- Konu Yazar
belki şaşırmış olmabilirsiniz dün bi bayiye gittim adamlar ramzey fengchi motorlar getiriyor bide baktım dayang marka motorlar var..ayrıca kuba mtor adında bir firmanın aynı markalarda motorları getiriyor kuba motor moto-zeta scooter pioneer marka cruiser ve skyjet marka racing modelleri var racing modeline baktımki çinde üretilen 150 cclik ilginçliği burda TAMAMEN CBR125 BENZEYEN BİR TİP YANİ TASARIMINI HONDA ÇALAN BİR ÇİN FİRMASININ MALI BEN MODELE BAKTIĞIMDA XGJ150-23 MODELİNE BAKTIM AMA İNTERNETTE ARADIĞIMDA XGJ150-22 MODELİNİ BULDUM http://www.mtuo.com/new/detail.asp?id=6378 NEDEN HONDA BU OLAYA BİŞEY DEMİYOR SANIRIM ÜRETİCİ FİRMANIN BİR İNTERNET SİTESİ BİLE YOK GETİREN FİRMANINDA BİR SİTESİ YOK sadece mail adresi vermişler [email protected] burdan mail atarak modelleri resimli olarak isteyin bakın cbr125e benzeyen motor varmı aralarında var ama rengi kırmızı ve açık fıstık yeşili olarak bu işe hondada dur diyemiyormu?
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... [email protected]
********************I**********************