20 haz.CUMA!Kuruçeşme arenada konser ve maç keyfi

Aradaşlar Turkcell kuruçeşme arenada 20 haziran Cuma akşamı saat 20.00 de Mor ve ötesi konseri var ardından boğaza karşı dev ekranda maç keyfi

Turkcell kullanıcısı varsa aramızda euro2008 yazıp mesajla 5154 e gondermesı yeterlı davetiye cebınızde

davetıyeler ılk 10,000 ıcın gecerlıdr
bılgı almak ısteyen olursa
0537 320 52 14

sanırım 2 maç öncesiydi kuru çeşmede izlemiştim. bengünün konseri vardı.
arkadaşlar hakikaten güzel bi ortam vardı gidebileceklere tavsiye edebilirim :cat:

sanırım 2 maç öncesiydi kuru çeşmede izlemiştim. bengünün konseri vardı.
arkadaşlar hakikaten güzel bi ortam vardı gidebileceklere tavsiye edebilirim :cat:

Teşekkurler bir an için öksüz kaldı zannettim:)
aslında karşıda da maç keyfi var rakip gibi oldu ama eger anadolu yakasına gıdemeyecekler ıcın alternatif

evet güzel bir altarnetif umarım kazanırızda nerde olursak olalım coşkumuz aynı olur

yanlız kafama bişey takıldı oraya giriş biletli yada davetiyeli degilmi?

basta belırttıgım gıbı trcel 10 bın kısıyı ucretsız alıyor beleş yanı+parmaklar havaya kalksa ucretsız bılette talep edecegım benım gsm operatorunden ama kımse yok ortada MT olarak 50 kısı anadoluda 50 kişi avrupada olsak ''kırmızı-beyaz'' dıye yanlız bız ınletırız ortalıgı:)

Son düzenleme:
imkanım olsa emin ol gelirdim ama benimde napcagım belli değil :silent: katılım olur ama güncel tutarsak :)

gayret ve azmıne hayran kaldım zaten :)
bakalım yarın daha net bellı olur hoş kimse gelmesede ben orda olacagım gecen sefer kıraç vardı ve guzel bır maç tabıkı:)
cok keyıf aldım hatta mıllete haber vermedım dıye uzuldum ama sımdı ben elımden gelen duyuruyu ayptım gerısı arkadasların kararı:)

guncell

guncel........................................

Güncel.........................

guncel..........................

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar