Amaç nedir anlamadım :silent:
Konunun amacı nedir anlamadım :silent:
" Sağlamayı tasvip etmiyoruz ama sağlarsanız da bir şey olmaz. " mesajını mı vermek istiyorsun :farao:
Bir şey olmaz değil tabiki. Ama hareket yanlış da olsa izlemesi keyifli olduğu için koydum buraya![]()
bursa şehir merkezi otomobilde bir garip kullanıyorsunuz zaten
sevgili arkadaşım eğer önündeki sinyal verip sollama yapan beyaz van sana çarpsaydı " aynasına bakmayan bir iki ayaklı falanca yüzünden kaza yaptım kolum bacağım kırık" şeklinde bir başlık okuyacaktık![]()
sollama yapılmaz çizgisi var sollama yapıyorsun, sağdan geçiyorsun, ayrıca video da hiç ilgi çekici değil![]()
karşıdan gelen kamyon altında kaldığın mümkünse üçüncü bir şahıs tarafından çekilen videolar olursa izlemek ilginç olur, çekersen ekle olur mu :cherry:
Videoyu izlerken şanslı oldugunuza karar verdim.
Yapılan bütün hatalar bir yana önündeki van sinyal verip sollamaya çıktıgı zaman onu sollamakta ne oluyor. O haraket resmen intahar. Van'ı kullanan adam dikkatlı birisi olmayıp sollamaya çıktıktan sonra aynasını takrar kontrol etmese şuan ya yogun bakımda yada mezardaydın. Birde iyibirşey yapmış gibi gelip buraya ekliyorsun. Bu video senin utancın olması grekirsen demek onu izlemekten keyif alıyorsun.
Bazen düşünüyorumda biz motosiklet tutkunlarına diger sürücülerin sayğı duymaması trafik teröristi gibi bakmasını haklı buluyorum. Çünkü gerçekten öyleyiz.
serdarsom yukarda söylediklerim sen ve senin gibiler yüzünden oluyor.Sizin kural tanımamazlıgınız bütün motosiklet tkunlarının adını lekeliyor. Umarım şu mereti adam akıllı kullandıgın günleri görmek nasip olur.
Videoyu izlerken şanslı oldugunuza karar verdim.
Yapılan bütün hatalar bir yana önündeki van sinyal verip sollamaya çıktıgı zaman onu sollamakta ne oluyor. O haraket resmen intahar. Van'ı kullanan adam dikkatlı birisi olmayıp sollamaya çıktıktan sonra aynasını takrar kontrol etmese şuan ya yogun bakımda yada mezardaydın. Birde iyibirşey yapmış gibi gelip buraya ekliyorsun. Bu video senin utancın olması gerekirken demek onu izlemekten keyif alıyorsun.
Bazen düşünüyorumda biz motosiklet tutkunlarına diger sürücülerin sayğı duymaması trafik teröristi gibi bakmasını haklı buluyorum. Çünkü gerçekten öyleyiz.
serdarsom yukarda söylediklerim sen ve senin gibiler yüzünden oluyor.Sizin kural tanımamazlıgınız bütün motosiklet tutkunlarının adını lekeliyor. Umarım şu mereti adam akıllı kullandıgın günleri görmek nasip olur.
fulll hataaaama ilgi çekici:queen:biraz contra çalışmalısın
![]()
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: + 1000
Bu arada her viraja girdiginde kendin dik durup motoru yatiriyorsun. Boyle yaparsan motoru daha fazla yatirman gerekir. Motoru yatirdiginda agirligini dondugun tarafa verirsen, motoru daha az yatirarak virajlari daha iyi aldigini goreceksin :cat:
Sollamalarına bişey diyemem, en nihayetinde motor kullanıyoruz, karşıdan gelenle solladığın arabanın arasında bi motorluk yer vardır illaki, bu sollama yasağı olsa bile,
Ama bir aracı trafikte sağından geçmek çok tehlikeli, hele ki sağ şeritten giden bir arabanın sağından geçmek, aynaya bakmadan sağa kırabilir, çünkü sağında bir arabalık yer yok, orası onun için güvenli bölge, yolda çok küçük bir taş bile görse sağa kırması muhtemel, aynaya bakmasına gerek yok, ama çok acil bir durum olmadıkça sola çıkarken aynaya bakmadan çıkmazlar, araçları sağlamayın sağlayacaksanız bile aracın sağında bir araçlık bir yer var ise sağlayın...