motorlarımız bağlandı

merhaba arkadaşlar dün saat 15.30 sularında ben ve arkadaşım nirengi74(selçuk)
sirkeciye ugradık cbr-125 için siper camı alacaktık.fiyat çok pahalı idi şirinevlerde bi yerde bulduk sahil yolundan kaptırdık gidiyoruz.şirinevlerde motorcuya 2 ışık kaldı 1. ışıklarda durduk geçtik arkadaş 2.ışıkları geçti ben kaldım sonra 1 adet yunus kesti önümü indirdi motordan sorgu sual yok ne oluyo dedim arkamı döndügümde 3 adet yunus ve 1 adet ekip arabası :) deidm kesin ergenekondan benide alıcaklar arkadaşın nerde dedi amirleri o gitti dedim malzeme almaya gidiyoruz deidm .hemen çagır dedi dedim kont yok ödemeli arama yaplan dedi aradım nirengi motoru bırakıp uyanıklık yaptı yaya geldi hemen motorunuda getir dedi ben halen olayın şokundayım ehliyet ruhsat soran yok geldi motoru alıp selçuk hemen vızır vızır araba geçen işlek caddedede trafigi kestiler bizi çembere alıp götrdüler olaydan bilgimiz yok otoparka gittik sordum olay nedir die cevap şu amirimiz bütün turuncu motorları toplayın dedi .dedim suçumuz nedir abartı egzoz dedi ki ben egsozumu çok bagırıyor diye 1 hafta önce degiştirmiştim sesi hiç çıkmıyor çıksa ne olacak 200cc motor hemen motorları bagladılar.Bizim Türk Polisi altında 1000cc motor var ögrendigim kadarı ile sirkeciden itibaren bizi arıyolar adamlar bulamayınca bizi kıl olmuşlar direk bagladılar 2adet motoru:pr:

mehmetçim geçmiş olsun ilk önce sonrada eyüp kardeşimizi bi 40 kırkla onunla yola cıktıysan bunları düşünecen adam 1 ayda 4 sefer kaza yaptı iyi sizi nezarete falan atmadılar :cat:baya büğük bi sucunuz varmış dimi ama :wiinkk:kez cezayı gönder kardeşim :bounce:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Nasıl bi uygulamaymış o öyle? :silent: Turuncu motorları bağlayın? Şu yunusların ukala tavır ve hareketlerine de sinir oluyorum zaten. Allah karşılaştırmasın onlarla kimseyi. Ne zannediyolarsa kendilerini... :pr:

sagolun arkadaşlar bu yunuslar harbiden çok ukala gurkan abi haklısın suç bende adam 1 haftada 4kere kaza yaptı bende onla yola çıkıyom :)

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee sonuç ?

evet sonuç nedir?bağlandı peki çözüldü mü?çözülmesi için ne kadar ceza ödediniz(hoş cezalık bişey yok ortada ya hadi neyse.

ne yazık ki çoğu yunusta gereğinden fazla hava var.bazen o kadar kaptırıyolar ki yağmurlu ve kapalı bi havada bile güneş gözlüklerini çıkartmıyorlar.eyvallah altlarında 1000lik yada 1200lük motor var ama bu kadar havaya gerek yok en nihayetinde devletin malı.hee ayrıca şu da var;500cclik bi motor peşlerinden ayrılmadan gidince kendilerine yediremiyorlar sanırım ki ki kızgın bi ifadeyle dönüp bakıyolar.

neyse arkadaşlar geçmiş olsun.

motoru baglanan sen ve nirengi74 mü? ben eyübün motoru baglandı sanıyodum :p olur böyle pişmiş tavuk mevzuları sıkmayın canınızı :wiinkk:

o yunuslar varya sucu olanları baglamazlar sucsuz ları baglarlar onlar egsoz peşinde koşucaklarına baksınlar sokaklarda ki suclara onların bahanesı yok rengi abartısı fln para kazanmak için öle yapıolar aslında varya

bu nasıl bi iş ben anlamadım yurtta o kadar olay oluyo adamların uğraştığı şeye bak

sagolun arkadaşlar bu yunuslar harbiden çok ukala gurkan abi haklısın suç bende adam 1 haftada 4kere kaza yaptı bende onla yola çıkıyom :)

Bakıyorum da arkamdan atıp tutuyorsunuz ışıklarda durmayıp geçen ve motoru yakalatan ben değildim nirengi74(Selçuk) du ben o kadar kaza yaptım evet ama hiçbirzaman ne polise yakalandım nede polislik bi durum oldu.. Neyse moralim çok bozuk ama hayırlısı olsun diyorum

geçmiş olsun nedir bu eyüp ün başına gelenler yaw neye elini atsa kuruyo ahu cenap adam :queen:

Bakıyorum da arkamdan atıp tutuyorsunuz ışıklarda durmayıp geçen ve motoru yakalatan ben değildim nirengi74(Selçuk) du ben o kadar kaza yaptım evet ama hiçbirzaman ne polise yakalandım nede polislik bi durum oldu.. Neyse moralim çok bozuk ama hayırlısı olsun diyorum

kendin diyorsun durmadan kaza yapıyorum diye yıkan sen bi :queen::queen::queen:

eyüpe söledim ben motoru çevir altını yıkayalım diye yapmadı ondan :):):)

Bu arada arkadaşın biiri bizi süpürgesiyle alıp eve bırakıcaktı ama yalan olduk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar