cook uzun bi zamandan sonra tekrar aranızdayım......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaslar. isten cıktıgımdan berı ınternetım bı turlu baglanmadı. :pr: :pr: sımdı baglantım tamamlandı.artık 7/24 aranızdayım.cok ozledım siteyı ve sızlerı. :salut: uzak kalanlar bılır burdakı muhabbetı bulamıyosun gercek hayatta.ayy daha yazmıcam. yazarsam bıtıremıcem. :bestmt: :bestmt:

Motosikleti
Su Motoru
Valla özlettin kendini benimde evde net yok msn de falan takıldığını zannediyordum. Neyse artık buradasınya mühim olanda bu zaten. Umarım eskisi kadar iyidisindir. Hadi kardeş benimde mesai bitti kal sağlıcakla yarın ve bundan sonraki günlerde forumda ilerdede real de görüşmek dileğiyle :) ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amaniiinn MeTaL kardesım gerı donmus sanal alemlere.cok sevındım valla.gecte olsa sende hosgeldın.gorusuruz isallah.antalyalılarada mahcup durumdayım.bu yaz sonu bıkac gun gıtcektım.hem okul hemde maddi durumlar bozuk olunca gıdemedım.ama eskısehırden cıkarsam ılk gelceem yer antalya.

Motosikleti
Su Motoru
Bekleriz _Si_BeMoL_ başımızın üstünde yerin var ...

Eskişehir'li hemşerim hoşgeldin tekrar. Bende öğrenci olduğumdan dolayı haftada 1 kez girebiliyorum.

hoşgeldin yine dostum
bende aynı oluyorum bir gün bilgisayarı açmiyim merak ediyorum balalım ne oldu yeni toplandılar varmı? iştambul grubu nerde buluşdu yada nereye gidecek izmir neyapdı birde orda bizim şitenin kumruları var stel.mı iştambula geldi yoksa bizm kerem(emre)aslıyı(stella) ziyaretemi :) gitti tabi bizim bursa uyuyor burda herkez birbirine yardımcı olmak için el ele burda dostluklar daha sıkı
burası bağımlılık yapıyor gelba :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar