Önce Merhaba Diyelim

Merhaba...
Ben Ankara 'da oturuyorum. 17 yasımdayım lise son ögrencisiyim. 10 yasımdan beri motosiklet kullanıyorum İlk motosikletim: ramzey cobra sonra bikac kere motosiklet degistirdikten sonra okula gitmek icin sehir icinde sık kullandıım icin mondial 151rs aldım. Ama Chopper hayranıyım(regal-raptor DD-250E favori modelim lise bitsin ilk isim raptor almak:D) Bu siteye motosikletle ilgi sohbet etmek, motosikletle alakalı bilgi almak umarım faydalı olur. Herkese sevgiler saygılar..........

sana da ÖNCE MERHABA... ama ehliyetsiz motor mu kullanıyosun sen :silent: 10 yaşından beri falan yazmışsın da. umarım şimdiye almışsındır.

güzel dostluklar kurman dileğiyle.. ve de kalıcı olman.

A2 Ehliyeti 2 ay önce aldım. Gecen sene ceza yedim. Ankarada kask takınca polisler bisey demiodu bolu/gerede de polis affetmedi 800 ytl ceza yazdı...:pr: Simdi hersey legal merak etmeyin :wiinkk:

hoşgeldin ben de ankaradayım yaş aynı ben de lise son bi tek ehliyet tutmuyo:pben şimdi kursa gidiyom ehliyeti alıyım gezeriz:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin kardeşşşş :rendeer:

Toplaşmalara da bekleriz :bounce:

Hoşgeldin. Ehliyetinde Motosiklet .net uyeliginde hayırlıolsun... Sen önce başarılı bi şekilde okulunu bitir... Gerisi kendiliginden gelir..

Super Moderator
aileye hoşgeldin
umarım kalıcı ve katılımcı olursun:rendeer:

hoşgeldin ankaralı abilerin sana her türlü konuda eminim ki yardımcı olacaklardır. Ankara Mt nin toplantılarına katıl sonra bırakamazsın zaten.
NOT: madem yenisin giderken bir iki kilo tatlı alda gitde ağzınız tatlansın.:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar