zenno ve shark

zennon veya shark marka kask almayı dusunuyorum hangisi daha kalıtelıdır ilk sorum bu
2.si çene açılır dusunuyorum kaza anında çene bolumu acılırmıkı onu dusunuyorum açıldığı anda surat paramparca olur . çene acılır kasklar cok muhtesem kullanımı rahat ama ıste ısın o yonu benı tedırgın edıyor.

yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar

çene açılır kask tavsiye etmiyorum .. ama shark kullanıyorum ve çok memnunum

bence shark derim ve tam kapalı kasklar her zaman iydir ancak çok sürat yapmıyorum dersen kullanış açısından açılan alabilirsin

Shark kalitesi kadar fahiş de pahalıdır. Her zaman fullface kask önerilir ve pazar lideri bu tip kasklar. Bende shark var,2. vizörü 175 YTL ye aldım. Kask alırken güvenliği kadar yedek parçalarında fiyatı önemli. Açıkçası ben pişman oldum. Aynı kalitede daha ekonomik bi kask bulabilirdim. Karar senin..

bence laser nolan ve x-lite modellerine bi bak orta sınıf birşey istersen fiyatları ve özellikleri tatmin edici olabilir

ABİ shark alacaktım kı bır vızor 175 ytl dıyorsun ben vaz gecıyorum galıba baska markaya gececem

abi ben tam kask al derim çeneden açılırı pek tavsiye etmem shark da tercihim nolanda olabilir:bounce:

Eğer 100km/s üzeri hızlarda uzun süre yolculuk yapmayacaksan çeneden açılır kasklar işini görür, hatta çok daha kullanışlı olur. Koruma seviyeleri de tam kapalılardan çok daha düşük değil. Çeneyi açacak şiddette darbelere zaten boyun dayanmaz, dolayısıyla o bakımdan çok fark yok. Asıl fark yüksek hızlardaki rüzgar sesinde.

Mersin İl Temsilcisi
cox trip kullanıyom, onca darbe ve kazaya karşı çıok dayanıklı çıktı. çeneden açılır ve güneş vizörü de atrı yönleri bence...

çene açılır gıbısı yok yaa ıyı bır arastrma shark kalıtesınde farklı bır marka alacam galıba bır vızoru 175 yt l bana bu donemlerde cok kalın gelır

illaki çeneden açılır kask diyorsan airoh sv 55 modelini tavsiye ederim güneş vizörüde var içinde çok kullanışlı oluyor tabi arkadaşında belirttigi gibi 100 km/h üzerinde ses rahatsız edici oluyor rüzgarlı havalarda.bunun birebir kopyası gdr markalı bir kaskda var ama airoh italyan malı[feyizoglu.com da görmüştüm]:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar