izmir beşik gibi sallanıyor

arkadaşlar geçmiş olsun büyük bir sarsıntı geçirdik umarım kimseye birşey olmamıştır tekrar geçmiş olsun bu en kötüsüydü

+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
®******************************************®

Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Depremi Denizli den de hissettik.

2005.10.21 00:40:03 38.1798 26.6008 27.4 -.- 5.9 -.- SEFERİHİSAR AÇIKLARI-İZMİR (EGE DENİZİ)

5,9 muş abi,ödüm börtledi :salut: yemin ederim artık bu sefer herşey bitti dedim :pale: :pale: :pale: hepimizebüyük geçmiş olsun

bizde TEKİRDAĞ'DAN HİSSETTİK .hepimize geçmiş olsun
(Allah bu mübarek günlerde bizleri böyle afetlerden korur inşallah)
Yer=seferihisar açıkları
Derinlik=27.4 km
Gücü=5.9
Süresi=yaklaşık 30 saniye

bana biraz daha fazla gibi geldi umarım azdır ve kimsenin canı sıkılmamıştır bu kış gününde allah yardım etsin

o bölgedeki arkadaşlar, geçmiş olsun....
kasklarınızı yanınıza alın, sallanmaya başladımı hemen geçirin ! şaka yapmıyorum, allah korusun belli mi olur ?

arkadaşlar bütün izmirlilere geçmiş olsun ben de izmirliyim 18 sene orda doğdum büyüdüm sonra istanbula geldim. buraya gelirken istanbulda deprem olucak gitme diyodu izmirdeki yakınlarım. biz buraya geldik şimdi depremler izmirimi sardı.. :( bu son olur umarım.

:queen: arkadaşlar yeminnen çook korktum dedim bu sefer kesin gitti dedim ama bişi yoktu aşağı indir motora atladığım gibi hemen arkadaşların yanına Allah'tan onlarda da bişi yoktu umarım diğer depremzedelerde de bişi yoktur :salut:

kimsede bişey yok merak etmeyin. herkese geçmiş olsun. yalnız depremler devam edecekmiş o yüzden bir süre tetikte olmakta yarar var...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bana kalırsa 5.9 dan büyüktü panik olmaması açısından sölemiyolar izmirde 6 üzeri deprem olmaz dedi uzmanlar o yüzden bence düşük söleniyo şiddeti ama uzun sürmesi bile yıkıcı olabilirdi geberecektim korkudan :sunny:

arkadaşlarlar İzmir Belediye'si evlere girilmemesi konusunda anons yapmış. Bi bildikleri var ki anons yapmışlar tetikte olmakta yarar var. Allah hepimizin yardımcısı olsun :pale:

Çok kötüydü,gerçekten çok korktuk hepimiz.Ayrıca istatistikler yenilendi.Derinlik 27,5 km değil,7,5 km olarak düzeltildi.Yüzeye çok yakın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
çok geçmiş olsun İzmirli vatandaşlarımıza ve motorcu arkadaşlarıma
allah birdaha göstermesin

arkadaşlar bende karşıyakalıyım bütün izmirlilere büyük geçmiş olsun :pale:

herşey sanki bir rüya gibiydi ben depremi allahtan ahmetlide iki katlı bir evin için de yatarken yakalandım uykudan uyandım sallanıyordum dedim heralde rüya görüyorum ve yattım evde tektim sonra garaja geldim adam a sordum deprem olmuş :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
İnşallah son olur. geçmiş olsun.

Herkese cok gecmis olsun...
30 sn den daha fazla surmus cunku, asil sarsinti 30 sn, o bitmeden 3 artci olmus birbiri ardindan, o yuzden de yaklasik 1 dakika surmus.

Cok uzgunum, Allah yardimcimiz olsun.... :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar