Kawasaki er6-f Eskişehir yolu

Eskişehir yolunda çekildi, ilk 30 saniye pek bir şey yok. Sonra art arda dört geçiş var. 3.geçiş sağlama ve şehirlerarası yolda sağlama yapılmasını tasvip etmiyoruz ama neyse:p

Son düzenleme:
güzel çekim.motorun FI lambasımı yanıyo banamı öyle geliyo???

Motorun kablolarını otoparkçının köpeği yedikten sonra yapılan tamir sonrası o ışık yanık kalmış:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konunun amacı nedir anlamadım :silent:

" Sağlamayı tasvip etmiyoruz ama sağlarsanız da bir şey olmaz. " mesajını mı vermek istiyorsun :farao:

Son düzenleme:
Aslında birkaç video daha var. Onları da nete koyarsam bu konuyu güncelleyip koyarım yine ;)

Amaç nedir anlamadım :silent:

İzlerken keyif almak.

Eğer limitleri aştığını düşündüğün için tepkiliysen biraz haklısın, gerek sağlamada gerek düz çizgi varken geçişte limitlerde biraz. Tasvip edilmese de izlerken keyif veriyor.

Konunun amacı nedir anlamadım :silent:

" Sağlamayı tasvip etmiyoruz ama sağlarsanız da bir şey olmaz. " mesajını mı vermek istiyorsun :farao:

Bir şey olmaz değil tabiki. Ama hareket yanlış da olsa izlemesi keyifli olduğu için koydum buraya ;)

Son düzenleme:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
bursa şehir merkezi otomobilde bir garip kullanıyorsunuz zaten :p

sevgili arkadaşım eğer önündeki sinyal verip sollama yapan beyaz van sana çarpsaydı " aynasına bakmayan bir iki ayaklı falanca yüzünden kaza yaptım kolum bacağım kırık" şeklinde bir başlık okuyacaktık :p :)

sollama yapılmaz çizgisi var sollama yapıyorsun, sağdan geçiyorsun, ayrıca video da hiç ilgi çekici değil :p

karşıdan gelen kamyon altında kaldığın mümkünse üçüncü bir şahıs tarafından çekilen videolar olursa izlemek ilginç olur, çekersen ekle olur mu :cherry:

bursa şehir merkezi otomobilde bir garip kullanıyorsunuz zaten :p

sevgili arkadaşım eğer önündeki sinyal verip sollama yapan beyaz van sana çarpsaydı " aynasına bakmayan bir iki ayaklı falanca yüzünden kaza yaptım kolum bacağım kırık" şeklinde bir başlık okuyacaktık :p :)

sollama yapılmaz çizgisi var sollama yapıyorsun, sağdan geçiyorsun, ayrıca video da hiç ilgi çekici değil :p

karşıdan gelen kamyon altında kaldığın mümkünse üçüncü bir şahıs tarafından çekilen videolar olursa izlemek ilginç olur, çekersen ekle olur mu :cherry:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: + 1000

Bu arada her viraja girdiginde kendin dik durup motoru yatiriyorsun. Boyle yaparsan motoru daha fazla yatirman gerekir. Motoru yatirdiginda agirligini dondugun tarafa verirsen, motoru daha az yatirarak virajlari daha iyi aldigini goreceksin :cat:

Valla vıdeo da bır suru hata var sollayanı sollama sollanmıcak yerde sollama sagdan gecme :)

fulll hataaa:pama ilgi çekici:queen:biraz contra çalışmalısın:p:p:p

Videoyu izlerken şanslı oldugunuza karar verdim.
Yapılan bütün hatalar bir yana önündeki van sinyal verip sollamaya çıktıgı zaman onu sollamakta ne oluyor. O haraket resmen intahar. Van'ı kullanan adam dikkatlı birisi olmayıp sollamaya çıktıktan sonra aynasını takrar kontrol etmese şuan ya yogun bakımda yada mezardaydın. Birde iyibirşey yapmış gibi gelip buraya ekliyorsun. Bu video senin utancın olması gerekirken demek onu izlemekten keyif alıyorsun.

Bazen düşünüyorumda biz motosiklet tutkunlarına diger sürücülerin sayğı duymaması trafik teröristi gibi bakmasını haklı buluyorum. Çünkü gerçekten öyleyiz.

serdarsom yukarda söylediklerim sen ve senin gibiler yüzünden oluyor.Sizin kural tanımamazlıgınız bütün motosiklet tutkunlarının adını lekeliyor. Umarım şu mereti adam akıllı kullandıgın günleri görmek nasip olur.

Son düzenleme:
Yapılan bütün hatalar bir yana önündeki van sinyal verip sollamaya çıktıgı zaman onu sollamakta ne oluyor. O haraket resmen intahar. Van'ı kullanan adam dikkatlı birisi olmayıp sollamaya çıktıktan sonra aynasını takrar kontrol etmese şuan ya yogun bakımda yada mezardaydın. Birde iyibirşey yapmış gibi gelip buraya ekliyorsun. Bu video senin utancın olması grekirsen demek onu izlemekten keyif alıyorsun.

Bazen düşünüyorumda biz motosiklet tutkunlarına diger sürücülerin sayğı duymaması trafik teröristi gibi bakmasını haklı buluyorum. Çünkü gerçekten öyleyiz.

serdarsom yukarda söylediklerim sen ve senin gibiler yüzünden oluyor.Sizin kural tanımamazlıgınız bütün motosiklet tkunlarının adını lekeliyor. Umarım şu mereti adam akıllı kullandıgın günleri görmek nasip olur.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat: tebrikler en güzel cevabı sen vermişsin

Yapılan bütün hatalar bir yana önündeki van sinyal verip sollamaya çıktıgı zaman onu sollamakta ne oluyor. O haraket resmen intahar. Van'ı kullanan adam dikkatlı birisi olmayıp sollamaya çıktıktan sonra aynasını takrar kontrol etmese şuan ya yogun bakımda yada mezardaydın. Birde iyibirşey yapmış gibi gelip buraya ekliyorsun. Bu video senin utancın olması gerekirken demek onu izlemekten keyif alıyorsun.

serdarsom yukarda söylediklerim sen ve senin gibiler yüzünden oluyor.Sizin kural tanımamazlıgınız bütün motosiklet tutkunlarının adını lekeliyor. Umarım şu mereti adam akıllı kullandıgın günleri görmek nasip olur.

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
fulll hataaa:pama ilgi çekici:queen:biraz contra çalışmalısın:p:p:p

gecenlerde southparkta cartman, radiohead hayranı bi elemana radiohead elemanlarını , "sen havalı değilsin , sulugözsün, uuu hiç havalı değil" dedirtmişti :queen: , nedense aklıma geldi :p:p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İlginç bile sayılacak değeri yok videonun..... Amacı ne anlamadım.... Sollamak mı yol almak mı?...Gayet normal bir sürüş....

Yok bu sürüş senin için bir meziyetse hiç konuşmadan sana hayırlı işler dileyelim....

Haaa bu arada sanırım burası Bursa Mezitler inişi.... Eski şehir yolunda böyle yol yok başka...:cat:

tam ben diyicektim mezitler die mezitlerden bursa istikametine gidiş olması lazım hatta. yinede paylaşım için teşekürler

Sollamalarına bişey diyemem, en nihayetinde motor kullanıyoruz, karşıdan gelenle solladığın arabanın arasında bi motorluk yer vardır illaki, bu sollama yasağı olsa bile,
Ama bir aracı trafikte sağından geçmek çok tehlikeli, hele ki sağ şeritten giden bir arabanın sağından geçmek, aynaya bakmadan sağa kırabilir, çünkü sağında bir arabalık yer yok, orası onun için güvenli bölge, yolda çok küçük bir taş bile görse sağa kırması muhtemel, aynaya bakmasına gerek yok, ama çok acil bir durum olmadıkça sola çıkarken aynaya bakmadan çıkmazlar, araçları sağlamayın sağlayacaksanız bile aracın sağında bir araçlık bir yer var ise sağlayın...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: + 1000

Bu arada her viraja girdiginde kendin dik durup motoru yatiriyorsun. Boyle yaparsan motoru daha fazla yatirman gerekir. Motoru yatirdiginda agirligini dondugun tarafa verirsen, motoru daha az yatirarak virajlari daha iyi aldigini goreceksin :cat:

Motoru kullanan ben değilim, arkada dik durduğum için öyle çıkmış olabilir. Yine de kullanan arkadaşa iletirim.

Sollamalarına bişey diyemem, en nihayetinde motor kullanıyoruz, karşıdan gelenle solladığın arabanın arasında bi motorluk yer vardır illaki, bu sollama yasağı olsa bile,
Ama bir aracı trafikte sağından geçmek çok tehlikeli, hele ki sağ şeritten giden bir arabanın sağından geçmek, aynaya bakmadan sağa kırabilir, çünkü sağında bir arabalık yer yok, orası onun için güvenli bölge, yolda çok küçük bir taş bile görse sağa kırması muhtemel, aynaya bakmasına gerek yok, ama çok acil bir durum olmadıkça sola çıkarken aynaya bakmadan çıkmazlar, araçları sağlamayın sağlayacaksanız bile aracın sağında bir araçlık bir yer var ise sağlayın...

En güzel cevabı verdiğin için teşekkürler. Sollamalarda abartılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sağdan geçmek konusunda ise yanlış olduğunu kabul ettiğimi ve sadece izlerken keyif alındığını düşündüğüm için bu videoyu koydum. Bu kadar tepkiye anlam veremedim.

Yapıcı eleştiriler için teşekkürler fakat "havalı" olmaya çalıştığım falan yok. Yol da Bursa yönü falan değil, yönümüz Eskişehir'e doğru.

Sana en yapıcı eleştriyi ben yapayım; netteki profösyönel kullanıcıların videolarıyla kıyasla derim ben...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar