Merhaba Motosiklet Tutkunları . Ben geldim :)

İsmim Muratcan . 17 yaşındayım. Lüleburgaz'da yaşıyorum

Motor ile dünyam 1 ay önce resmen başladı. Yamaha Cygnus RS 125cc scooter ile. Öğrenme amacı ile aldım ve şehiriçinde kolaylık olsun diye.

1 aydır kullanıyorum. 1 haftadan beride sürücü kursuna gidiyorum A2 ehliyeti için.

İlkbahardaki fuar'da sağlam motorsikletler bakacağız babamla. Şimdilik böyle bende umarım iyi bir motorcu olabilirim.

Resim ekliyorum :)

Son düzenleme:
Hade bakalım :) Bilincli motorcu hoşgeldin :) Kalıcı ol tmm mı :) Lüleburgazı bilirim çok şeker bi yerdir kendisi :bounce: Kasksız Kullanma sakın :rendeer:

Kalıcıyım artık bu forumda. Lüleburgaz güzelde yolları kötü :( Cygnusda alçak lanet olsun adım başı kasis'ler var ve hiçbir işaretlemede yok. Ezberinde olmayınca görmen imkansız. Birde 2 kişiyse kesin altı çarpıyor motorun :S

Ama yılmayacağım tabiiki :)

Hade bakalım :) Bilincli motorcu hoşgeldin :) Kalıcı ol tmm mı :) Lüleburgazı bilirim çok şeker bi yerdir kendisi :bounce: Kasksız Kullanma sakın :rendeer:

Burada güzel kask satan yok . Kataloğa göre getirtiyorlarmış falan filan. İstanbul'a gidip oradan alacağım.

Son düzenleme:
Motoron dergisinde güzel kask'lar varı hemde ucuz ve kaliteli. Bulursam paylaşırım :)

Muratcan kardeşim,
Aramıza hoşgeldin...
Ne zamandır bir topic açmamıştın.. İyi yapmışsın...

BÜTÜN KASK ALACAK ARKADAŞLARA YAZIYORUM BURDAN;
GDR FULL-FACE FF-816 MODELİ KADIKÖY MOTORDA 95 YTL. ÜSTELİK SİYAH VİZÖRLÜ.. BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM...

Muratcan kardeşim,
Aramıza hoşgeldin...
Ne zamandır bir topic açmamıştın.. İyi yapmışsın...

BÜTÜN KASK ALACAK ARKADAŞLARA YAZIYORUM BURDAN;
GDR FULL-FACE FF-816 MODELİ KADIKÖY MOTORDA 95 YTL. ÜSTELİK SİYAH VİZÖRLÜ.. BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM...

Hoşbulduk :cat:

Kask için gayet uygun bir fiyat. Resim atabilirmisin. Ayrıca vizör kask'larda değişmesi kolay mı oluyor ? Yani gündüz siyah gece şeffaf ??

Not : İlk mesajıma resimlerimi ekledim :)

Evet gayet şık gözüküyor . Umarım sağlamlığını anlamak durumunda kalmazsın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar