26 Ekim Vatan34'de yer alan MONDİAL haberi!!!

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakalım ne cevap verecekler :bounce:
cevabı merakla bekleyeceğim :wiinkk:
mondial yetkililerinden :thumright:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mondial ciyiz ama bakalım sonu nolcak...............???

Forumdan Uzaklaştırıldı
:bounce: Bence tipik abartılı Ahmet Vardar olayı.. Yazık bu millete böle adamları okuyup kamuoyunu eksik blgilerle yanıltıolar. :pale:
Evet mutlaka haklılık payı vardır ama bu kadarda diil yani.. Asya cokmu farklı sanki. Bence rakiplerin daha önce yanlı yazı yazma konusunda sabıkası olan Ahmet Vardar'ı ii bi şekilde kulanmaları olasılıgınıda düşünmek lazım diyor ve her zamanki gibi yineliyorum..
Evet çin malı motorlar tabiki markalara göre kalite anlamında baya bi geride ama "Çinler içinde!!!" en kaliteliside yani kötünün iyiside kesinlikle Mondial dir.. :cat:

Sevgi saygıyla...

arkadaşlar bu adam bence gerçekten kendisine gelen şikayetlerden yola çıkarak bu yazıyı yazmış çünkü diğer servislerde insana adam yerine koymuyorlar tamam bizim gittihimiz ve sitede diğer arkadaşlara tavsiye ederek veya bize bize tavsiye edilen servisleri kullandığımız için bunlardan pek haberimiz olmuyor ama ben dışarıda bunları yaşıyor ve görüyorum servisler piyasadaki mondialleri gerçekten taşıyaçak kapasitede değiller zaten pek çoğu pek bilmedikleri motorların dolayısıyla ne gibi arızalar çıkarta bileceklerini de bilmediklerinden olay uzuyor aynı servisteki kuyruklar gibi (mondial).in burada yapması gereken servislerini hızla eğitmek toplayıp mesela motora elektrik gelmiyor yan ayak sivici bozulmuş olabilir gibi eğitilmelidirler gerçi bazılarına hayvan terbiyecisi lazım ama herneyse ben bu siviç problemi yüzünden bir hafta motorunun serviste kalan adamlar tanıyorum gelin bizlerde birşeyler yapalım bu konuda bir başlık açın yapabilsem ben açardım(mondial serviş görüşleri olabilir) bu konuda orda toplanan görüş ve şikayetleri mondialin direk fabrikasına iletelim yani adam gibi işini yapanla yapmayanı birbirinden ayıralım :) :) :)

zühtüpaşa yazıya çok tepki göstermiş gördüm seni, ben bir asya kullanıcısı olarak derimki 2000 ytl alınan makinadan ne beklenecekki ha asya ha mondial ha ramzey ve diger 2000 ytl civarı olan motorlar hepsi bir hiç farkı yok,iddaa eden ya motordan anlamıyor yada makinasına toz kondurmuyordur bide şu çinin en kaliteli malı mondial diye yazma ayıp insanlar güler çinde kalite ne arar,yan sanayi işte o kadar.

popcorn 90 senin istanbulda kaçtane servisin var, diger markaların mondial,asya ramzey ve digerleri hepsinin servsisi var servisi olmayam motoru alan herhalde aklından biraz zoru vardır,böyle şacma şey olurmu.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili kahraman kardeşim
butun görüşlerine sonsuz saygı ama bu konuda hala yanlıs anlasılmaktan bıktım. Ben çin mallarının kaliteli oldugunu sölemiyorum..Çinlilerin içindeki en iisi mondial diorum. Yoksa ha ali veli ha veli ali..ok??

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu fıyatlara alınacak en ıyı motordur kardesım mondıal benım motor 1300 km oldu ufak tefek problem dısında sorunsuz abartıya gerek yok....

arkadaşlar bende modial 125 mt kullanıcısıyım. ancak servislerin yetersizliği konusunda hemfikirim. zira gittiğim 2 ayrı srvisten de memnun kalmadığımı belirtebilirim. tavsiye edilen yere 3. kez servise götüreceğim. bakalım bu sefer ne söylenecektir. sonuçtan sizleri de haberdar edeceğim.

Dikkatli olalım..

Arkadaşlar ; herşeyin başı bizim gümrükte yaşanan problemler.

Batıda satılan aynı araba daha yüksek fiyatla ülkemizde
satılıyor.Türkiye'de üretilen araba , yurt dışına çıktığı zaman buradan daha ucuza satılıyor.

Daha önce forum larda tartışılan aksesuar (kask,gözlük,eldiven,mont) lar da aynı problemden dolayı yüksek fiyatta.

Bilinen motosiklet firmaları da aynı sorundan yakınıyor.

Bundan dolayı "ÇİN" fiyatı ucuzlatmak için ; kullanılan malzemelerde minimum kalite ve minimum işçilik yapıyor.Bu sayede 1.000 YTL ye ürettiği malı , 1.500 YTL ye ve Türkiye'de 3.000 YTL ye satıyor.Hem kar ediyor.Hem uluslar arası ticaret.

Tabi satan memnun ama alan değil...

Tabiki vatandaşın suçu yok.Ama alırken iyice düşünmesi gerekiyor.Mesela şu anda kullandığımız motosikletlerin(scooter için) hepsi doğuda üretiliyor.Ama doğuda üretimin de iyi ve kötüsü var.
Mondial alan şikayetçi ama Kanuni alan değil???

Bu bilgileri DIŞ TİCARET te okuyan arkadaşım anlattı. Yanlışmız varsa düzeltin...

POPCORN_90' Alıntı:
Bizimkide çin malı ama gene parçası servisi var...
o motoru nerden aldığını biliyom ama
:cherry: :queen: :queen:
beyler adam doğrusunu yazmış
çini bilmiyorumda
çoğu ipi sapı belli olmayan servis üzüyor ve düzüyor vatandaşı :pr:
ben başıma gelenleri yazdım buraya
:pr:
servis yüzünden kaza yaptım :pr:
edit: garantiyi unuttum şimdi sövecem burda :pr: :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mondıal de gercekten parca sıkıntısı yok servıs SEVPA'da dıs grenajın butun parcaları dahı mevcut (butun renkler dahıl) bunlar marka motorların yaptıgı duzmeceler... yapsınlar bu fıyata alalım yaptılar da almadık mı...... :queen:

Ben gördüğümü aktarayım. Adana Mondial servisi tamamen kitlenmiş durumda adamlar nereye yetişeceğini şaşırıyor. Parça bekleyen motorlarda var. Arkada bir oda var motor dolu. Kanuni'nin parça stoğu iyi. Ayrıca servis'e verilen eğitimleride iyi. Eğitim belgesiz Kanuni servis elemanı görmedim. Ama diğer firmaların da böyle bir eğitim verdiğini duymadım, belgesini de görmedim. Ustalarla konuşuyorum Mondial a servis vermek istemiyor adamlar. Durum ortada.

mondialde parça sorunu diye birşey yok olduğunu söyleyen yalan söyler yalnız üç kağıtçı servisler var ama işini layığıyla yapanda var her işte olduğu gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar