hel help help bu arayış beni öldürecek

hep help help bu arayış beni öldürecek

ilk defa motor alacam ve motor hakkında pek bilgim yok arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
4 buçuk olmadı 5 milyar a kadar imkanım var ve chopper almayı düşünüyorum ne almamı önerirsiniz.

keeway bayileri nerde sabahdan beri internetde arıyorum kim satar nerde star bulamadım

İZMİR / URLA da.....
Satılık Mondial 150ZAT
700KM de 1 Ay Kullanılmış...

Peşinat Ve İlk Taksidini Ödedim Taksitleri 285YTL...
İsterseniz Senetleri Üzerinize Yapabiliriz.
Mondial Urla Bayii Tanıdığım.

Taksitleri Ödemeniz Durumunda Hiç Fark İstemiyorum...

Taksitleri Ödeyebilecek, Yada Satın Alacak Arkadaşlara Duyrulur....

2500YTL Peşin Hemen Satabilirim.

Arabayla Takas Edilir... Arabanın Üzerini Ödeyebilirim.

Araba Almak İstiyorum O Yüzden Satıyorum Motor Temiz...
Alıcıysanız Özel Mesaj Atın Görüşelim Ben URLA'da Oturuyorum...
Motoru Görüp Beğenirseniz Anlaşabiliriz Sanırım....

MSN Den de İrtibat Kurabilirsiniz.
[email protected]

Süper Moderatör (BBRR)
arkadaşlar aldığınız aletin kalitesindenn daha önemli şey servis vede yedek parçadır sonuçta en ii motor bile servis ve yedek parça ister kriteriniz bu olmalı ve köklü kuruluşların getirdiği vede malının arkasında duran şirketler tercih edilmeli ilk arızada yattıktan sonra markasının ne önemi var almayı düşündüğünüz motoru önce bir deneyin sonra açın telefonu yetkili servise benim motorum için piston sekman exantirik mili ön ve arka dişli lazım deyin bakalım ne diyecekler yok diyolarsa sakın ha sakın o motoru almayı düşünmeyin :thumright:

ibanez, merak etme, bu arayışlara çoğumuz girdik ama hiçbirimizi öldüremedi daha.. Aramalara devam, doğru yerdesin. Ama kararını makinayı görmeden verme sakın.. İncele, etüd et, imkan bulabilirsen önce iyi bir eğitim al ve seçme şansın olsun. Yani bakmak da yetmiyor, bin, tepe tepe kullanma fırsatı bulursun böylece... :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar