4. MotoCroos Ve Gezi Fotolarım

Selam Motorcular,
Bir haftalık gecikmenin ardından bu hafta yine dağlardaydık. Bu gezide Merih arkasında bir yolcu daha getirdi. İyi cesaret varmış Eserde. Crossda iki kişi değişik oldu biraz. Yola Antakya Batıayaz'dan çıktık , Çevlik sahili ve Samandağ istikametinden Antakya'ya geri döndük. Yağan yağmur sayesinde daha çok eğlendik yeni maceralar yaşadık. Tavsiyem cross ve enduro kullanıcılarının birde yağmurlu havalarda doğaya çıkmalarıdır.Gelelim fotolara...

Burası Batıayaz köprüsünün altından gecen Batıayaz deresi
10294938ri.jpg
[/URL][/img]

Batıayaz'dan sonra yemek yiyeceğimiz tepe
10295198od.jpg
[/URL][/img]

Merih ve ben tepedeyiz
10295215vy.jpg
[/URL][/img]

Bu manzaraya karşı bi mangal yakılır. Eser ve Merih ateş başında. Menüde sucuk ve pirzola var. Hemde odun ateşinde
10295366qi.jpg
[/URL][/img]

Sofraya bak be..
10295435jm.jpg
[/URL][/img]

Tam yemeği yedik toplanma hazırlığındayız yağmur başladı. Hemde ne yağmur. Yüksekte olduğumuz için sisde var. Yol ikiye ayrıldı soldakini seçtik. Bu yol Musa Dağının zirvesine (1250 m ) çıkıyomuş. Yolun sonunda yağmurdan bu hale geldik.
10295480wz.jpg
[/URL][/img]

Yolun sonunda telsiz kulesine rastladık. İlk gezide olduğu gibi ormancılar bizi çok samimi olarak karşıladılar. Sağolsunlar çay ikram ettiler , sobayı yaktılar üstümüzü kurutmamız için.
10295507bh.jpg
[/URL][/img]

Yağmur altındaki Antakya Dağları
10295657cv.jpg
[/URL][/img]
10295595je.jpg
[/URL][/img]

Ormancı amcanın tarif ettiği yoldan (yani bizim yanlış gittiğimiz yoldan)
çevlik sahiline doğru ormanın içinden yol alırken fotoda deniz ve bulutlar birleşiyor.
10295717pu.jpg
[/URL][/img]

Yağmur altında cross
10295779fw.jpg
[/URL][/img]

Yağmurdan sonra ormandaki derelerden geçişimiz...
10296137dz.jpg
[/URL][/img]

Nihayet Çevlik sahilindeyiz.
10296185af.jpg
[/URL][/img]

Dayanamadık kumsala vurduk motorları... Arka lastik yarısına kadar gömüldü durunca.
10296232ui.jpg
[/URL][/img]

Merih denizden geliyor.
10296284me.jpg
[/URL][/img]

Bu macerada burda biter. Gezi toplam 11 saat sürdü, aralıksız 9 saat motor kullandık. Eve döndüğümde canım çıkmıştı.Arka koltuk bayağı rahatsız olduğu için Eser bir daha motora binmeyeceğine yemin etti.

gene macera olmuş yağmurla
bende bu pazar yağmurda bir saat sürdüm Antalya -Side arası 90-100 km hiç düşmedim rekorum 59 dakikaydı gene :cherry: o yağmurda çılgınlık hız ama tavsiye ederim yağmurda motor kullanmayı :cat:

Valla ne diyeyim bir doğa aşığı olarak sizin gezilerinize hayranım arkadaşlar. Ellerinize sağlık sürün sürebildiğiniz yere kadar :cat:

ellerinize sağlık arkadaşlar, süper gezilere imza atıyosunuz ve aldığınız motosikletlerin hakkını verdiğiniz için de sizi ayrıca kutluyorum.

Süper Moderatör (BBRR)
ohyeah,
valla motoru ilk aldığın günleri hatırlıyom hayırlı olsun dediydik olmuş :) valla tüm gezilerini takip ediyorum valla süper :cat: motorun hakkını veriyosun :cat: çin malı die mok atan arkadaşlarda okuyodur işallah :farao: artık seni ustalar kategorisinde değerlendirmek lazım =D> o yollarda aceminin işi ne ama iki motor şart artçı ii olmaz niyemi motorda bir sorun olursa sorunu olan diğerinin arkasına biner en yakınyere gidilir ama artçı olursa geride adam bırakmak lazım oda çok tehlikeli olur.
valla ormancılarada helal olsun :cat:

iyi eylenmisiniz biraz ıslanmısınız ama olsun sonunda güzel bir macera var her şeye değer

ohyeah, kardeşim yapma yav deli edecen beni burada o resimleri koyuyorsun linke bak atlayacam motora yağmur çamur demeyip gelecem antakyaya kalırım başına bela ona göre :pr: :pr: :pr: :pr:

MUZURKEDİ , iLNAPOLİ , UNBEATEN21 kArdeşim teşekkürler.
BBRR teşekkürler haklısın ağzına sağlık
GEMLİDELİSİ tesekkurler
ARVASİ3 gelecek olursan bekleriz tesekkurler
METEHAN teşekkürler

İzlemeye devam ediyoruz hocam. Yalnız şu yemek resimlerini koymasaydınız iyi olurdu.
Bu arada pm cevap için teşekkürler sen al bi kullan bakalım nasıl olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çocuklar benim de aklımı çeliyosunuz :queen:
çok güzel geziler yapıyorsunuz :cat:
başarılar dilerim. :rendeer:

Ormancı he benimde babam orman da çalışıyor. Kuleye çıkmışsınız. Adamda dertlidir sizi lafa tutmuştur.

:bounce: efe baba gercekten cıktıgımız yerlere akıllı cıkmazmış ögle söylediler am su testisi su yolunda kırılır diyorum.hatayda cıkmadıgımız dag kalmıcak hedef türkiye dagları. :

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
- Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
+*******************************************+

oduncu , e-erdun tesekkurler
barıscı tesekkurler ormancılar cok iyi adamlar yanlızlıktan cok sıkılıyolar herhalde bizi gorunce cok mutlu oluyolar.
Merih seninde bi fotonu koyalım suraya , bide kurallara dikkat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam vallahi billahi siz en sonunda bana motoru sattırıp kros aldırıcaksınız...... ööle olacak gibi gözüküo , sizler birer efsanesiniz bu sitede!!!!!!!!! :cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar