motorlu polislerimize geçmiş olsun..

GKN

bugün mhrrmkpnr la göztepe hastanesinin önünden geçerken bi kazayya şahit olduk, dönüşün yasak olduğu bir yerden ters yöne girmeye çalışan kırmızı renk bi kartal yola daldığı sırada motosikletli polislerimiz duramayarak bagaz kısmından çarparak yere düşmüşler..
2 polisten birisi yerde yatıyordu, sanırım kolu kırıldı ötekisinde pek bişey yoktu sade ce korkulu gözlerle sağa sola bakıyordu..
hastanenin tam önünde meydana geldiği için ambulans hemen geldi ve yaralıyı hastaneye kaldırdı, biz olay yerinden ayrlılırken otomobil in saihbini göz altına alıyorlardı..
duruma çok üzüldük, adam sen hem kırmızıda geç, hemde ters yöne dal yolunda giden motorlu polislerin kaza yapmasına ve yaralanmasına sebep ol..
insan hayatı malesef çook ucuz..

umarım bir an önce iyileşir ve görevinin başına döner..
bunlarda utanarak sıkılarak gizliden çektiğim resimler..

spa0044iy2.jpg

spa0049xs0.jpg

spa0050nj8.jpg

spa0045hi2.jpg

spa0047df1.jpg

spa0046wz0.jpg

spa0048br8.jpg

spa0051el2.jpg

hayatı karardı işte o şöförünnnn...sıradan bi insan çarpsa yırtardı ama polisler adamı ööle bi yırtar ki ...........

inş. arabanın sahibine gereken cezayı keserler hem parasal hem bedenen... :pr:

Off ya :pale: çok kötü olmuş... :pale:

Yaralanan Polislerimize Allah'tan Acil şifalar diliyorum :pale:

Polislerimize büyük bir geçmiş olsun ama bu kaza aslında memleketimizdeki
sürücü yetenek ve zeka düzeylerini açıkça dellilemekte!
Kırmızı ışık ihlali yetmezmiş gibi birde ters yöne gir:silent: Pes doğruzu Pesss....
Her hangi bir Avrupa ülkesinde O aptal sürücünün belgesine süresiz el konulurdu ama bizim Türkiyemizde.....:bounce:

öncelikle acil şifalar:rendeer:
yazık çok yazık demekten başka birşey gelmiyor içimden

şu motorun saglamlıgına bak nasıl yamultmus arabayı biraz daha hızlı gelse bicecekmiş nerdeyse ağır motor işte kral gibi... polislere geçmiş olsun acil şifalar..

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Polislerimize büyük bir geçmiş olsun ama bu kaza aslında memleketimizdeki
sürücü yetenek ve zeka düzeylerini açıkça dellilemekte!
Kırmızı ışık ihlali yetmezmiş gibi birde ters yöne gir:silent: Pes doğruzu Pesss....
Her hangi bir Avrupa ülkesinde O aptal sürücünün belgesine süresiz el konulurdu ama bizim Türkiyemizde.....:bounce:

Kesinlikle. Ama çevremde sürücü belgesine çeşitli sebeplerle el konulanları görüyorum. Alkollü araç kullanma vb. sebepler. Hiç biri dinlemiyor ki? Ehliyetsiz de olsalar geçiyolar yine direksiyon başına. :pr:

Polis memuru arkadaşlara çok geçmiş olsun, ikisine de acil şifalar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
büyük geçmiş olsun polislerimize inş hastaneye kaldırılan poliste en kısa sürede sağlığına kavuşur aracın sahibi sağlığına nasıl kavuşur o düşündürücü:silent:

Yunuslar pek mütevazi polisler olmadığı için kendilerinden pek hoşlanmam.
İnsan olarak canı yanmıştır elbet yazık, onlarında bir ailesi var, evde bekleyenleri var diyerek biraz yumaşamak istiyorum, geçmiş olsun..

öğğğğ be kartal gitmiş yaw.ama adam sucluymuş allah cocuguna coluguna bagıslasın polise carptı çünkü bırakmazlar..

böyle bir konu acılmısken ben babamla antalyaya gitmiştim komyonumuzla .. merkezde bi polis(yunus) bizim solumuzdaydı tabi bende hemen baktım işte motora falan neyse ilerliyoruz o baska tarafa döndü.. biz bayagı gittik merkezde o sırada aynı polis yol ayrımından önümüze bir cıktı yarım metre vardı vurmamıza allahtan babam dikkatlidir.. vurmadık ..
biz hemen durduk tabi buda yanımıza geldi artis artis tavırlar falan naptıgını sanıyosun falan dıo..

babam buna bi çıkıştı bu şaşırdı biz susarız sandı galıba.. fazla uzatmaya gerek yok işte bazen bunlara acayip kızıyorum hem suclu hem güçlü hemde artis onu orda bi dövebılseydık ne güzel olcaktıda ucu yırrttı kerata.. :mrgreen:

Bu kanunsuz sürücü hakettiği muameleyi görmüştür. ama ne yazıkkı aynı olay sivil motosikletçinin başına gelse çok fazla ilgi gösterilmez. 10 larcasına şahit oldum.

Bugun ben de bağcılarda kırmızı ışık ihlali yapan bir motorcu arkadağımıza sol göbekten giriyordum. Kornaya asılmama rağmen yere para düşürmüş gibi sağına soluna bakan motorcu arkadaşım umarım buraya üye değilsindir keza tüm yol sana küfrettim artcım olmasa uygulamaya geçmeye de hakkaten niyetim vardı.

Sonuç olarak hakikaten insanlarımız trafik açısından çok cahil. Yaptıkları şeyin bir anlık kaçamak olduklarını sanıyorlar. Polisleri daha önce yaptığım gibi kategorize etmek istemiyorum onlar da insan iyisi var kötüsü var, mutlusu var mutsuzu var , bunu işine yansıtanı var yansıtmayanı var.... Şifa diliyorum sadece..
Bu arada aracın şöförüne de mesai arkadaşları durumun ciddiyetini anlatmıştır umarım. O da çevresindekilere anlatır da zaten saygı duymuyolar belki korku duyarlar

Kötü olmuş umarım en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar :(

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bi temiz sopa atmışlardır o kartallı kıroya nereye yetişiyorsa g.vat hem terten hem ışıkta lan burası pakistanmı:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kartallı yandı ki ne yandı ooyyy..
terse gir,kaza yap utanmadan yunusa vur ooff.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar