motosiklet.net beni cook kırdı

6-7aydır uyesi oldugum ve sürekli takip ettigim üyeleri ile tanısmak istediğim ve hepsi cokk iyi abiler dedigim abilerimle tam tanısma fırsatı buldum motogp de ...skullhunter (erhan abi) veya resımlerinden tanıdıgım bir cok abi ordaydı.. yanlarına gıttım bıraz ilgi beklemıstım sonucta bursadan gelıyordum ve orda (motogpde) iki amacım vardı... bırı sıte uyelerını bulup tanısmak digeri moto gp yi izlemek... ama hıc bekledıgım gıbı olmadı su an pısmanlık var... orda resmen sıtenın uyesıysen uyesısın bızene der gıbı bı hava vardı... belkı kızıcaklar ama bunları ıcımden geldıgı ıcın yazıyorum.. yınede hepımız abımızsınız.. saygı duyuyorum :rendeer: :rendeer:

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burner_18 kardeşim arkadaşlarım kendilerini yarışlara okadar çok kaptırmış olmalı'kiler genellikle böyle olur madem kendileri tanıştırmadılar ben senin yerinde olsaydım hey millet ben Bursadan geldim, Bursadan Burner_18 adım şu diye bağırıp dikkatlerini çekerdim ve tek tek tokalaşırdım. :wiinkk:
içinden geldiği gibi yazdığın mesaj içinde tebrikler :rendeer:

Burner yapma böyle ya millet kaptırmıştır yarışa yoksa ortamdan kimseyi dışlandığını görmedim ona kalırsa bizde Antalya ekibinde geziye çıktık geziden sonra öğrendim bir arkadaşı yeni üye olduğunu ve konuşamadığımız içim özür diledik yani toplulukta normaldir böyle şeyler

Forumdan Uzaklaştırıldı
burner_18 Dostum, bende son yarisa anca yetisebildim, daha onceden tanidigim dostlara bile yaris bittikden sonra selam verebildim :)
Ama aslinda haklisin yeni arkadaslarla tanisma isi aksiyor, bence toplanildigi zaman organizatorler tarafindan bir yeni arkadas varmi anonsu yapilmali ve toplu tanisma olmali yada e_erdun abinin dedigi gibi ornek olarak cikip ey millet ben burner_18 taa bursadan kalktim geldim demeliler.

Burner bir dahakine beni bul dostum.cekinme gel.. tanisalim....
:rendeer: :rendeer:
Hayal kirikligina ugramana uzuldum..Ama bulusmalara ilk kez katilinfiginda boyle seyler olabiliyor..

burnercım...gezilerde bu hava hakim değildir...bir mangal veya cafe ortamında olsaydı...insanların dikkati tamamen birbirinde oluyor...

bu motogpcileri şiddetle kınıyorum..... :farao:

abi yeni üye diye dışlanma olursa ben hiçkimseye yaklaşmayım gerçek hayatta..
Tırs oldum şimdi ortada afedersiniz mok gibin kalmak var :silent:

ah be ben ankaradan motogp ye tanışmak için gitçem ve kimse yüzüme bakmayacak :pr:

yüzünü ilk defa gördüğün birinede ankaradan senle tanışmaya geldim ben serhat_fb gibi bi muhabbetede giremzsin :salut:

BURNER_18, içini dökmen çok iyi oldu bence çünkü bu grubun sorunlarından biri galiba. Ben de 3.ye katılıyorum toplantıya ama halen tanımadığım bir çok kişi var. Aslında sorun şu riva gezisini kaçırmakla başladı. Orda miillet bayağı bir kaynaşmış. Tabii yeniden bir araya gelince onlar sohbete dalıyor yeni gelenler dış kapının mandalı gibi oluyor..

Arkadaşlar tüm site camiası olarak bir dahaki toplantılarda herkes mutlaka birbiriyle tokalaşıp tanışsın veya Conquerer'un dediği gibi kıdemli üyelerden biri yeni gelen ardkadaşları grubun geri kalanıyla tanıştırabilir.

Brner_18 son sözüm o gün biraz öyleydi hakkaten sayende daha iyi olur inşallah seninle önümüzdeki toplantılarda tanışırız umarım... Bizimle kal..

:salut: :salut: :salut: :salut: keşke foruma bagıra bagıra yazssaydın ben yeniyimm bende gelicemm ne bileyim yapsaydın birşeyler cok üzüldüm öyle bir yazmışssınki

Forumdan Uzaklaştırıldı
conqueror, katılıyorum kardeşimmm bundan sonra bu işe organizasyonu yapanlar dikkat etsin özellikle senin gibi yetenekli bi organizatör hemen kıvırır bu işi kardeşimize gelince ilk gezimde ben kendimden fedakarlık ettim gittim konuştum paylaştım şakalaştım ve şu an bir çok dostum var hemen bir gezide pes etmek olmaz motosiklet net bir bütündür bölünemezzz ... :rendeer: :flower:

yazdan evvel böyle bir sorun yoktu. çünkü aktif üye sayısı azdı. zaten bu yazdan evvel olan geziler iki elin parmaklarını geçmez.
bu yaz ne olduysa bir patlama oldu. motorcular arttı. motorcular arttıkça geziler arttı. gezilerdeki insan sayısı arttıkça ve eskiler birbiriyle samimileşince böyle bir sorun ortaya çıktı. ne kadar çin malı sahibi olmasam da yaşasın çin malları. herkesi motor sahibi yaptı. :queen: :queen: :queen:

BURNER_18, dostum ben yarışı izlemekten kimseyle dogru durust sohbet edemedim valla kendi adıma. Sadece sağımdaki solumdakilerle arada yarış hakkında yorumlar yaptık ve 3-5 bulusmadır samimi oldugum arkadaslarla kısa sohbet edecek zaman buldum ancak. Oradan cıkısta Pendik ve Caddebostan olayımız oldu orda muhabbet ettik sonradan. Senin kendini yabancı ve dışarda kalmış hissetmeni anlayabiliyorum. Ama kimsenin sana kasti yaptıgı bir hareket yok. Hayal kırıklığını at üzerinden ve bundan sonraki buluşmada ge beni bul ben herkese seni tanıtırım kardeşim. :rendeer:

arkadaşlar yarınki tophane buluşmasına bekleriz herkesle tek tek tanışıcaz.yarışta kaynadı bunlar araya.ben cenki kaç buluşmadır tanıyorum hiç muhabbet etmediğimiz olmadı.ama yarıştan soora eve gitseydik nerdeyse muhabbet olmıycaktı bu defa aramızda:))

yarışta işler biraz koptu doğal olarak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla aynen yaw.. ben bile kimse ile muhabbet edemedim... Uyumuşumda:p ne yaparsın güzel hava motor sesi... anlamadım valla.. her zaman böyle olmuyo burner_18

cenk olm sen biranın etkisiyle kafa bir milyon olunca tabi dilin de düğümlendi
ondandır bu :p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
BURNER_18, öncelikle beklediğin gibi bir org. olmadığı için üzüldüm.
Farkındaysan herkes MotoGp yarışlarına konsantre olduğu için fazla muhabbet şansı olmadı ve tanıdığım hiçbir motosiklet.net üyesi buluşmalara yeni gelen bir üye ile sitenin uyesiysen uyesisin gibi düşünceye sahip değildir aksine yeni yeni dostluklar edinme ve tanışma fırsatlar edinmek amacındadılar. Buluşma ve gezi org.lara katılan butun üyeler arasında seviyeli saygılı güzel dostluklar kurulur çok çook keyifli sohbetler yapılır.
Diğer buluşma ve gezi org. katılabilir , ayrıca Bursadaki üyelerimizlede tanışıp güzel etkinlikler düzenleyebilirsiniz.
Saygılar
Görüşmek Üzere

motosiklet.net'e kırılma o seni ve bütün motosiklet tutkunlarını çok seviyor :joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar