Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam allah razı olsun sizde olmasanız bide bazı arazide gezipte fotoğraf çeken arkadaşlar olmasa böyle manzaralara hasret kalacaz elinize ve gönlünüze sağlık
mete_han, benim sonbahara daha çok var beni gömmek isteyenlerin nedense hep cenazesine gitmek nasip oldu.nediyon kardeşim daha çok baharımız var inşallah yapma öyle şakalar
heyooo abi nihayet mete kardeşini hatırladın...dikkatini çekmek istedimde abi...biraz eşşek şakası oldu farkındayım...el ense *****ı*****felsefesi bazen insana hata yaptırabiliyor ağabey... :rendeer:
Doğa ayrı güzel, yol ayrı güzel.. Atla motoruna tırıs tırıs git, kargaşa yok, stres yok, oksijen çok.. Yanında dostlar varsa deymeyin keyfime.. Peşinden güzel bir kamp..
Kim cekmis fotolari? Donald amca sen mi? Yahu nerde cekmis? Ne zaman cekmis? nasil cekmis? Biz niye cekemiyoruz? hava ne zaman boyle sari oluyor? Yapraklar sari, gunes sari? Adi bile aci olan bu baharda niye yuregimizi hop hop ediyor? Nerde bu iklim? Nerde bu yer?
:sunny:
türkiyede böyle yol varsa ben motoru bırakır koşarım karayollarına resimleri yollayacağım biz motorcularıda hatırlasınlar bir motoru yutacak çukurlar bilirim gezeninde çekeninde ellerine sağlık darısı başımıza AMİN :thumleft:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Donald_Duck, abi super yerler.acaba oraya gelıp yasamak cokmu zor?? almazlarmı bızı oraya yada multecı olup kacsak?? hele los angeles ı gorsem warya.orayı gorıyım dusup ölıyım. o kadar yanı :joker: