İkitekerle 300 Basmak Demode Tektekerle Uçurum Kenarında Finkatmak Moda

asmis kendini ,ne diyecegimi sasirdim acikcasi,bari soyle yapiim :cyclopsan

aklıma fatih sultan mehmet han zamanında geçmiş bir hikaye geldi. Adamın birisi 2 arşın mı okka mı herneyse o zamanda işte sanırım bir adım yapıyo ipliği iğnenin deliğinden atarak geçirebiliyormuş. Rivayet bu ya fatih sultan mehmet han bu adamı yanına çağırı ve hünerini izlemek ister. Adam yine bir arşından ipliği bir atar iğnenin deliğinden geçiriverir. Fatih sultan mehmet handa bu adama 500 altın verin sonrada 500 gün hapse atın der. Adam önce sevinir sonra şaşırır doğal olarak.sebebini sorduğunda fatih sultan mehmet hana seni maharetinden dolayı 500 altınla ödüllendirdim. Ancak bu mahareti elde etmek için çalıştığın zamanlar aklıma gelince boş işe yaramıyan şetler için vaktini heder ettiğin içinde sana bu cezayı verdim der.

hünerli vede maharetli bir adam yalnız işe yaramaz boş işler bunlar:p

bu adam harbı kafayı bozmuş tek tekerle yapılmadık sey bırakmamış helalı hoş olsun

agzım acık ızledım adamı bende yapıcam getır su aletten :mrgreen:

emegıne saglık

delırmıs valla ben o ucurumun yanında olsam bayılır duserım Adamlar ne yapıyor Helal olsun
Bu adamın sevenı yok herhalde:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyide bunun bi tekeri eksik..:mrgreen:

Amerika Kaliforniya'da katıldığım bir bisiklet yarışına en az 20-30 tane de bu klipte görülen aletle (monocycle diyorlar onlar) katılan vardı. Biz güzel bisikletlerimizle zorlanırken adamlar 100 mili çoğumuzun önünde bitirdiler. Hele bir aile vardı. İki 8-10 yaşlarında çocuk, anne, baba, uzun süre benimle geldiler.. Bakın tekrar ediyorum: 100 mil..! Ben de deneyeyim filan dedim, ama çok çalışmak gerekiyormuş önceden, yapamazsın dediler. Ama böyle rayların üstünde filan gitmek gerçekten büyük yetenek gerektirir.. Bravo elemana..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar