Bak şimdi kymco cuların sohbet odasından bir mesaj aynen şöyle ... Şileye gidiyorlar hesapta

" Herkes gelebilir tabii ama biz xciting grubu olarak gidiyoruz yani bazen 130-140 gidiyoruz tabii herkes gelsin ayırım yok ama bunu da gözönünde bulundurmak lazım" olduu bulundururuz

Kardeşim alt tarafı şile alt tarafı toplam 75 km yol bunu 80 ile git 1 saatte git arkadaşlarını idare et 140 ile yarım saatte gidince ne oluyor Nirvana ya mı ulaşılıyor

Supereva riders adında bir cruiser grubu var adamlar bodruma gidiyorlar grup halinde limit 80 125 i de 250 si de 1600 üde öyle gidiyor hemde 75 km değil 500 km öyle gidiyorlar onlar nasıl yapıyorsa sizde öyle yapın hızlı gidiyoruz yetişemezsiniz demek resmen ayrımcılık demektir. Şimdi ben bunu niye yazdım benim 140 km sorunum yok kymcocu da değilim ama okuduğumda hoş gelmedi bana bu yazı ondan yazdım
Bu arada 45kasabalı arkadaşım movie gayet tipi yerinde bir scooter dır 125 cc ye göre oldukça dolgun ve sportif bir kaportası racing motorları andıran ön çamurluğu oldukça kalın ve düşük profil spor lastikleri çok kaliteli ve gösterişli bir stop lambası ile tipsiz bir scooter sayılmaz neden özellikle tipini beğenmedin onu da anlamadım