Kanuni Racer 200 iSTeK

my.php

Arkadaşlar Herkeze merhaba 2006 Model Kanuni racer200'üm war. 2 yıldır orjinal şekilde kullanıyodum ana yolda önüme bi köpek çıktı ve kaza yaptım. Şimdide motoru biraz değişiklik yapmak istiyorum. Sizlerden Bana önere bilceğiniz fikirler varsa sölerseniz sevinirim iç veya dış değişim fark etmez Benim motorum repsoldu fotolarda gördüğünüz hali aldı. Siyah yaptım, Arka Kısmı biraz kaldırdım. Benim Yaptıklarım Şimdilik Bukadar Sizlerden Önerilerinizi bekliyorum...

11072008001qj5.th.jpg

my.php

Bide Ön Koruma Camım kırıldı orjinali çok pahalı oraya bana önere bileceğiniz bi sert çizim şekil verebileceğim bi malzeme sölermisiniz.

Son düzenleme:
anladığım kadarı ile sen racer'e yapmak istiyorsun masraf sorun değilse al sana yapabileceklerinin resimli kanıtları,
mesela merkez sistemini alıp
arka freni DİSC yapabilirsin,

çift amortisor koyup artçı ile arka lastiğin sürtmesini engelleyebilirsin,
ve sürati yükseltmek açısından karbüratörle oynatık performans hava filtresi ekleyebilirsin.

eğer amortisoru yaptırabilirsen kuyruk havalanmış olacak ve fazlada sarkmayacak,
bu şekilde oluncada egzostlarını iptal ettirip egzostu kuyruk altına alabilirsin,

ve sonrasında koltuklarını istediğin ve motoruna uygun bir şekilde dizayn ettirip,
arka koltuguda kapak vazıyetine getirte bilirsin,
sonrasındada belki ikimizin motorları bir birine benzer,

Birde kıyafetlerını ona uygun yapınca AL SANA RACİNG MAKİNE :D:D

Ama unutma eğer rengi değiştirdiysen ruhsatına işletmelısın yoksa cezası var uyandırayım,

Hadi dostum kolay geldin...

Son düzenleme:
usta hava filtresini değiştirince süratta nasıl bi fark oluyo?

hava fıltresını değişince motor daha rahatlıyor sankı bunu hssedebılıyorsun,
ses daha tokk çıkmaya başlıyor,
hem birde fılredende ufak ses cıktıgı için kulaga daha hoş gelıyor,

anlayacağım,
motor daha rahat hava aldıgı için süratte devirde hissediliyor,
anlayabılıyorsun motorun rahatladıgını,
illaki süar artıyor,
zaten hemen sokup takamıyorsun motor yemıyor,
boguyor,
karbüratörü ellemen gerekıyor,
hava fazla gelıyor benzın az çekmiyor motor,
benzını az açtıracaksın,
yakıtın artacak süartınde tabiiki...

s.a.

serkan abi motorun ön far olayını dusundum cok basit şey buldum + emek verılıp yapılabılcek seylerde..

1-bızım araba farına yaptıgımız olay :
ön farı komle cıkart al eline,bıcak yardımıyla köşesinden kanırtarak far camıyla,farı ayır, slikonlar serttir bıraz ayırmak yorcak sınırlendırcek senı.ayrdıktan sonra ampulun arkasında metalik gri ( nikelaj ) gibi 1 yansıtıcı var komple, ampulun arkasına gözüne kestırdıgın kadar olan yuvarlak bı yer ayır oraya kağıt bant cek.ince zımpara al,kagıt bant taktıgın yerin harıcını zımparala,zımpara surunce dırek cıkıo ztn 2 dk nı alır. sora ruzgarsız tozsus bı yere cıkar,siyah sprey boyayla uzaktan 1 kat cek ( yaklastırırsan akar boya damla halınde kalır ) 2. katıda aynı sekılde cek.kuruyunca bantları sök.ortası yansıtıcı dıger yerler sıyah olcak. sora soguk silikon al tabancasıyla bırlıkte.en basta farı ayırdıgın yere dök bolca sora yapıstır yine.lastık le sar farı iyice yapışsın bosluk kalmasın yoksa buhar yapar. farı yerıne yerleştir.h7 ampul al oto aksesuarcılarından beyaz onu tak. sora ön fara en acık film'i cektir... kafana göre motorun renginde vinly ( yapışkan ) alıp sagdan soldan yapıstırıp farı kısabılırsın..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 AM ----------

bu yazdıgım olay fanteziye kacıo bayaa,yapılmaz diil ama cok kafa patlatırsın + maddi bakımdan ne cıkar bilmem.. ilk dediğimi kendi arabama yaptım gayet fena oldu...
komple SS kafa grenajı uydurmak zamanını alır ugrastırır dıye dusundum.otuturmak ıcın bayagı kasarsın.. ama şuan ki kafa grenajını cıkarıp ön farın oldugu yere fiber le çelik macunla ws hangısı tutar bılmıorum..sivrit 600RR misali öne dogru uzat sagdan soldan far otuturulcak sekılde bosluk bırak kuruyunca zımparasını astarını boyasını at farı oturt.. bu dedıgım fiber yada celik macunu yada bunun gıbı 1 seyden cıkarıp seklını verıp yapcagın kafa grenajını suanki kafa grenajına ek olarak nasıl tuturusun bılmıorum. bu maddelerı yapıstırıcı olarak kullanabılırmısın yada vida vasıtasıyla tuttura bılırsın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava fıltresını değişince motor daha rahatlıyor sankı bunu hssedebılıyorsun,
ses daha tokk çıkmaya başlıyor,
hem birde fılredende ufak ses cıktıgı için kulaga daha hoş gelıyor,

anlayacağım,
motor daha rahat hava aldıgı için süratte devirde hissediliyor,
anlayabılıyorsun motorun rahatladıgını,
illaki süar artıyor,
zaten hemen sokup takamıyorsun motor yemıyor,
boguyor,
karbüratörü ellemen gerekıyor,
hava fazla gelıyor benzın az çekmiyor motor,
benzını az açtıracaksın,
yakıtın artacak süartınde tabiiki...
ohooo hooouww :D:D:D serkan usta :D o kadar sordum bunu neden söylemedin :D hava filtresini nerden alacağım var mı sende ? karbüratör ayarı meselesinide çözdürürüz :D

bakın kim varmış burda

09052008gc6.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar