MotoPlus ve MotoShow - 2009 Motosiklet Fuarları

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosiklet fuarları konusunda süpriz gelişmeler söz konusu. Geçen sene bildiğiniz gibi Lütfü Kırdar Kongre Merkezi ve İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo olmak üzere iki tane motosiklet fuarı yapılmıştı. Önümüzdeki sene ise motosiklet fuarları yine iki tane olacak. ( başka fuarlarda çıkabilir :) )

İlk fuar 05 - 08 Şubat 2009 tarihleri arasında CNR Expo Salon 9 - 10 - 11 'de , ikinci fuar ise 19 - 22 Mart 2009 tarihleri arasında yine CNR Expo Salon 1 - 2 - 3 'de yapılacak.

Geçen sene Lütfü Kırdar Kongre Merkezi yapılan fuar bu sene fuar takviminde gözükmüyor. Onun yerine MotoPlus adında nur topu gibi yeni bir motosiklet fuarımız oldu. :)

Fuar konusunda yaşanan asıl süpriz gelişme ise MOTED (Honda, Bmw, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Kymco, Harley Davidson, Moto Guzzi, Aprilia, Vespa, Piaggio, Peugeot, Gilera, Keeway, Derbi 'nin üyesi olduğu dernek) derneğinin MotoShow fuarından desteğini çekip, MotoPlus fuarına vermesi oldu. Yukarıda ismini saydığım motosiklet markalarının sadece MotoPlus Motosiklet ve Aksesuarları fuarında olacakları duyuruldu.

Geçen sene yapılan MotoShow adlı motosiklet fuarına ise MOTODER (Motosiklet sanayicileri derneği) derneğinin destek verdiği belirtilmiş.

Motosiklet fuarları hakkındaki bu gelişmeler umarım sektör için faydalı olur.

Saygılar

motoshowlogo.gif

19 - 22 Mart 2009
İstanbul Fuar Merkezi
CNR EXPO Salon 1 – 2 – 3

motopluslogo.gif

05 - 08 Şubat 2009
İstanbul Fuar Merkezi
CNR EXPO Salon 9 – 10 – 11

Motosiklet Fuarı
Hakkında Bilgiler Motoshow internet sitesinde

MotoPlus 2009 Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı

Motoshow 2009 Motosiklet ve Aksesuarları Fuarı

Son düzenleme:
en büyük ve ayrıntılı fuar hangisi olacak bu sene ona göre uçak biletimin tarihini şimdiden ayırtim:)

kesinlikle güzel olacak... şimdiden heyecanla bekliyorum ..

Hazırlıklara şimdiden başlasak iyi olur. Motordan şöyle güzel bir mont ve eldiven almayı düşünüyorum bende. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
antalya da neden böyle güzel fuarlar olmaz ki

yada biz duymayız

:)

Şubattakine gidip hayabusa ile dönmek istiyorum ama :) 600 lük birşeyle döneceğim büyük ihtimal

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Toplum olarak her alanda olduğu gibi bu konuda da birlik gösteremedik. İlla bölüncez, parçalancaz. Yahu neden anlaşıp herkesin isteklerini karşılayabilecek büyük bir organizasyon yapamıyoruz?

ıkısının arasında ne fark hangısı daha guzel olur nıye ıkısı bırletırılıp cok buyuk bı fuar olmuyo nıye nıye nıye ???

Hayırlara vesile bir fuar olsun inşallah yeni yeni tulumlar alalım :p:p

fuar güzel geçecege benziyor :) egleneceginize garantiyi ben veriyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ukrayna Fuari ise , 12-15 Subatta duzenlenecek.
Eger Turkiye'ye donmemis olursam Ukrayna fuarini fotograflarim :)

Kiev'deki ikinci fuar ise 4-7 Mart tarihlerinde duzenlenecek. Bu fuarda da bulunmaya calisacagim.

bir ay erkene alinmis bence coooooook iyi olmus,
gecen yil tam hıristiyanlarin dini bayramlarina denk gelmisti ve otel fiyatlari tavan yapmisti, bu yil sakin sakin gidip gezeriz artik

1.5 ay arayla pek iyi olmamış gibi, kasım-mart tarihlerine alışmıştık. İçerikleri güzel olsun da, tarih ve isimleri çok önemli değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar