sanırım bu sene Avrupa 1, ve 2, si dünya klasmanına çıkacak ve otomatikman Kenan Avrupa da favori olacak.Büyük ihtimallede bu sezonun şampiyonu.Kenan arkadaşımıza başarılarının devamını diliyorum.

kenan Sakaryalı oldugu için sanırım Sakaryanın plaka kodu olan 54 ü kullanıyo

www.kenansofuoglu.com diyorum.. Gururumuz motosikletçi!! :flower: Motogp de göreceğime emin olduğum Türk! Zaten dergilerden takip edenler bilirler bir kaç sene bu yarışlarda pişince motogp ye girecek... Başarılar Kenan abimize

umarım başarılarının devamını getirir... çok zor şartlarla , özveriyle bugünlere gelebildi kenan...

pek çok genç arkadaşımız imkansızlıklar yüzünden ne kendilerini gösterebiliyorlar ne de yarışabiliyorlar..

yoksa biraz tecrübe ile avrupadaki pilotları geçebilecek pek çok türk genci var diye düşünüyorum..

bende tam bır kenan hayranıyım abi bahattın sofuoğlu bır motorsiklet kazasında oldu bırkez daa allah rahmet eylesin insallah kımsenın basına boyle bır olay gelmez kenan'a sonuna kadar guvenı :cat: yorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar