Buraya Park Etme Yasakkk

Ben Perpa Ticaret Merkezinde çalışıyorumm Motorum Yok Daha öncedende Belirtmiştiim Fakat Bu Ticaret Merkezinde Büyük Bir Sıkıntı Varkii Oda Motorsikletii Olan Arkadaşlar Içeriye Alınmıyoor Sizde Bu Tarz Sıkıntılar Yaşıyormusunuuz

Şu ana kadar istediğim her yere park ettim, bir kuruş da park parası vermedim.

Khutuck Zaten Sanırımm Park La Alakalı Hiç Bir Yerde Sorun Yok Fakat Bu Ticaret Merkezinde Yasak Ve Ne Iş Se Arabalara Serbest Motorsiklet Yasak Güya çok Gürültüü Yapıyormuş Birde Binanın Görüntüsünüü Bozuyormuşşş Nasıl Iş Bu Yaaa Asılmotorsiklet Giittiigi Yere Güzellik Renk Katar

ben ne zaman perpaya gitsem otoparka giriyorum tabi para vermeden kolun yanından geçiyorum :p işimi görüp cıkıyorum :rendeer:

ben ne zaman perpaya gitsem otoparka giriyorum tabi para vermeden kolun yanından geçiyorum :p işimi görüp cıkıyorum :rendeer:

sen haber ver istersen senin dükkanın önüne park edeyim :bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
Bazı yerlerdede motosiklet park edemez diyor önü araba dolu:)
Ama motosiklet için park zor olmasa gerek her yer bizim:)

En son 3-4 ay önce gitmiştim, ne olur bizim dükkanın önünde dursun diye ısrar ettiklerini hatırlıyorum. :queen:

Evet Tugçe Arabalara öncelik Veriliyoor Biziim Toplumda Burada Normal Araç Girişinden Degilde çıkıştan Ters Istikametten Arkadaşlar Motorla Içeri Girebiliyoor Hatta Bizim Abiler Dükkanın Içine Koyuyorlar Motoruu

Magma O O Zamandıı Bir Kaç Aydır Yasakladılarr Ama Tabii Başa çıkamıyorlar Motor Kullanıcılarıyla Ama Ii Oluyoor Sonuçta Motor Un Karizmasıı Yeter Burada Honda Cbr Var Araç Katında Allah Biliyorya Gidip Sevesim Geliyoor Süper Ya Hondanın Sahibide Uymuyoor Yasaga Fena Abiiii

Magma Sanırım Seniin Motor Da Epey Göz Alıcıydıı Tabii Dükkanın Havası Degişmiştiir

Son düzenleme:
Valla ben böyle işmerkezi, alışveriş merkezi gibi yerlerde "arkadaşım oraya park edemezsin!" dediklerinde hemen dikleşip, "Bu tip yerlerin ana giriş yakınına bir yere belediye kanununa göre motosiklet park yeri ayırmaları zorunlu. İstersen aç oku..!" diyorum, zavallı aklı karışan güvenlik görevlisi arkadaş susmak zorunda kalıyor. Böyle bir kanun filan var mı bilmiyorum tabii.. :)

Magma O O Zamandıı Bir Kaç Aydır Yasakladılarr Ama Tabii Başa çıkamıyorlar Motor Kullanıcılarıyla Ama Ii Oluyoor Sonuçta Motor Un Karizmasıı Yeter Burada Honda Cbr Var Araç Katında Allah Biliyorya Gidip Sevesim Geliyoor Süper Ya Hondanın Sahibide Uymuyoor Yasaga Fena Abiiii

Magma Sanırım Seniin Motor Da Epey Göz Alıcıydıı Tabii Dükkanın Havası Degişmiştiir

şöyle çirkin bişeydi.:p

cibirrlr0.jpg
[/URL] [/IMG]

kimbilir yakında yeniden böyle çirkin bişeyler olaRR sanki.:cherry:

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Valla ben böyle işmerkezi, alışveriş merkezi gibi yerlerde "arkadaşım oraya park edemezsin!" dediklerinde hemen dikleşip, "Bu tip yerlerin ana giriş yakınına bir yere belediye kanununa göre motosiklet park yeri ayırmaları zorunlu. İstersen aç oku..!" diyorum, zavallı aklı karışan güvenlik görevlisi arkadaş susmak zorunda kalıyor. Böyle bir kanun filan var mı bilmiyorum tabii.. :)

Abi sen GSR'ı parkettirmeyen biri varsa bana göster, günde 24 saat motosiklet.net okumak ve foruma akıllı, mantıklı paylaşımlar yapmakla mükellef kılayım onu :bounce:

Rigel Zaten Buradakii Motor Kullanıcılarıda Karşı Ataga Geçmek Için Dava Açıcaklar Dı Ki Patronlarım Oluyor Kendilerii Yönetime Dilekçe Yazıp Verdiler Sonrasında Arakatlardakii Dükkanın Içine Koyma Kararı Alındıı Ama Ana Girişten Giremiyorlar Ters Yönden Giriş Yapıyorlarr Motor Sesii Rahatsız Ediyormuşş O Ses Rahatsız Edermii Ya O Sese Can Kurban Neyse Sanırım Zaten öyle Bir Haklarıı Yok Madem Oto Park Yapıyorsuun Sadece Araba Için Degil Motor Içinde Yap Hatta Bisiklet Içinde Sonuçta Insanlara Hizmet Veriyorlarsa Yapmalılar

Magma Gerçekten Süper Bir Makinaaa Ne Diyeyiim Sen Gel Bizim Dükkanın Oraya Sana Sonsuz Park Iznii Ya Zaten Honda Yaaa Honda Hep Hayalimdiir Süpper Ciiddeen Sende Az Alçak Gönüldüü Degilsinn Yaniiii

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar