- Konu Yazar
6-7aydır uyesi oldugum ve sürekli takip ettigim üyeleri ile tanısmak istediğim ve hepsi cokk iyi abiler dedigim abilerimle tam tanısma fırsatı buldum motogp de ...skullhunter (erhan abi) veya resımlerinden tanıdıgım bir cok abi ordaydı.. yanlarına gıttım bıraz ilgi beklemıstım sonucta bursadan gelıyordum ve orda (motogpde) iki amacım vardı... bırı sıte uyelerını bulup tanısmak digeri moto gp yi izlemek... ama hıc bekledıgım gıbı olmadı su an pısmanlık var... orda resmen sıtenın uyesıysen uyesısın bızene der gıbı bı hava vardı... belkı kızıcaklar ama bunları ıcımden geldıgı ıcın yazıyorum.. yınede hepımız abımızsınız.. saygı duyuyorum :rendeer: :rendeer:
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®