23 Mayıs Şile-Ağva Gezisi Fotoğrafları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boy

Herkese merhaba,
Herkes sağ salim evine vardı mı? Ben kasıp 1 saat 15 dakikada eve varabildim :cherry: Gezi güzeldi ancak daha planlı yapsaydık da yemeği rahat rahat yeseydik keşke. Artık başka zaman daha düzgün bir program yaparız. Acil olaraktan birkaç fotoğraf koyuyorum foruma... Tekrar görüşürüz!

Bütün gezi resimleri albume eklendi buradan ulasabilirsiniz

boy

Len olm alınganlık yapma, senin de bulunduğun bir sürü fotoğraf var, gecenin köründe olduğu için ancak içlerinden birkaçını koyabildim. En yakın zamanda hepsini size ulaştıracağım. Muratt sen de çektiğin resimleri bizlerle paylaşır mısın?

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
resimleri albume yollamıs ben hemen olaylayım yayına sokuyorum
bulusma resimlerine albumdan bakabilirsiniz

laaa boyyy ne o öle benim kask kafada çektiğin fotoyu koymuşsun. senin kafada kask varken benim çektiğimi neya koymadın bakem....
heyyyyttttttt hesapver bre racing ci...... :cherry: muahhah

Arkadaşlar,
Önceden gelmeyi düşünmediğim ama sonra katıldığım gezi iyi planlanmamış :cherry: olsa da epey eğlenceliydi. (Motorum olmadığı için biraz koydu ama olsun :joker: )
Tüm katılan arkadaşlara teşekkürler. Herbiri gerçek birer motorcu olmuşlar artık. Gerçek motorculuk bu işte. Ancak şu speedfight sürekli hızımızı kesti be kardeşim :king: :cherry:
Eve yetişmek için hepinizi koşuşturduğum için kusura bakmayın. Özellikle yarıyolda bıraktığım arkadaşlardan af diliyorum :queen:
Sıkışık trafikte yanımdan geçerken gazlayan arkadaşlara bunu ödeticemmm :pl:
ehhehehe :mrgreen:
Mehmet kardeş resimleri Erhan'ın dediği gibi koydum.

tüh beee, şu benzincide bende yokum. Resimleri ben çektiğim için, eheheh :geek: :sunny:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar ya resimler için tşkler süper çıkmış valla ellerinize sağlık..güzel bir geçirmemiz de ayrı bir güzeldi.Valla arkadşım bile okadar memnun kalmış ki bundan sonrakilere bile katılabilrim idyor hata kask bile almayı düşünüyo.. :queen: hepimiz harikaydık devamını getirelim.. :thumright:
ayrıca muratçım yol için takma kafaı sorun değil...olur böle şeyler.. :queen:

hii yanlış yazmışım güzel bir gün geçirmemiz ayrı bi güzeldi demek istemiştim..Yaşlılık işte: :cherry:
neyse hakkaten şu şilede gittiğimiz yere bi daha gidelim sonra ya çokk beğendim ben

espri yaptım hemen alınma boy :)

bi daha uzak buluşmalara motorla gelmicem ztn madem yavaşlatıyorum

Motorla gelmezsen seni kimse yakalayamaz :cherry:
Şaka yapıyoz hemen de alınıyon :king:

kızdırmayın Safrane'ı ya..ala ala zaten gidecek..Seni güzel bi şekilde uğurlarız biz cnm... :farao:

saol meleğim :)

yok abi alınma olayı değil benim de canım sıkılıyo yavaş gidince istediğiniz kadar şakaya vurun sizin de canınız sıkılıyo benim de altımda hızlı giden motor hızlı giden araba olsa ben de sıkılırım ki hızlı motorum yok ama hızlı arabada yavaş gidince ben de sıkılıyorum

en kısa zamanda ben de çektiğim resimleri upload edicem, bugün internetimde bi sorun olsa gerek, çok yavaş açılıyo site, hızlanır hızlanmaz gelio resimler

boy

Kardeşim alın hızlı motor da adam gibi gidelim oraya buraya. Ben hararet yaptım valla birkaç kez. Neyse ki dönüşte sağlam bastım rahatladım. Bir ara Mercedes'i virajda sollarken aramızda 1 cm kadar mesafe kaldı. Şoförün yüzünü görecektiniz, benzi attı. Benim de azıcık attı :cherry: Cıtır sen ne zaman alıyorsun motor? O zaman arkadaşını da arkana alırsın gelirsiniz beraber. Diğer fotoğrafları da yollayacağım en kısa zamanda, evdeki makinadalar. Forum evden çok yavaş açılıyor, işten de aşırı hızlı :jocolor:

hızlı motor benim için hayal gibi, hızlı atv belki (evdekilere 4 teker lazım çünkü, iki teker bunu zor aldırdım)

erhan benim şu yemek yemek yerine yoga yaptığım resmi ya çıkartın yada photoshop la düzeltin lütfen o ne yaa hadi gözüm kapalı çıkmışta ellerim falan ne öyle? :cherry: AGVA-23 no lu resim

katılıyorum dangera, insan fotoğraf çekerken hbr verir, poz verirdim paparazzi misiniz :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar