- Konu Yazar
Evet arkadaşlar nihayet cumartesi günü sınava girdim ve çıkışta direk nişanlımla korumalıklarımı almaya gittik. Kask-Mont-Eldiven ve dizlik. Belki bir kaç parça korumalık daha alırım zamanla. Motorumuda Eylül başı gibi almayı planlıyorum bakalım hayırlısı... :queen:
İşte benimkiler;
Kask
Lazer Granville (ama rengini eve gelince beğenmedim bu akşam ya siyahıyla değiştirmeye yada Shoei Multitec ile değiştirmeye gidicem)

Mont
Revit Focus
Daha motorum olmadığından hiçbirini kullanmadım ama montu çok beğendim.

Bu da içliği. Mont çok soğuk havalar için değil ama 4 mevsim kullanılabilir bir mont. İçliğiyle çok rahat sonbahar ve ilkbaharda kullanılabilir.

Eldiven
Held 2661 Jump

Dizlik
Mafsallı Dizlik

Vee nihayet hepsini giyip resim çektirdim. Resim kaliteleri biraz düşük kusura bakmayın arkadaşlar telefonla ancak bu kadar oldu

Motoru almadan önce korumalıkları aldım çünkü hiç birşey sağlığımızdan değerli değil arkadaşlar. Biraz daha düşük kaliteli motora binerim ama korumalıklarda kaliteden taviz vermedim sizde öyle yapın. Özellikle benim gibi motora yeni başlayacak arkadaşlar.
Herkese kazasız keyifli sürüşler diliyorum.
İşte benimkiler;
Kask
Lazer Granville (ama rengini eve gelince beğenmedim bu akşam ya siyahıyla değiştirmeye yada Shoei Multitec ile değiştirmeye gidicem)

Mont
Revit Focus
Daha motorum olmadığından hiçbirini kullanmadım ama montu çok beğendim.

Bu da içliği. Mont çok soğuk havalar için değil ama 4 mevsim kullanılabilir bir mont. İçliğiyle çok rahat sonbahar ve ilkbaharda kullanılabilir.

Eldiven
Held 2661 Jump

Dizlik
Mafsallı Dizlik

Vee nihayet hepsini giyip resim çektirdim. Resim kaliteleri biraz düşük kusura bakmayın arkadaşlar telefonla ancak bu kadar oldu

Motoru almadan önce korumalıkları aldım çünkü hiç birşey sağlığımızdan değerli değil arkadaşlar. Biraz daha düşük kaliteli motora binerim ama korumalıklarda kaliteden taviz vermedim sizde öyle yapın. Özellikle benim gibi motora yeni başlayacak arkadaşlar.
Herkese kazasız keyifli sürüşler diliyorum.