Yaa dert oldu bana! Ya cikarsa???

Hic derdim yoktu bizim essek kuyruksuz dogurdu denir ya, o hesap, dun bizimkilerle konusurken bana buyuk ikramiye olan 20 Milyar YTL (eski parayla 20 Trilyon) ciksa ne motor alirdim diye dert edindim. Normalde bir BMW Enduro sahibi olmak isteyen ben pek bir ukala, pek bir kendini begenmis gordum dun kendimi, burun murun kivirdim BMW ye!! :queen:

Ama karar veremiyorum hala !!! "Kara Dul" u mu alsam acabaaaaaa???
(Bkn Amerikan Orange Choppers web page)

Buyuk ikramiye size ciksa ne motor alirdiniz???
Hadi herkes ucuk isteklerini yazsin ve mumkunse altina fotografini koysun motorun boylece sitede en begenilen guzel motorlari gorebiliriz...

Hocam ne çıkarsa çıksın KTM 640 Adventure. Ha zenginim diye özel modifiye yaptırırdım o ayrı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç talih oyunu oynamadımki bana çıksın :queen:
bana çıkmayacağına göre de metal kısrağım jınlunuma devam :cat:
hem aydan gelen para huya gider o parayı alın terinle kazanmadısyan :thumleft:

aleste senin için güzel bir cooper resmi:
black20texas20chopper5qe.jpg

benim beğendiğimde bu
motorsuper8xh.jpg

jınlunumu bu kış buna dönüştürmeyi düşünüyorum

:) Ben kendime seneye II. el bi F650 alayım diyorum şöyle 98 model falan. Arkadaşlarla açıldı aynı mevzu, para falan çıkarsa ne işim var canım F650 ile dedim aynı senin gibi burun cevirip :cyclopsani: 1200GS alırız dedik :queen: Sanırım tüm hayallerimi bile BMW ile sınırlamış durumdayım Bilmem resim koymaya gerek varmı :queen:

alestevardiya, hocam bana çok değil azda para çıksa illa KTM illa KTM başka motor almmazedım

yA MOTOMAN AYNEN ISTE NORMALDE 650 ALMAYI ISTIYORUM BENDE ILK AKLIMA 1150 gs ALIRIM OLDUM SONRA DEDIM NIYE KUCUK DUSUNUYOSUN dERYA?? Veee basladim dusunmeye... Ozel yapim bir Chopper beni en cok tatmin edeceklerden olacak heralde(150,000 YTL kadarcik) bi de yanina BMW 1150GS :queen: :flower:

Koleksiyonnn yapicammmmmmm!!!!!!! En iyi scooter, en iyi atv, en iyi chopper, en iyi enduroyu alicam tamam karar verdim!! Karar verdim :flower: :thumleft: :sunny:

Bana o kadar para çıksa hepsinden birer tane alırım. Canım hangini isterse on abinerim :flower:

arkadaşlar hayal kurmayın.Çünkü 20,000,000 ytl bana çıkacak ben de bir adet royalstar venture bir adet ultra classic electra glide ve bir adet goldwing alacağım. :queen: :queen: :queen:

ya abiler inşallah birinize çıkar taamda...banada bir motor alıcerin...R1 olsun...sizin için dua ederim...bendeki akla bak...şansımı yükseltiyorum...bana çıkmasada birinize çıksa bile şimdiden sağlama alayımda R1im falan olur...

arvasi abi sana ktm yakışır...hemen kendini afrika çöllerine verirsin...

race için R6
cruiser tabii ki drag star 1100
cros xt 660 r
road star için yamaha V-MAX

neyse nede olsa para çok her çeşit olsun hepsine ayrı donanım :cherry:

20 trilyon bana çıkarsa BMW ye gidip kendime özel yapım bir motosiklet yaptırırdım. sadece bana ait bir makine benzeri olmayacak. isterlerse 2 trilyon istesinler para çok nasıl olsa veririm. :queen:

Hee heee kimse karar veremiyo bakiyorum, arsizlik doruklarda hepsinden istermlermis!! :queen: Aza kanaaat getirmeyen cogu bulamaz diye de bir laf vardi amaaa neseeee! Insan hakikatten cildirir. Bende

Scooter: Burgman
Chopper: Kesinlikle el yapimi, mumkunse Amerikan Choppers
Enduro: BMW 1150GS
Atv: Bilgi sahibi deilim ama cabuk olurum :cherry:
Race: Kesinlikle almam, tirilyonum olsa almam, cunku o trilyonu harcaman icin bir hayata ihtiyacim var :queen:
Ehh bi de Goldwing alsam mi?????? :santa:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
superlight41kg2jl.jpg

ıste ılk hedefım.bunu alcak kadar cıksa yeter bana.
goldwng2hf.jpg

ama 37.333 ytl ye de bı goldwıng alırım yanı.sadece motoru alcak para cıksın yeter.hem bılıyonusmu ben buyuyunce cok zengın olcam goldwıng alcam kendıme.yada el yapımı bı amerıcan chopper :joker:

alestevardiya, walla ne dersen de özel yapım bi CBR1000RR alırım kalan paraylada dünyayı gezerim eğer kalırsa sağlam geri dönersem hayalbuysaların üç teker drag için hazırlanan makinası var ondan alırım.

emin ol sırf şu race lerden korkundan dolayı senide alır öle gezerim :flower:
zorla değil paranın bi kısmını versem yeter :queen:

ODUNCU, ve arsavi tebrikler valla da ciksa para bakarmisiniz KTM nin Ksina Msine onu bilemiyorum! :cherry:

Koysaniza bi resmini insanlarda gorsun bakalim bu kadar ne varmis vazgecilmeyecek bu makinede?

Bakarız hocam bakarız. Para bozmaz bizi. Şimdi remini koysak burun kıvırırsın bumu diye yani o resimle olmaz onu yaşamak gerek. Yol mesafa iklim gibi kavramları ortadan kaldıran bir makine gerçek özgürlük, sınırsız sorumsuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar