kazadan sonra Yürekçe abimiz yeniden aramızda

evet arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aşağıda eski halini gördüğünüz güzelim gs 500 ü darmadağan etmişti:pmotora zarar vermekle kalmayıp kendinide paralamıştı:pmotorun resmi:)

önce kendisi bir dizi operasyon geçirdikten sonra motorunu da el atıp yaptırmış bulunmakta.motorun kazalı resimlerini ve yapıldıktan sonraki resimleri en kısa zamanda burda olacak.(şu an resimleri koparmaya çalışmaktayım:pAma direniyor:p)kendisine tekrar geçmiş olsun diyorum:rendeer:kafanı yorma abi bu işler düşe kalka öğrenilir:psencer abi iyileştikten sonra hep böle ateş dansı yapıo:p

Mersin İl Temsilcisi
anladığımız kadarıyla operasyon sırası sende... güdümlü herif...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yürekçe dostum,tekrar geçmiş olsun.Yeniden başlamak hakkında düşüncelerini bizlerle paylaşır mısın?
Manken sunucuların sorduğu tırto sorular gibi oldu bu yaa.

Mersin İl Temsilcisi
Yürekçe dostum,tekrar geçmiş olsun.Yeniden başlamak hakkında düşüncelerini bizlerle paylaşır mısın?

evet yaaa, yenien başlamak....
işte bu konu hakkında bir topic açacağım...

fakat en önemlisi bence şu ki, içindeki güveni kaybetmeyeceksin...

geri kalanları yarın bir topicte açacağım sabahtan...:bounce:

Geçmiş olsun, hiç haberimiz (yada benim) olmadı, Umarım önemli birşey değildir. Sağlıcakla kal.

sencer bey sahalara dönüşünüzle ilgili soruları yantlarmısınız.bi uğrayında şu topağa:p:p

nie olacak abi.motoru toplayamıcağını falan sandı.toplayncada geri döndü işte:p:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi geçmiş olsun yhaa korkuttun bisii..

tekrar geçmiş olsun, sizi yeniden aramızda görmek çok güzel, Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar