Montunuz yeterince görünür değilse...

İnternetten beğenip aldığım Held marka montumun reflektif olduğu söylenen şeritlerinin reflektif olmadığını farkettim. Yani ışığı yansıtmıyor. Trafikte gece daha görünür olmak için reflektif şeritler diktirmek istiyorum. İnternette yaptığım araştırmada Feyizoğlu dışında bu tür monta dikilebilir şerit satan yer bulamadım. Feyizoğlunun sattığını da beğenmedim. Yeni mont almak çözümü dışında bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim. İyi sürüşler.

Ben geçen sene yine bu forumda bu tarz çalışmalar görmüştüm yanlışım yoksa.O da olmadı böyle reflektif yelekler var.Onlardan olmaz mı mesela mont üstüne?Tamam çok önemli bir konu ama sırf bu yüzden yeni mont alınmaz bence:cat:

Ben geçen sene yine bu forumda bu tarz çalışmalar görmüştüm yanlışım yoksa.O da olmadı böyle reflektif yelekler var.Onlardan olmaz mı mesela mont üstüne?Tamam çok önemli bir konu ama sırf bu yüzden yeni mont alınmaz bence:cat:

Reflektif yelek olabilir. Ama biraz abartılı bulduğum için yelek giymeyi düşünmüyorum. Yeni mont alana kadar eskisinin üzerine reflektif şeritler diktirmeyi düşünüyorum.

praktiker bahaus veya koç taşta bu tip şeritler satılmakta..ütüyle yapışan altı telalı. bunlardan 2 3 metre alıp istediğin gibi yapıştırabilirsin monta.. bu konunun nasıl yapıldığını resimli olarak anlatan bir konu var forumda..
kolay gelsin

iş elbisesi satan tüm yerlerde var.

örnek:işmont

metresi 1 ytl :cat:

asm

Benim montum da Held. (Air mesh)

Reflektörleri iş görüyor.(yanlış bilmiyorsam 3M tarafından yapılmış)

Montun estetiğini bozabilir,sırıtabilir sonradan dikilen reflektörlü şeritler.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İkaz yeleklerinin üstünden söküp dikilebilir. İşçiler yırtılan yelekleri atıyor sağa sola, çalıştığım şantiyeye gelirsen sana veririm.

yurt içi kargo'dan bulabilirsin:p,

çok ciddiyim orada çalışan elemanlar ile dialoğa gir,
onların yeleklerınde bol miktarda var ve çok reflektif,

eskı olsada sorun olmayacaktır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar