Dikkatsiz Araç Sürücüsü Ve Yine Kaza

Merhabalar Bugün Sabah Motorsikletimle Gezmeye Çıkmıştım.Önümde Renault 19 Kırmızı Bir Araç Stop Lambaları Ve Sinyalleri Yanmıyor Ani Bir Dönüş Yapınca Sag Arka Köşesine Çarptm.Araçın Sadece Stop Lambası Kırıldı Benim Motorun Sol Grenaj Pert.Araçtan İnen Sürücüye Bagırdım Hemen Sinyalin Yokmu Senin Diye Anladı Hata Yaptıgını Ve Üstelemedi.Benm sol Elim Sıkıştıgı için Hafif Kanama oldu birşey yok diye eve gittim ve 20dksonra sancılanmaya başladı acile gittim hemen ezilme oldugunu söyledi.

Neyse Arkadaşlar Gördüm Yaşadım Kendime Ders aldım araçlara daha dikkat edicem.sizlerde Benm Bu yaşadıgım olaydan bir pay edinin

Amman arkadaş büyük geçmiş olsun.
Şükür bu kadarı ile atlatmış ve kendine ders de çıkartmışsın.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim

Geçmiş olsun ; Kendimizden cok karsı tarafa dikkat edelim arkadaşlar ...

Unutmayın Trafikte Bizi görmek işlerine gelmiyor..

Farınız HeP Açık OLSun :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
geçmiş olsun, en büyük kazan bunla kalsın.:rendeer:
önümdeki aracın ilk stop lambalarının yanıp yanmadığına dikkat ediyorum. bi terslik varsa muhakkak arkasından çekiliyorum. ya solluyorum yada arya başka araç sokuyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım
elindeki yaranın ne derecede olduğunu bilmiyorum ama
bundan üç ay önce geçirdiğim kazada sol elimin baş parmağından hafif yaralanmıştım devlet hastanesine gittim diktiler. aradan 3 hafta geçti, dikişler alındı, bir baktım parmakta duyu kaybı var. hemen özel bir hastaneye gittim mikro cerrahi uzmanı muaine ettikten sonra parmağımdaki sinirlerin kopuk olduğu ve hemen ameliyat olmam gerektiği ortaya çıktı. hemen ameliyat olduk tabii. devlet hastanesinde elimi diken doktorada özellikle sormuştum sinirler sağlammı diye sağlam deyip geçiştirmişti senin anlıcan toplamda bir buçuk ay elimi kullanamadım
benim sana tavsiyem elini uzman bir doktora göstermen
tekrar geçmiş olsun

sağolun arkadaşlar yarin uzman doktora gidicem benmde baş parmagım yaralı vakit kaybetmeden özel hastahaneye gidicem

geçmiş olsun ama sende de biraz hata var gibi o kadar yakın niçin takip ediyorsun arabayı bildiğin gibi adam yerine koymazlar zaten bizi yakın takip etmeyecen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar