[izmir] Sefa Kaçamağı.. Miskinlik Yaptık...

cuma akşamı konuşurken planlar havada uçuştu ve sabah 07 de çevirdik tekerleri. Bidiğim Saklı kalmış bir güzel koy vardı oraya gittik. Hala saklı ve şahane duruyordu. Aman kimseler duymasın yerini:mrgreen: tamam mı arkadaşlar orası bizim gizli mabedimiz artık

img0415oy7.jpg

09:30 ve kahvaltımıza oturduk:cat: ki sahanda yumurtalar, yağlar, ballar of off

img0416ti2.jpg

bensiz olmaz dedim:queen:

img0417eb4.jpg

sağolsun serdar kardeş tüm kahrımızı ve fotolarımızı çekti durdu.

kahvaltımız ki şahaneydi hele o karafırın ekmeklerinin kokusu ve lezzeti hala damağımda

ve derken Sandman ve ailesi geldi. Tam o sırada da intuşun sesini duyduk

img0419sv4.jpg

Şirin dedemize de esmiş basıp gelmiş:rendeer:

img0421ez0.jpg

bu yüzme stilini ben bilmiyorum acaba bilen var mı. Sanırım Hıdır usulü yüzüyorr:queen::queen:

img0422zm6.jpg

yedik içtik tabiki uyumak da lazım. ne güzel di miskin miskin uyumak

img0423hv5.jpg

tam ben uyurken Gittardando işte bu andı senle konuştuğumuz an.:queen:

img0425jz5.jpg

Sandman ve ailesi

img0426cy9.jpg

ve Marko paşamız Okramımız da teşrif etti. Saat 12 de izmirden çıkıp 16 da yanımıza geldi normaldir yol uzundu....

img0428zp0.jpg

Martılaar martılar martılar.....

img0430vc1.jpg

yakında tura çıkacağımız teknemizden bir görüntü.:cat::cat:

img0432el5.jpg

Özer abimizde ne güzel uyukluyordu kiiiii

kafasına Freezebee (böyle mi yazılır hiç anlamam) geldi ve çinli oldu.:queen::queen::queen: Bu arada Fotoğrafın sol alt köşesinde çayımı da görebilirsiniz. Plajda bile çay demlettik içtik. :mrgreen:

img0434wv3.jpg

of ya çok güzel pineklemek:queen:

img0439va9.jpg

21:30 gibi dönüş yoluna çıktık ama çok acıktık. Hemen Narlıdereye Arap Kadrinin Ablasının pidecisine

img0436gh0.jpg

önden ikram olarak çorba geldi mekanda işler bir tuhaf...:queen::cat::rendeer:

img0438mx0.jpg

çok güzel ve efendi bir garsonları vardı. yeni işe başlamış çok kibar bir beyefendi....

img0437pg8.jpg

ve obur motosikletçiler:queen::queen:

img0440nj7.jpg

Bu da arap Kadrinin Servis motoru0 mondisi. ahı gitmiş vahı kalmış

img0441dm8.jpg

Valla koltuğu ben yemedim haberiniz olsunnnnn:queen::queen::queen:

Neyse daha çoook fotoğraf var konulacak ama vakit geç oldu sonra eklerim.
Bizlerle bu keyifli günü paylaşan başta Viper75'e (sabah 06 da uyandırdım ama süperdi sağol), Özer abimiz ve değerli eşi Marina'ya , Sandman Erdem e, ermana ve annelerine, Rahmi Babamıza, Marko paşamıza, çok teşekkür ederiz. Sizler için gittik gezdik dinlendik geldik. Sonraki haftalarda hep birlikte miskinlik yapacağız....

Son düzenleme:
Abi sen hakkaten Sefa şeyisisin yaw :queen::rendeer:

Bu arada Annem Pide Mustafa Abi'nin ablasının mı? ben severim oranın pidelerini... Gendim de Narlıdere'de oturduğumdan mütevellit...

Yaw bi dakka biz Arap Kadri ile akraba bilem çıkarız haa....:silent:

Eğlenceye, keyfe diyeceğim yok... Ama ben de isterem...

Wallace gittiğiniz yerler çok güzel ama son gittiğiniz yerdeki garsonu pek gözüm tutmadı benim.

Valla çok harika bir gün yaşadık hep birlikte:cat:katılan ve katkılarını esirgemeyen herkeşe teşekkürler:rendeer:
Plaj harikaydı,deniz süpper,denizin dibindeki Çipura,Barbun azmanı,canavar ahtapot (yaklaşık) 300 gr falan,mini sübye (kendini kamufle etmek için mürekkep bıraktı ama başaramadı çünkü mürekkebi yetmedi :mrgreen:)

İnşallah yakın bir zamanda aynı mekana yine gideriz:queen:

Fotolar çok güzel Wallace'ım çay bardağım.....

cuma akşamı konuşurken planlar havada uçuştu ve sabah 07 de çevirdik tekerleri. Bidiğim Saklı kalmış bir güzel koy vardı oraya gittik. Hala saklı ve şahane duruyordu. Aman kimseler duymasın yerini:mrgreen: tamam mı arkadaşlar orası bizim gizli mabedimiz artık

img0438mx0.jpg

çok güzel ve efendi bir garsonları vardı. yeni işe başlamış çok kibar bir beyefendi....

Neyse daha çoook fotoğraf var konulacak ama vakit geç oldu sonra eklerim.
Bizlerle bu keyifli günü paylaşan başta Viper75'e (sabah 06 da uyandırdım ama süperdi sağol), Özer abimiz ve değerli eşi Marina'ya , Sandman Erdem e, ermana ve annelerine, Rahmi Babamıza, Marko paşamıza, çok teşekkür ederiz. Sizler için gittik gezdik dinlendik geldik. Sonraki haftalarda hep birlikte miskinlik yapacağız....

Valla herşey iyi güzelde,Arap Kadri pideci olmuş ya......
Bundan gayri arap pideden başka yamak tanımaz herhal:mrgreen:
Servis şeklide tam Arap Kadri...Gıllarımı sagıttımıdı dercesine:mrgreen:

Kolay gelsin Arap'ım acil servisim:cat:

Son düzenleme:
Çoy eylendik, çok güzel vakit geçirdik. Katılan herkes, sevdiklerim, ailem falan bir aradaydı. Herkese teşekkürler :rendeer::rendeer:..

Valla çok harika bir gün yaşadık hep birlikte:cat:katılan ve katkılarını esirgemeyen herkeşe teşekkürler:rendeer:
Plaj harikaydı,deniz süpper,denizin dibindeki Çipura,Barbun azmanı,canavar ahtapot (yaklaşık) 300 gr falan,mini sübye (kendini kamufle etmek için mürekkep bıraktı ama başaramadı çünkü mürekkebi yetmedi :mrgreen:)

İnşallah yakın bir zamanda aynı mekana yine gideriz:queen:

Fotolar çok güzel Wallace'ım çay bardağım.....

Valla herşey iyi güzelde,Arap Kadri pideci olmuş ya......
Bundan gayri arap pideden başka yamak tanımaz herhal:mrgreen:
Servis şeklide tam Arap Kadri...Gıllarımı sagıttımıdı dercesine:mrgreen:

Kolay gelsin Arap'ım acil servisim:cat:

Abicim bir daha gidelim ama kesinlikle zıpkın ve oltaları da götürelim. Denizin nimetlerinden tam anlamıyla Faydalanalım.

Bir de Arap Pide de lahmacun yedim güzeldi ama bir ara içinden bıyıklar çıktı ona bir anlam veremedim bir de orada hiç kedi yoktu dikkatimi çekti. Sakata mı geeldik acaba???:queen::queen:

Çoy eylendik, çok güzel vakit geçirdik. Katılan herkes, sevdiklerim, ailem falan bir aradaydı. Herkese teşekkürler :rendeer::rendeer:..

kardeşim sağolasın geldiniz şenlendirdiniz sohbetimizi. :queen::cat::rendeer:

Son düzenleme:
offfffffff ooofffffffff süpersiniz abicim ya nediyeyim allah nazardan saklasın

amanııııınn neler kaçırmışım :salut:
tahmin edebiliyordum fotolar gelince içimin acıcagını ama bu kadar da olmaz ki yaa :pr:
Yüreginize,elinize,debriyaj telinize saglık :cat:
Özer abicim İnşallah yakın bir zamanda aynı mekana yine gideriz demişsin kamp yapalım orda kampım geldi :p
kamp yapılacak,temiz ve güvenli koy falan dikkatinizi çekti mi ??

amanııııınn neler kaçırmışım :salut:
tahmin edebiliyordum fotolar gelince içimin acıcagını ama bu kadar da olmaz ki yaa :pr:
Yüreginize,elinize,debriyaj telinize saglık :cat:
Özer abicim İnşallah yakın bir zamanda aynı mekana yine gideriz demişsin kamp yapalım orda kampım geldi :p
kamp yapılacak,temiz ve güvenli koy falan dikkatinizi çekti mi ??

Valla aynısını bende düşünmedim değil ve Wallace ile de bu konuyu konuştuk aslında! oradaki arkadaşlarla bir görüşüp nelerin yapılabileceğini bir öğrenmekte yarar var:wiinkk: ama öncelikle bir Kalamaki de ( Milli Park ) yüzesimiz ve eylenemiz geldi, gelecek haftaya nasipse! onagöre hazırlanın haaaa bakalım katılım nasıl olacak......dilerseniz bu hafta Cuma akşamı şöyle esintili bir yerde toplanalım ve datyları konuşalım ne dersiniz ey ahali....uzakta olanlar gönlümüzde olacak elbette:mrgreen:

Abicim bir daha gidelim ama kesinlikle zıpkın ve oltaları da götürelim. Denizin nimetlerinden tam anlamıyla Faydalanalım.

Bir de Arap Pide de lahmacun yedim güzeldi ama bir ara içinden bıyıklar çıktı ona bir anlam veremedim bir de orada hiç kedi yoktu dikkatimi çekti. Sakata mı geeldik acaba???:queen::queen:

kardeşim sağolasın geldiniz şenlendirdiniz sohbetimizi. :queen::cat::rendeer:

Eveet,eeeveet....aynen:wiinkk:hatta standart av donanımları (zıpkın,file,bıçak,palet&snorkel&gözlük,çakmak,pusula) su altında kayıp olabiliriz demi yaa:p bundan böyle,Rozi,Titrek,Blacky'nin üzerinde bulunmalı ki her durduğumuz yerde avlanabilelim:mrgreen:
Arap'ın pidesinden ne bekliyordun altınmı çıkacaktı:mrgreen:dua et sadece kıl çıkmış...
Haaa kıllarda belki Kedlerdendir....:bounce: ahh... arap... ahhh...

Son düzenleme:
Valla aynısını bende düşünmedim değil ve Wallace ile de bu konuyu konuştuk aslında! oradaki arkadaşlarla bir görüşüp nelerin yapılabileceğini bir öğrenmekte yarar var:wiinkk: ama öncelikle bir Kalamaki de ( Milli Park ) yüzesimiz ve eylenemiz geldi, gelecek haftaya nasipse! onagöre hazırlanın haaaa bakalım katılım nasıl olacak......dilerseniz bu hafta Cuma akşamı şöyle esintili bir yerde toplanalım ve datyları konuşalım ne dersiniz ey ahali....uzakta olanlar gönlümüzde olacak elbette:mrgreen:

Kalamaki cidden süper bir fikir benimde aklımda size sunulacak öneriler arasında vardı :cat: ,ben 3 hafta önce kalamakiye gittim 5sene önce bıraktıgım gibi buldum hiç bir degişiklik yok hele hele 3. ve 4. koyların keyfine doyum olmuyor,hala bakirligini koruyor.Ancak motorsiklete verilen 7-8 liralık giriş ücreti sanki abartılmış gibi geldi bana :farao:
Olmadı 2 motorsiklet 1 araba bileti alırız :p

Amaaann hele bi gidelim de ben motoruma 50 lira vermeye razıyım
cuma günü esintili yerde buluşup konuşmaya da kalamakiye gitmeye de çeshme de çadır kampına da varım 3üne de ::plus1::

Yaz geldi hoş geldi :)

Kalamaki cidden süper bir fikir benimde aklımda size sunulacak öneriler arasında vardı :cat: ,ben 3 hafta önce kalamakiye gittim 5sene önce bıraktıgım gibi buldum hiç bir degişiklik yok hele hele 3. ve 4. koyların keyfine doyum olmuyor,hala bakirligini koruyor.Ancak motorsiklete verilen 7-8 liralık giriş ücreti sanki abartılmış gibi geldi bana :farao:
Olmadı 2 motorsiklet 1 araba bileti alırız :p

Amaaann hele bi gidelim de ben motoruma 50 lira vermeye razıyım
cuma günü esintili yerde buluşup konuşmaya da kalamakiye gitmeye de çeshme de çadır kampına da varım 3üne de ::plus1::

Yaz geldi hoş geldi :)

Olsun varsın 7-8 YTL giriş alsınlar:wiinkk: oraların 5 yıl öncesi gibi hala bakir ve temiz olduğunu yazman,giriş ücretlerini nereye harcandığını anlatıyor:cat:
Evet, o halde Kalamaki fikrini iyice yoğuralım ki pişmeye hazır olsun:mrgreen:
İzmir ve tüm Türkiye de bulunan motosiklet tutkunları buyursun bize katılın o halde:queen:
Cuma akşamı toplanmak üzere güzel bir yer ayarlayın bakalım....açık arena olsun lütfen:mrgreen:

Olsun varsın 7-8 YTL giriş alsınlar:wiinkk: oraların 5 yıl öncesi gibi hala bakir ve temiz olduğunu yazman,giriş ücretlerini nereye harcandığını anlatıyor:cat:
İzmir ve tüm Türkiye de bulunan motosiklet tutkunları buyursun bize katılın o halde:queen:
Cuma akşamı toplanmak üzere güzel bir yer ayarlayın bakalım....açık arena olsun lütfen:mrgreen:

Bizim herhengi bir mekana ihtiyacımız yok Özer abim;cayır çimen dahi olsa temiz hava ve bol sohbetle bulundugumuz ortamı tercih edilir hale getiriyoruz ama mekan sahiplerine yaranılmıyor :farao:
Bence bu hafta deniz kenarında bi yerde toplaşalım,sercanın inciraltında yaptıgı bir toplantı vardı.o şekilde bir organizasyon olsa fena olmaz derim yer cok
kordon,inciraltı,sahilevleri... ne dersiniz???

Hımmm olabilitesi yüksek bi fikir bende gelebilirim yıllık izin kağıdını onaylasınlar hele bi

cuma akşamı için bir güzellik yapalım bari. epeydir toplantı topiği açmamıştık tembelliğimizden.

Özer abicim pazar gittiğimiz mekanla konuştum siz gittikten sonra bize özel bir güzellik ayarlayacak. şöyle ki biz avlanacağız, o pişirecek hep beraber yiyeceğiz eğleneceğiz ve kalacağız. Nasıl fikir. Sabah kalkınca da mis gibi kahvaltımız hazır olacak. Şimdi işin ufak detayları kaldı şekillendireceğim bitsin haber veririm.

Konuştuğumuz gibi bu hafta kalamaki yapalım mutlaka. ama yine sabah erkenden çıkalım yollara. sabah erken erken gitmek pek güzelmiş gün bitmiyor sanki o zaman. bol bol deniz balık yapalım hem.

detayları cuma akşamı konuşuruz.

UMUTUS sen de ayarla yoksa ben sana ayar olacam bilesin. :mrgreen:

cuma akşamı için bir güzellik yapalım bari. epeydir toplantı topiği açmamıştık tembelliğimizden.

Özer abicim pazar gittiğimiz mekanla konuştum siz gittikten sonra bize özel bir güzellik ayarlayacak. şöyle ki biz avlanacağız, o pişirecek hep beraber yiyeceğiz eğleneceğiz ve kalacağız. Nasıl fikir. Sabah kalkınca da mis gibi kahvaltımız hazır olacak. Şimdi işin ufak detayları kaldı şekillendireceğim bitsin haber veririm.

Konuştuğumuz gibi bu hafta kalamaki yapalım mutlaka. ama yine sabah erkenden çıkalım yollara. sabah erken erken gitmek pek güzelmiş gün bitmiyor sanki o zaman. bol bol deniz balık yapalım hem.

detayları cuma akşamı konuşuruz.

UMUTUS sen de ayarla yoksa ben sana ayar olacam bilesin. :mrgreen:

Valla harika bir organizasyon olur:cat:
Çadır kampı yapabilirsek orada biz kendimizi cenneten bir mekanda gibi hissedeceğiz:queen: inşallah arapım pidecimde gelebilir:wiinkk:

Valla harika bir organizasyon olur:cat:
Çadır kampı yapabilirsek orada biz kendimizi cenneten bir mekanda gibi hissedeceğiz:queen: inşallah arapım pidecimde gelebilir:wiinkk:

çadır kampı yapabilirmişiz. Ama sabah erken saatte çadırları toplamamız gerekecekmiş. malum sabah millet denize geliyor:cat::p:cat:

Arap Kadri de gelemezse bizde pide siparişi veririz o kadar yolu servis yapmak için gelir, üşenir geri dönemez

hımmm bu olmadı şimdi....
peki çadırımızı kaldırmayacağımız yakın bir yer yokmudur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar