Arı sokunca motosikletiyle kaza yaptı

SÖKE'nin Yenicami Mahallesi Bağarası Caddesi'nde motosikletiyle giden Hüseyin Çakırlar'ı boynundan sokan arı kazaya neden oldu. Motosikletiyle refüje çarpan Hüseyin Çakırlar (64) yaralandı.

Kaza bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 09 S 9663 plakalı motosikletiyle Bağarası Caddesi'nden şehir merkezine doğru giden Hüseyin Çakırlar'ı boynundan arı soktu. Can acısıyla boynunu tutan Hüseyin Çakırlar kontrolü kaybedince motosikletiyle refüje çarparak yolun ortasına savruldu.

Hüseyin Çakılar'ın yardımına kazayı görenler yetişti. Çeşitli yerlerinden hafif yaralanan Hüseyin Çakırlar, ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/So...ka&ArticleID=978557&Date=&Kategori=turkiye&b=

benimde dirseğimden soktu..yavaş gittiğimden kenara çekip arıyı öldürdüm baya bi canım yanmıştı....:p

Geçmiş olsun amcaya.Motorda giderken her türlü mahlukattan gelecek ataklara karşı tetikte olmak lazım sanırım:p

Benide Mersin e giderken arı sokmuştu. Otobanda bir ara bacağıma bişey batar gibi oldu.Durmadım devam ettim.Mersine varınca farketmiştim. Günlerce şişik kaldı.hehehe.Allerjisi olanlar için çok kötü bir durum

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Geçmiş olsun amcaya... Küçücük mahlukat nelere sebep oluyor ya.

o anki acı ve panikle motorun hakimiyetini kaybetmemek çok zor...zor bi durum umarım kimsenin başına böyle bi olay gelmez...

benimde dirseğimden soktu..yavaş gittiğimden kenara çekip arıyı öldürdüm baya bi canım yanmıştı....:p

diz kapağımdan soktu namussuz:) otobanda pantolonu indirecektim nerdeyse:mrgreen:

amcaya geçmiş olsun umarım ciddi bir yara almamıştır:rendeer:

Yaşı nedeniyle daha da üzüldüm olaya. Yaşlılıkta kemikler çok daha kırılgandır, neyse ki kırığı falan olmamış.

Ben de 18-19 yaşlarındayken Peugeot moped ile motorun limitlerini zorlayarak son hız Şakran - Bergama arası giderken suratıma doğru kara birşey hızla gelip sağ elmacık kemiğime çarpmış ve o an dünyamı karartmıştı. Güçlükle durup elimi yüzeme attığımda "bu da ne" diyerek yüzümden kocaman bir arı iğnesi çıkarmıştım. O yıllarda kask falan hak getire tabii, piyasada neredeyse kask bile yoktu. Yaw arı hadi yüzüme çarptı, ama o saliselerle ifade edilebilecek çarpma anında iğnesini nasıl çıkarıp suratıma sapladı anlayamamıştım :)

Şarköy yolunda bir virajın ortasında yatmışken kaskımın vizörü açık, güneş vizörü kapalıyken (LS2 açılır kask) bir arı güneşliğe çarptı, kaskın içinde kaldı. İyi ki 40'la gidiyordum, yoksa o anda panik yapıp kaza yapmamak elde değil.

izmir bodrum arasında h100 hundai minübüsü ile yol yapan bir akrabamda camdan arı girmesi sonucu sokacak diye konsantre kaybedip takla attı

çok şükürki emniyet kemeri takılı oldugu için burnu bile kırılmadı ama araba kitap gibi oldu dümdüz..

kaza yaapan arkadaşada acil şifalar

ehliyetsiz arıları trafiğe salmamak lazım eheuheueh Geçmiş olsun

Çeşme Ildırı ara yolda depo ile bacağımın arasında kalınca hayvancık bacağımı pantolonun dışından sokmuştu. Ihhhhh diyip elimle arıyı attım şükür o arada trafik yoğun değildi. Bende camlara yapışan böcekler gibi karşımdan gelen bi arabaya yapışabilirdim.
Amcaya geçmiş olsun....

Bana da Soktu Pardon Benide Soktu Yolda Gideken Sağ Kolumdan soktu. Önce Aldırmadım Diken Filan Dedim Sonra Ağrımaya Başladı Kolumu Arkadaki Arkadaşıma Uzattım İçinden İğneyi Çaıkardı Baktık Şişmeye Başladı Hastaneye gidip tatonoz aşısı oldum arı olduğunu hastaneye geldikten sonra anladık kolum şişmeye başladı motoru arkadaşa verdim ehliyeti yok ama zor durumdadık bende arkada geldim 2-3 gün sonra şişlik geçti fln mln :p

ehliyetsiz arıları trafiğe salmamak lazım eheuheueh Geçmiş olsun

Bunun Ehliyeti VAR :p

my.php

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar