Yine geldi sonbahar...

Bu pazar... Sonbahar... ve yollar, sanki sonbaharda doga bir baska renkleniyor, baska kokuyor...

HST1.jpg

HST2.jpg

HST3.jpg

HST4.jpg

HST5.jpg

HST6.jpg

HST7.jpg

HST8.jpg

HST9.jpg

hocam allah razı olsun sizde olmasanız bide bazı arazide gezipte fotoğraf çeken arkadaşlar olmasa böyle manzaralara hasret kalacaz elinize ve gönlünüze sağlık

bende diyorumki türkiye de düzenli ve temiz yol , burası amerika herhalde....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bursa Uludağ yoluna benziyor aynı :bounce:

e_erdun, inegöl ile bozüyük arasındaki mezit boğazına benziyor

arvasi abi senin son bahar nezaman....ne zaman gömeriz seni....yaş aldı başını gidiyor ya baboş....

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

bırak türkiyeyi artık avrupaya git.....sen taraklıda yaşayacak adammısın abi...bitin kanlı senin....

mete_han, benim sonbahara daha çok var beni gömmek isteyenlerin nedense hep cenazesine gitmek nasip oldu.nediyon kardeşim daha çok baharımız var inşallah yapma öyle şakalar

heyooo abi nihayet mete kardeşini hatırladın...dikkatini çekmek istedimde abi...biraz eşşek şakası oldu farkındayım...el ense *****ı*****felsefesi bazen insana hata yaptırabiliyor ağabey... :rendeer:

Doğa ayrı güzel, yol ayrı güzel.. Atla motoruna tırıs tırıs git, kargaşa yok, stres yok, oksijen çok.. Yanında dostlar varsa deymeyin keyfime.. Peşinden güzel bir kamp..

arkadaşlar yolda manzarada çok güzele benziyor.Tam gezmelik bir yer
:cat: :cat:

amerikadan küçük bir manzaraya bile tav olduk valla....kentleşmeyi düşünemiyorum....

Kim cekmis fotolari? Donald amca sen mi? Yahu nerde cekmis? Ne zaman cekmis? nasil cekmis? Biz niye cekemiyoruz? hava ne zaman boyle sari oluyor? Yapraklar sari, gunes sari? Adi bile aci olan bu baharda niye yuregimizi hop hop ediyor? Nerde bu iklim? Nerde bu yer?
:sunny:

türkiyede böyle yol varsa ben motoru bırakır koşarım karayollarına resimleri yollayacağım biz motorcularıda hatırlasınlar bir motoru yutacak çukurlar bilirim gezeninde çekeninde ellerine sağlık darısı başımıza AMİN :thumleft:

apvcim biz bu idarecilerin kafasıyla ne doğaya ne dünyaya faydalı olamayız...mıcırdan insanlarımızın öldüğü bu topraklarda bu bir hayal...

alestevardiya, :) Yahu kim cekecek, tabii ki ben... Burasi New York a bir iki saat mesafede favori motosiklet rotalarimizdan biri.

P1.jpg

P3.jpg

P6.jpg

Gercekten guzel yerlerdir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Donald_Duck, abi super yerler.acaba oraya gelıp yasamak cokmu zor?? almazlarmı bızı oraya yada multecı olup kacsak?? hele los angeles ı gorsem warya.orayı gorıyım dusup ölıyım. o kadar yanı :joker:

_Si_BeMoL_, küba'ya git, ordan yüzerek amerika'ya kaçabilirsin, en kolayı bu... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar