5 kişi bi motora nasıl biner?

Kalabalıklaşan şehirler trafik sorunlarına çare arayadursun, yurdum insanı Fethiye'de kalabalık aile ve ulaşım sorununu bi çırpıda bakın nasıl çözmüş..:):pr:

NOT: Fotoğraf bizzat tarafımdan çekilmiştir, motosiklet.net kullanıcılarına özeldir:p

anlamıyom böyle herifleri.Bu kadar mı cahiliz biz ya adam yere düşünce minicik çocuğun ölebileceğini hesap edemiyo mu?:pr:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
başlığı görünce gözümün önünde canlandırmaya çalıştım. bir kullanan+ 2 adet artçı+ bir adette deponun üstüne yolcu =4 eder. kalan bir kişi nereye bindi diye düşünürken foto açıldı:) sepetli motora kaç kişi biner o ayrı bi metematik sorunu tabi:mrgreen:
fotodaki amcam kendine güveniyo demekki tüm ailesini bindirmiş :pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
son nokta budur yaaaa koptuum:queen::mrgreen::queen:

bu çoçukların ne günahı var bes doğrusu bunun gibileri bitmez her gön karşılaştığımız manzaralar :pale:

ya zaten oralar yazlık memleket. gittikleri de gerçekten kısa mesafeler. bende çok gördüm bu tür aileleri:) ama geçim sıkıntısı ve çifçilik az oldugunda ya böle motorlara biniyorlar ya da bisikletlere:) hor görmemek lazım. gittikleri mesafe en fazla 3-4km:) o da bahçeye:)

motosikletin şakası olmaz biliyorum ama küçük ilçelerdeki bu tür haraketler bana o kadar korkutucu gelmiyor biraz fazla tepki gosteriyoruz sanki hem trafik hem hız olarak o kadar ölümcül değil ve bu insanlar buna mecbur 5 kişi binmesini geçtim herkese koruma alcak olsa araba fiyatına gelir.

motosikletin şakası olmaz biliyorum ama küçük ilçelerdeki bu tür haraketler bana o kadar korkutucu gelmiyor biraz fazla tepki gosteriyoruz sanki hem trafik hem hız olarak o kadar ölümcül değil ve bu insanlar buna mecbur 5 kişi binmesini geçtim herkese koruma alcak olsa araba fiyatına gelir.

bende öle dedim zaten :) çocuklar zaten yarım insan ve emniyetteler :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Emniyette falan değiller. Arkadan bir araba gelse ve hızlı bir şekilde çarpsa ne olur sizce? Ya da kafa kafaya bir araba ile çarpışsa?

Düşünmek bile istemiyorum. :farao:

sanki biraz abartmışlar hadi 2 kişi bilemedin 3 ama 5 de olmazki abicim :) aile boyu :)))

ne güzel binmiş işte alla alla :) biz pinokyoya 7 kişi biniyorduk.. 8 i çok denedikde hep 8 inci düşüyordu :))

az önce evime gelirken yine böyle bir aile gördüm 100 cclik scooter üzerinde kendilerini rezil edeceklerine yürüyerek gitsinler daha iyi polis bunlara ceza vermiyormu sizce ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar