MOTOSİKLET.NET TOPLANDI! 15/10/05 RUMELİHİSARI resim eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar;
CUMARTESİ (15/10/05 saat 16:00) Rumeli Hisarı

Bir toplantı organize ediyoruz.... Şöyle çayların içileceği - geyiklerin döneceği - sorunların dinleneceği - çözümlerin öğrenileceği - kimsenin sıkılmayıp eğleneceği bir etkinlik.... akşamada iftar olayı :cat:

Zaman:CUMARTESİ (15/10/05 saat 16:00)
Mekan: Rumelihisarinin hemen dibindeki DON JON cafe

:queen: :queen:
Haydi sizde fikirlerinizi paylaşın , bir organizasyon yapalım....
aklında soru işareti olanlar lütfen sorsun ,

şimdilik liste böyle; gelenler mesaj atın listeyi güncel tutalım:

-mertmertmert(16:00) (belki +1)
-mercuryhepat(20:00) (belki +3)
-safrane(17:00)
-agonyozgur(17:00)
-omurceylan(20:00)
-daemon(20:00)
-mete_han(belki)
-armagedon(16:00)
-
-
-

tüm motosiklet.net çileri bekliyoruz

:bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
mertcim bu sitede onun sapı bunun çöpü diye gruplaşma yoktur. bu daha öncede denendi ve site geneli karşı çıktı. yukarıdaki oylardan biri benimdir, bu tarz gruplaşmalara karşıyız... :farao:

chatnoir doğru söylüyor...150zat olarak bi kere buluşmaya kalktık....kendimle zor buluştum desem yeridir...

şaka bir yana istanbul'da zat kullanan zuhtupasa, trigger ve umarsız'ı şahsen tanıyorum...diğer arkadaşlarla görüşme fırsatım olmadı...organizasyon olursa katılırım...tabi herkese de açık olsun bu organizasyon...

Evet bencede.Sonuçta Harley kullanmıyoruz ki.Ben kimseyi kayırmam Zatçı,Asyacı diye ayırmam.Hatta motorcu olsun,bir selam versin yeter..Yolda kaldıysa da yardım edeyim vs..

:pr: :) :mrgreen: :cyclopsani: :p :silent: :pl: :pale: :salut: :bounce: :sunny: :cherry: :cat: :santa: :rendeer: :king: :queen: :joker: :jocolor: :farao: :flower: :wiinkk: :thumleft: :thumright:
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Forum Sayfalarında sorulan sorulara anlamsız cevaplar veremezsiniz..
+ Aynı mesajın birden fazla foruma atılması durumunda, yada bir mesajın forumun konusu ile ilgili olmadığı halde popüler bir foruma atılması durumunda forum yöneticileri ilgili mesajları silebilir yada uygun forumlara taşıyabilir. Bu tarz mesajlara devam edildiği taktirde yollanan mesajalr moderatorler tarafından uyarı yapılmaksızın silinecektir.
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
*********************¿*********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
150cc demişki
:) :mrgreen: :p :pr: :pale: :salut: :bounce: :sunny: :cherry: :santa: :queen: :farao: :flower: :flower:

150cc bu yaptığına pek anlam verebilmiş değilim , umarım sen verebilmişsindir.
saygılarımla dostum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence yinede böyle bir buluşma çağrısı hoş değil :wiinkk: bir bakıma bir firmanın reklamına benziyor, xxx i yaptık ahmetler mustafalar yesin diye, ayşelerde tadabilir :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
işte size bir boğaz manzarası, benim makinamla çekilmiş enfes resimlerdendir , sizde gelin toplantıya kaçırmayın bu güzellikleri:)

crim002780vt.jpg

:king:

:bestmt:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mertmertmert, hayırlı işler o halde :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
mertmertmert, kardeşim arkadaşların dediğine katılıyorum bu sitede zatçı asyacı hondacı yoktur motosiklet.net çi vardır. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar ne zaman ve nerede olacaksa ben gelmek ısterım ve gelırım de...

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu haftasonu bir yerde toplanalım.......... örneğin cumartesi günü..............

Forumdan Uzaklaştırıldı
olabilir dostum tabiki; önerilere açığız ........
çoğunluk nereyi ve ne zamanı isterse o zaman toplanırız.........
Şuan için Cumartesi öğleden sonra diyelim, sende akşama doğru katılırsın........

tamadır :bounce: geliyoruz 50 kişi olcaz :flower: çok eğlencez kopçaz :queen:
hatta bu buluşma için zat 150 alcam herşeyi ben ayarlıycam buluşçaamız yerle pazarlıkta yapçam :cherry: oleey süüperr milleet katılııın yihuuu :thumleft:

biyerden tanıdık geliyomu yukardakiler :farao:

1-önce söz verip sorumluluk yüklendiğimiz buluşmalara katılalım sonra buluşma düzenleyelim
2-motorcuları zatçı asyacı suzukici bayrampaşalı kadıköylü vs vs diye ayırmadan organizasyon düzenleyelim

i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar