Bir Tatilde Böyle Geçti..

Marmok Festivali'ne yetişmek için ne kadar çabalasam da meslekî sebeplerden dolayı yetişemedim..

Senelik izinimizi alıp yola koyulduk..:p

ŞanlıUrfa- GaziAntep- Adana- Mersin- Antalya-Alanya- Datça- Muğla- Denizli- Konya- K.Maraş- Adıyaman-ŞanlıUrfa yol haritasıyla çıktık.:mrgreen:

Toplamda yaklaşık 3500km yol katettik ve yaklaşık 400ytl motorin harcadık..:p
Mucize gibi ama gerçek işte..:)
.

.
adsz1copyqg8.jpg

Geziden bazı kareler..Fotolar çok ama sayfa ağırlaşmasın diye eklemek istemedim..Kusura bakmayın arkadaşlar..:)

.
GaziAntep Otoban Çıkışı:

.
dsc01250jt2.jpg

.

Adana Atatürk Parkı:

.
dsc01260mw0.jpg

.
Mersin Limanı:
.
dsc01270ap1.jpg

.
dsc01273by2.jpg

.
Antalya Sahil Yolu:

.
dsc01274yr6.jpg

.

Datça:
.
dsc01278hc4.jpg

.
Datça Sahil Plajı:
.
dsc01284att7.jpg

.
Muğla Girişi:
.
dsc01339kq4.jpg

.
Denizli Meşhur Horoz Heykeli:
.
dsc01352sl3.jpg

.
Pamukkale:
.
dsc01381gq5.jpg

.
dsc01388ww7.jpg

.
Acıgöl:
.
dsc01391qc8.jpg

.
Konya Mevlana Türbesi:
.
dsc01399aba2.jpg

Son düzenleme:
ah abi ah hep aklımda böle bi gezi ama kısmet ne zamana bakalım. güzel gezi tebrik ederim.

Mutlu bir aile tablosu, güzel bir gezi her ne kadar motosikletsiz olsa da.Paylaşım için teşekkürler.Saygılarımla.

::biggrinn::biggrinn Tebrıkler Murat abım Ailece cok guzel bı gezi olmuş . Allah Bir ömür boyu birbirinizden ayırmasın sizi. :rendeer:

murat abi ailece ne güzel gezmişsiniz, Allah tekrarını nasip etsin, bu arada farkettimki sylvester stallone senin yanında halt etmiş :)

ahh be abiim . km dibine vurulmuş valla ((((((:) çok güzel bir gezi olmuş... yegenlerin gözlerinden opüyorum

güzel bi gezi olmuş, tebrik ederim.tatilini bir otelde yemek yiyip güneşlenerek de geçirebilirdin, ama bu gezinin eline 5 yıldızlı otel tatili su bile dökemez.

insanın ailesiyle gezip eglenmesi onlara vakit ayırması gerek. onlar da mutlu olmuşlardır eminim.allah düzeninine bozmasın:cat:

ben de iki yıl önce ailemle afyon-konya-adana-antep-urfa-mersin geziis yapmıştım.resim eklemek esterdim, ama geç oldu artık

alacağın olsun murat abi burnumun ucuna kadar geldin taa nerelerden konyadan karaman geçemedin değilmi

güzel gezi olmuş abi yengeye ve yeğenlere selam ederim

hayalimdeki tatil:salut:

:mrgreen:ulan sazı gıtarı telsız calan hep bızmı olacaz
ya murat abı ıyı guzel gezıyonda bılmıyormusun hepımız böyle yarası var ne tuz basıyon :mrgreen:

abı guzel gezı olmuş

ah abi ah hep aklımda böle bi gezi ama kısmet ne zamana bakalım. güzel gezi tebrik ederim.

Mutlu bir aile tablosu, güzel bir gezi her ne kadar motosikletsiz olsa da.Paylaşım için teşekkürler.Saygılarımla.

::biggrinn::biggrinn Tebrıkler Murat abım Ailece cok guzel bı gezi olmuş . Allah Bir ömür boyu birbirinizden ayırmasın sizi. :rendeer:

abi keşke emok a gelseymişsin.güzel gezi olmuş.

murat abi ailece ne güzel gezmişsiniz, Allah tekrarını nasip etsin, bu arada farkettimki sylvester stallone senin yanında halt etmiş :)

ahh be abiim . km dibine vurulmuş valla ((((((:) çok güzel bir gezi olmuş... yegenlerin gözlerinden opüyorum

güzel bi gezi olmuş, tebrik ederim.tatilini bir otelde yemek yiyip güneşlenerek de geçirebilirdin, ama bu gezinin eline 5 yıldızlı otel tatili su bile dökemez.

insanın ailesiyle gezip eglenmesi onlara vakit ayırması gerek. onlar da mutlu olmuşlardır eminim.allah düzeninine bozmasın:cat:

ben de iki yıl önce ailemle afyon-konya-adana-antep-urfa-mersin geziis yapmıştım.resim eklemek esterdim, ama geç oldu artık

alacağın olsun murat abi burnumun ucuna kadar geldin taa nerelerden konyadan karaman geçemedin değilmi

güzel gezi olmuş abi yengeye ve yeğenlere selam ederim

hayalimdeki tatil:salut:

:mrgreen:ulan sazı gıtarı telsız calan hep bızmı olacaz
ya murat abı ıyı guzel gezıyonda bılmıyormusun hepımız böyle yarası var ne tuz basıyon :mrgreen:

abı guzel gezı olmuş

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar...:rendeer: :rendeer:

En kötü günlerimizin; böyle neşeli karelere renk vermesi dileğiyle..:rendeer::wiinkk:

MURAT'çığım ümmet abiyi geçmişşin valla.türkiyeyi bir uçtan biruca gezmişsin yüreğine sağlık:)

murat abiciğim çok güzel olmuş ama biras kırıldım açıkcası antebe kadar geliyorsunuz bi uğrasaydınız ağırlardık sizi:salut:

Bütün yılın yorgunluğunu 3500 km geziyle atmışsınız.Paylaşım için teşekkürler.

tek kelimeyle muhteşem tam bi aile sadeti allah bozmasın abim darısı bizim aileye :mrgreen:

Eeee yani buralara kadar geldin haberim olmadı mı ? :cyclopsan

:silent:

murat hocam çok güzel br gezi olmuş güzelliği arabayla olması değil aileyle olması tebrik ederim saygılar..:rendeer:

ne güzel gezi olmuş ailece

maaşallah çocuklar çok tatlı allah bağışlasın nice mutlu gezilere abim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar