görsel modifiye kolay, iş mekanikte!

motosikletinizin yürüyen aksamında ve elektrik sisteminde yaptığınız modifikasyonlar, performansa ve güvenliğe etkileri :silent: ile ilgili genel bir başlık bulamadım. varsa her türlü mekanik modifikasyonlarınızı ve etkilerini paylaşmanızı can-ı gönülden diler, saygılar sunarım.:rendeer:

dostum bizim atölyemiz var.mekanik kaporta modifikasyon + kazalı motorlar motor kitleyenler aklına ne gelirse işte kafamıza göre yapıp ugraşıyoruz

bende makinacıyım kaptan, ama imalat, böyle işlerle uğraşasım war hepde ön dişli değiştirmeye bile fırsatım olmadı. güzel meslek. ne wakit geçer be!

ooo hemde nasıl usta her akşam 8 de başlayıp gece 1 e kadar çalışıyoruz kolamızı alıyoruz muhabbet ediyoruz zaman geçiriyoruz dahada önemlisi elimiz takım taklavat tutabiliyo rabbime şükürler olsun.atölyeden bi kaç kare

benımde işim makıne imalat,
bende size dükkanımla alakalı resimler atardım ama,
300 mt2 zor olur sanırım,

ama mekanıkle alakalı hiç modifikasyon yapmad,
görsellik olarak çok var ama:D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamir atolyem yok ama rahatlıkla motor indirebilirim..

ama mekanik modifikasyonlara girmemenizi tavsiye ederim çünkü motorun ömrü azalıyor..

şekil itibarı ile renk desen egsoz hava filitresi gibi modifikasyonlar işinizi fazlasıyla görecektir..

benim motorum gitmiyo şunun alt motorunu indirip güçlendirelim demeyin

motorunuz size yetmiyorsa en iyi modifiye model yükseltmektir çünkü elinizdeki motoru güçlendirmek için harcadığınız paraya daha yüksek bir model motosiklet alabilirsiniz..

benimde kendime kadar bi atölyem var orada her türlü motoor söküp toplama işlerine bakıyoruz bir arkadaşımla.fotolarını çekkip buraya koyacam.Biraz küçük ama bize yetiyo...

tamir atolyem yok ama rahatlıkla motor indirebilirim..

ama mekanik modifikasyonlara girmemenizi tavsiye ederim çünkü motorun ömrü azalıyor..

Zamanın da iki zamanlı 251 MZ ler modifiye ediliyor sorunsuz bi şekilde biniliyordu. Agabimde bizzat gördüm. Bu dört zamanlı motrlar için neden gecerli olmasın saglam bi usta bulup yaptırdıktan sonra guvenli ve uzun omürlü olma ihtimali yok mu??? Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar