Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaklaşık 2 ay önce Kırşehir'de evimin önünden mondial marka turuncu renk 150 hs,40 du 744 plakalı motorum çalınmıştır.
cep tel:0544 368 9650 motor no:157QMJ060402869
Allah hiç kimseyi bu şerefsizlerin eline düşürmesin arkadaşlar resimlerini ekliyorum
allah en kısa zamanda belalarını verirde bu şerefsizlerden kurtulur bu türkiye hırsıza 2 ay bilemedin 3 ay ceza verirsen adamlar key için bunu yaparlar ama bazı ülkelere bakın motorlar kapının önünde duruyor arkadaşım senin adına cok üzüldüm geçmiş olsun..............
hepiniz saolun arkadaşlar herkeze teşekür derim murat abi çok saol inşallah bu ateş söner bide bilgisi olann arkadaşlar için şasi no filan bi sorun teşkil eder mi
hepiniz saolun arkadaşlar herkeze teşekür derim murat abi çok saol inşallah bu ateş söner bide bilgisi olann arkadaşlar için şasi no filan bi sorun teşkil eder mi
Önemli değil paşam.Ne demek bu görevim benim...:rendeer:
İnşallah bulunur..:cat:
Bir motosikletin şase nosu ve motor nosuyla oynamak zaten suç...
Ben senin sözünden anladığım;:bounce: bu numaraları mesajımda görüntülemem bana zorluk çıkarır mı..Birileri bu numaraları kullanır mı?....demek istedin galiba..
Bende sana şunu demek isterim..
Korkma..
Bu numaralarla oynayıp motosikletin orjinini bozmak pahalıya patlar.Ve kimse 3-5 bin ytl'lik kıymet için risk almaya yeltenmez.:cat:.Tabi deli değilse..