Kadirli'de heyecan dolu, eğlenceli bir motocross macerası

Osmaniye İl Temsilcisi
İş yoğunluğu ve arkadaşların bir türlü bir araya gelememesi nedeniyle Ramazan sonrası kros maceramız epey bir gecikmeli olarak gerçekleşti. Reşit kardeşimi askere gönderdik, Durdu abi motoru sattı ve henüz yenisini alamadı, Hakanın tamir etmeye başladığı arabada bir dizi sorun ve dolayısıyla gecikme meydana geldi, Kağan hocam il dışındaydı ve kala kala İlyas abimle ikimiz kaldık. Ama artık içimizdeki doğaya duyulan özlem ertelenemez boyuttaydı ve 12.10.2008 cumartesi günü saat 12:00’da yola koyulduk. 1.5 aydır araziye çıkmamıştık, antrenmansızdık, değişmez eğlence alanımız olan hastane inşaatına gitmeye karar verdik. Buluşma noktamız olan benzinlikteyiz.

12.jpg

13.jpg

Ve antenman alanımızdayız…
Minik seyircilerimiz egzoz sesimizi duyar duymaz koşa koşa geliyorlar, “Amca siz niye hiç gelmez oldunuz, biz sizi çok özledik, geleceksiniz diye hep sizi bekliyoruz diyorlar” heyecanları ve özlemleri gözlerinden okunuyor.

24.jpg

27.jpg

30.jpg

31.jpg

36.jpg

49.jpg

50.jpg

51.jpg

54.jpg

55.jpg

56.jpg

57.jpg

58-1.jpg

59.jpg

60.jpg

69-1.jpg

72.jpg

73.jpg

74.jpg

80.jpg

81.jpg

83.jpg

84.jpg

86.jpg

89.jpg

91.jpg

92.jpg

94.jpg

95.jpg

96.jpg

101.jpg

103.jpg

104.jpg

105.jpg

110.jpg

111.jpg

112.jpg

113.jpg

114.jpg

127.jpg

132.jpg

133.jpg

135.jpg

136.jpg

137.jpg

140.jpg

141.jpg

142.jpg

143.jpg

144.jpg

145.jpg

146.jpg

147.jpg

148.jpg

151.jpg

157.jpg

158.jpg

159.jpg

161.jpg

160.jpg

162.jpg

164.jpg

165.jpg

166.jpg

167.jpg

168.jpg

170.jpg

171.jpg

172.jpg

173.jpg

174.jpg

175.jpg

Son düzenleme:
Tüm motorculara selam
ilk mesaj benden olsun Yusuf kardeşim eline saglık resimler güzel olmuş
Gerçekten güzel geziydi epeydir hamlamışız.
Bu arada benim DT nin bi ara koltugunu söktük ve o şekilde bikaç deneme yaptık Yusuf kardeşim benim DT ile oyuncak gibi oynadı.

Elinize, ayagınıza, gazınıza saglık, vurmuşsunuz kendinizi ve motorlarınızı daga bayıra. Güzel gezi olmuş..
Resimler iyi çekilmiş.:cat:

Özgürlüğü yaşamışsınız, sizlerde dağda tepede bizler asfaltta:p Sizlere nasıl imreniyorum. Tebrikler.

Son düzenleme:
Osmaniye İl Temsilcisi
Tüm motorculara selam
ilk mesaj benden olsun Yusuf kardeşim eline saglık resimler güzel olmuş
Gerçekten güzel geziydi epeydir hamlamışız.
Bu arada benim DT nin bi ara koltugunu söktük ve o şekilde bikaç deneme yaptık Yusuf kardeşim benim DT ile oyuncak gibi oynadı.

Merhabalar İlyas abi, aramıza hoş geldin, gerçi sen hep aramızdaydın ama sanal topluluğa yeni giriş yaptın. Senin de ellerine sağlık abi, fotoğrafların bir çoğunu sen link haline dönüştürdün. Evet abi ya benim hala kollarım ağrıyor, dediğin gibi çok idmansız kalmışız. Abi o koltuğa birşeyler ayarla da ben biraz daha çalışcam, inanılmaz keyifliydi inan.

Elinize, ayagınıza, gazınıza saglık, vurmuşsunuz kendinizi ve motorlarınızı daga bayıra. Güzel gezi olmuş..
Resimler iyi çekilmiş.:cat:

Teşekkürler abicim, evet epey bir ara verdikten sonra yeniden vurduk kendimizi dağlara. İlginiz için teşekkürler.

Özgürlüğü yaşamışsınız, sizlerde dağda tepede bizler asfaltta:p Sizlere nasıl imreniyorum. Tebrikler.

Çok doğru tespit, cross motorlarımıza atladığımız zaman gerçek özgürlüğü yaşıyor, o inanılmaz hazzını tadıyoruz. cross=özgürlük. Umarım bir gün sizin de bir gün crossla doğayla buluşma fırsatınız olur, imrenerek baktığınız bu kareleri yaşarsınız.

Son düzenleme:
harika bir gezi olmuş tekerlerinize sağlık süper bir duygu olmalı kros :)

slm

selam araziniz güzelmiş iyi eğlenmişe benziyosunz,bir gün bizide gezdirin oralarda

Helal olsun benim abime :)Ben fotoları seyrederkn ürperdim valla :silent:Nasıl geziyosunuz o yolda:mrgreen:

Osmaniye İl Temsilcisi
selam araziniz güzelmiş iyi eğlenmişe benziyosunz,bir gün bizide gezdirin oralarda

Abi daha önce de görüşmüştük sizinle, davet etmiştim sizi, yine davet ediyorum, ne zaman isterseniz buyrun gelin, sizlerle birlikte araziye çıkmak, aynı sofra etrafında toplanmaktan çok büyük mutluluk duyarım.

Osmaniye İl Temsilcisi
Helal olsun benim abime :)Ben fotoları seyrederkn ürperdim valla :silent:Nasıl geziyosunuz o yolda:mrgreen:

Vay vay vayyy, kimler gelmiş, benim altın kalpli, dünyalar yakışıklısı kardeşim güzel duyguların için teşekkürler. Ah seni bir kroscu yapamadım ya, yanar yüreğim ona yanar. Maksat nedir biliyormusun Ali kardeşim, seninde bu inanılmaz hazzı, bu tarifsiz mutluluğu yaşamanı istiyorum, bu neye benziyor biliyormusun, hani sana bir yiyecek ikram edilir, yada gidip biryerlerde birşeyler yersin ama çok sevdiğin bir insan geçer aklından onun yemesini istersin, boğazından geçmez onsuz, işte benimkisi öyle bir durum, ben arazide çok mutlu oluyorum ve kardeşimde mutlu olsun istiyorum, tavsiyem o nedenledir bilesin. Fazla geç kalma, hadi al artık bir an önce krosunu.

öyle güzel bişey yapmışsınız insanın canını çektiriyosunuz tebrikler :cat:

Osmaniye İl Temsilcisi
Fotoraflar süperrr.:rendeer:

sizler ile tanışmak çok isterdim

Teşekkürler Caner bey. Abi gelebilirseniz eğer kapımız ardına kadar açık, onun haricinde telefonum 7 / 24 açık 0 544 907 0011 - 0 539 311 4999 İyi günler diliyorum.

öyle güzel bişey yapmışsınız insanın canını çektiriyosunuz tebrikler :cat:

Abi bir benzetme yapsam aceba yanlış olurmu, eğer olursa affınıza sığınıyorum. Şimdi bizim elimizde lolipop şekerimiz var, ballandıra ballandıra yiyoruz, sizde kenardan seyrediyorsunuz, ee abi sizde gidin alın bir lolipop şeker, bakkal hemen şuracıkta, köşede. Hakikaten güzel bir duygu, en kısa sürede tatmanız dilegiyle.

Son düzenleme:
Helala olsun. Motorların hakkını vermişsiniz. Hatta gereğinden fazla vermişsiniz :)

bir buçuk aydır baya kurt birikmişmi bari :) dökülenlere baksaydın.:cherry:

Adanadan SELAMLAR GEZİ GÜZEL VE FOTOLAR GÜZEL KARELER YAKALAMIŞLAR ELİNİZE SAGLIK

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler Yusuf kardeşiminde söyledigi gibi kapımız herzaman hepinize açık hep birlikte bu doğa yı gezmekten gurur duyarız.
Bu gezi yusuf kardeşim ve benim için gayet güzel geçti zaman zaman WR 426 yı bizim DT125 le takip etmekte zorlandıysakta güzeldi.
Kısmetse gezinin tekrarını birlikte yaparız diyorum selamlar.

Osmaniye İl Temsilcisi
Helala olsun. Motorların hakkını vermişsiniz. Hatta gereğinden fazla vermişsiniz :)

DT nin hakkını veriyoruz belki ama WR'nin hakkını vermek o kadar da kolay değil, henüz o seviyeye gelemedik malesef.

bir buçuk aydır baya kurt birikmişmi bari :) dökülenlere baksaydın.:cherry:

Kadir abi bildiğin gibi değil, felaket kurtlanmıştık abi, süper oldu inan, Adana ya selamlar.

Adanadan SELAMLAR GEZİ GÜZEL VE FOTOLAR GÜZEL KARELER YAKALAMIŞLAR ELİNİZE SAGLIK

Teşekkürler abicim, bir gün aynı yerlerde, aynı karelerin içinde birlikte yer alabilmek dileğiyle.

Son düzenleme:
Yusuf çok güzel kışkırtıcı fotoğraf kareleri. yüreğimiz geldi gitti motorun ön tekeri inmemişaşağıya kutlarım seni :cat::cat::wiinkk:

Motosikleti
ZX12R
kopyaliyamadim ama..mavi yamaha havada iken yakalanmis..super bi poz...:wiinkk:

ama ben genede asvalttan gidiyim :):wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

yasasin race..yasasin raceciler...:queen: :queen: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar