- Konu Yazar
Merhaba
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Bu sıralar kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ve az önce izlediğim bir film ile gaza gelerek işe başlamaya karar verdim
Fakat ne yapmam gerektiği konusunda kararsızlık yaşıyorum, yapacağım şey günlük hayatta işe yarar birşey olmalı, ve madem motorcuyuz, o konuda birşeyler olsun istedim. O nedenle sizden yardımlarınızı bekliyorum.
-Motosiklet kullanırken ah keşke şu işi yapan bi alet olsaydı
-Veya keşke şöyle bi program olsaydı,motorcu olarak çok işime yarardı
gibisinden fikir yardımlarınızı bekliyorum.Güzel bir proje olursa üzerine düşüp, gerçekleştirmeye ve sonra siz değerli motosiklet kullanıcılarının kullanımına açmaya çalışacağım. Düşünce üretirken, hayalgücünüzü biraz zorlarsanız sevinirim
Bakalım nasıl fikirler gelecek??
Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Bu sıralar kendimi geliştirmek adına birşeyler yapmak istiyorum ve az önce izlediğim bir film ile gaza gelerek işe başlamaya karar verdim
-Motosiklet kullanırken ah keşke şu işi yapan bi alet olsaydı
-Veya keşke şöyle bi program olsaydı,motorcu olarak çok işime yarardı
gibisinden fikir yardımlarınızı bekliyorum.Güzel bir proje olursa üzerine düşüp, gerçekleştirmeye ve sonra siz değerli motosiklet kullanıcılarının kullanımına açmaya çalışacağım. Düşünce üretirken, hayalgücünüzü biraz zorlarsanız sevinirim