- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar yakın bir akrabam bir motor almayı düşünüyor. Ehliyet alacak a2-b ve motor sürmeyi bilmiyor. Sizce düzgün ve iyi bir şekilde kullanabilmesi için hangi motoru almalı motoru kısa süreliğine kullanacak daha sonra TVS APACHE alacak aşıladım:cherry: Ama sürmeyi bilmediğinden küçüğünden başlasın dedik birde öğrenci olduğu için fazla parası yok. Biraz kullandıktan sonra satacak dediğim gibi
Yani en rahat en güzel hangi motorda öğrenir. Sürmeyi kaliteli olsun yakıtta cimri olsun sürmesi kolay olsun yeterli bize acaba bu özellikleri taşıyan bu motorlardan hangisi
Bunların hakkında bilgi sahibi değilim bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
bazı motorcu arkadaşlar 3 ayrı motor önerdiler sen seç dediler.
MONDİAL 125 UAG
KANUNİ 125 BRETON
ZEALSUN 125-7 (bu motoru yeni duydum biraz övdüler ama inanmadım açıkçası)
Bende öğrenci olduğumdan dolayı motor öğretme zamanım kısıtlı sürekli okuldayım ve kendisine yardım edebilecek pek kimse yok biz bu motorlardan önerdiğinizi 20 sine kadar alacağız 1 ay içinde öğretebildiğim kadar öğreteceğim kendisi biraz korkuyorda
Yani en rahat en güzel hangi motorda öğrenir. Sürmeyi kaliteli olsun yakıtta cimri olsun sürmesi kolay olsun yeterli bize acaba bu özellikleri taşıyan bu motorlardan hangisi
Bunların hakkında bilgi sahibi değilim bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.
bazı motorcu arkadaşlar 3 ayrı motor önerdiler sen seç dediler.
MONDİAL 125 UAG
KANUNİ 125 BRETON
ZEALSUN 125-7 (bu motoru yeni duydum biraz övdüler ama inanmadım açıkçası)
Bende öğrenci olduğumdan dolayı motor öğretme zamanım kısıtlı sürekli okuldayım ve kendisine yardım edebilecek pek kimse yok biz bu motorlardan önerdiğinizi 20 sine kadar alacağız 1 ay içinde öğretebildiğim kadar öğreteceğim kendisi biraz korkuyorda
Son düzenleme: