15.10.2005 İzmir Toplanıyoruz (üsküdar çay bahçesi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu cumartesi buluşçaz.benim fikrim orkide de bowling oynamak.

Olur.Çok da güzel olur hemde.Şu an için gelen iki üye var ve yaş ortalaması 17.Hadi herkes gelsin.. :)

iyi de kardeşim batucan oraya gidelim tamam da bize sohbet etcek yerde lazım bana göre orası hem dışarıya oranla pahalı ve kalabalık olan bir yer herkes gelmeyebilir ben ce yine denize karşı oturalım.

fikrine saygı duyuyorum ve buraya başkalarıda ok diyorsa bana da ok ben gelirim fakat çoğunluğa bağlı
:rendeer:

Moderatör (forrap)
UNBEATEN 21' Alıntı:
Tabiki de hepimiz çoğunluğa uyarız.Uyamayan da gelemez yani:)

Hepimiz çoğunluğa uyarsak çoğunluk diye bişey olmaz :) Çoğunluğu oluşturan şey kişilerdir eğer kişiler düşüncelerini beyan etmezse farklı fikirler çıkmaz farklı fikirler çıkmazsa 1 kişinin söylediği herkezin çoğunluk kabul ettiği olur ve o kabul edilir... :) Öyle yani...Ben çalışmazsam gelirim...Gelip gelemeyeceğim hakkında kesin bişey diyemediğim için yer hakkında da bi beyanda bulunmuyorum siz önerileri yapın...Genede benim aklımada bişey gelirse söylerim...Önemli olan kaç kişinin gelebileceği...Bu arada akşam yapıcaz demi??? :cat:

forrap, haklısın galiba.Neyse ben edebiyattan pek anlamıyorum yine de.Akşamüstü bence en iyisi çok geç olmadan gibi.Hem ÇOĞUNLUK gelmiş olsun. :mrgreen: :p

Moderatör (forrap)
Zaman uyarsa dediğim gibi gelmeye çalışırım tanışamadığımız arkadaşlarlada tanışmış oluruz böylece...Akşam olması en iyisi böylece niyetli olan arkadaşlarda çay,kahve gibi şeylerden faydalanmış olur :) Bu arada batucan başlığı sen açtığına göre gelmeme gibi bi hakkın yok haberin ola :p

batucan başlığı kendin açtın bu seferde gelmede görelim :rendeer: :flower:

ya geldim geçen hafta ama kısa kaldım bu hafta gelsem mi acaba???
gelcem gelcem!!!!

Sonuç olarak yine üsküdar yapıyoruz...saat 8 de üsküdarda görüşürüz....

fotoğraf makinasıyla geliyorum bu hafta foto işini üstleniyorum ama bu hafta biraz fazla foto çekelim :king:

Walla ben de gelmek isterim ama ehliyet yok o sebepten dolayı gelemiyeceğim ehliyeti bu hafta içi alıom inşallah bundan sonrakilere gelirim

batucan bu hafta fotoya hücüm var.Bol bol çekilelim :rendeer: :queen:

eğer söz verildiği gibi ehliyetimi bu akşam alabilirsem, yarın sabah erkenden izmir yolculuğuna başlıyorum. ilk uzun yol denemem olacak, kazasız belasız atlatırsam akşam buluşmaya gelmek isterim. tek sorun, uzun zamandır izmir'de yaşamayan bir izmir'li olarak bahsi geçen "üsküdar kafe"nin nerde olduğunu bilmeyişim. basit ve anlaşılır bir tarif verebilecek olan?

arkadaşım hayırlı yolculuk sen saat tam 20 de atatürk lisesinin önün de olursan bizle buluşursun bulamazsan benim tel:05377636652 beni ara ben seni olduğun yerden alayım hadi k.i.b :rendeer:

arkadaşlar izmirda üsküdar çay behçesimi var allah allah burdada var sanki sahilde ama onun adı salacak doğruya orayada motorcular gidiyor :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar