AUDI motosiklet mi üretecek?

AUDI motosiklet mi üretecek?
Audi ST1

audimotogx4.jpg

Gün geçmiyor ki bu tarz haberler internet bloglarında yer bulmasınlar. Proje gerçekten AUDI tarafından düşünülüyor mu yoksa bir kaç tasarımcının yaptığı çalışmalar mı bilinmez ama bu tarz haberler internet üzernde oldukça ilgi çekiyor.

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

audimoto1pv9.jpg

Bu gördüğüm ve ilk çizimleri olduğu iddia edilen model AUDI ST1. 4 silindir olması planlanan aracın ST1 ismi “Sport Tourer 1″ ‘den gelmekte. Haberin kaynaklarına göre aracın üretim amacı agresif olması ya da spor bir sürüş tarzından öte hızlı ve hızlıyken konforlu bir sürüş keyfi yaşatması. Kısa bir Granturismo olarak tanımlanan araç ‘Audi A5′ gibi bir konsept ancak sadece 2 tekerleği var.

audimoto2hy4.jpg

audimoto3hw8.jpg

Kaynak: Moto Aktüel

Audi, kalitesini zaten otomobilde ispat etmiş, eğer bu işe de el atarsa, sonuç ortada...

bunun racerini düşünmek bile istemiyorum..fiziksel olarak çok deli makina olur heralde:queen:

oyyyy
bu makina çıkarsa ve bu haber gerçekse bir megan parasına bu motor alınır...ama alınır :)

Motosikleti
ZX12R
ne oluor yaaf once ferrari sonra audi gibi oto devleri motor isine merak sardi...:) :)

bir gun herkes motorcu olcek galibaa :):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
25.000 € ' dan açılır..:p

tasarım hatları gerçekten çok başarılı.keskin ve yumuşak karışımı motoru agresif göstermiş.ve sahip olunabilecek motosikletler arasına girmeyi başaracak gibi görünüyor.bir touring motosiklet manyağı olarak çok beğendiğimi söyleyebilrim.

Son düzenleme:
far dızaynı benı mest ettı yaaa bı aktarmanın oraya audı amblemı hakkaten harıka olmus karsıdan bakınca ledlerı dusunemıyorum bıle....

cok guzel bı makıne eger yaparlarsa cok ıyı olur gozumuz gonlumuz acılır yaf

Bildiğimiz Motor işte ; Ama Teknik özellikleri ve adı para eder bunun :)

yakışır walla :) eğer haber doğrusa... yakında kompressör görürsek şaşırmayalım :mrgreen:

Moderatör
Ferrari'den sonra simdi de Audi.. Demekki otomobil out motosiklet in olacak gelecekte :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arabada mercedes ve bmw'yi satışta solladıysa eğer audi...motosikletini çıkarırsa gerçekten piyasa ne olur bilemiyorum :)

Aman allahım bu nasıl bir sadelik/zerafet/agresiflik karışımı muhteşem bir şeydir böyle :salut:

Evet, audi böyle birşey yapmaya kalkarsa, en az Ducati kadar pahalı olacağını tahmin ediyorum.

Belki de Bmw ile yarışır ???

Ayrıca bilenleriniz vardır belki, motorun ön tasarımı Audi R8 den alıntı. ;)

...türkiyedeki distribitörüde doğuş oto işini 10 numara yapan bir firma verdiği hizmet kalitesiyle burnu kalkık diğer distribütörlerin burnun yere sürtecegini düşünüyorum..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar