BUNU YAPAN MAALESEF İNSAN +18 HAYVAN EZİYETİ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

:pr: :pr: :pr: :pr:

arkadaşım sabah sabah hemde oruçluyken... :salut: ( yapmasaydın keşke )

Forumdan Uzaklaştırıldı
malesef böyle vicdansızlar çıkıyor iki ayaklı hahvanlardan ogüzelimin burnuna takılan olta iğnelerini :salut: ona takana takmak lazımkı acıyı en şiddetli şekilde hissetsin iki ayaklı hayvan :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
insan evladı değil o bence... onu yapanın anne-baba-kardeş ve evlatlarına yapacaksın onu ceza olarak,kahrından ölsün "onun bunun evlatları" . bu nasıl bir vicdansızlıktır yaa, kahrolası ibneler :cyclopsani: :jocolor:

Motosikleti
Su Motoru
Oha artık daha neler ya! Dünya nereye gidiyor ...

:pr: kafayı duvara vururken neler söylediğini artık siz tahmin edin orucu sakata getirmeyeyim

böyle alçak ve şerefsizlerin olduğu bir dünyada insanım diye yaşamaktan utanç duyuyorum. :pr: :pr: :queen: :flower: :pr: :pr:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kazığa oturtmak lazım bunları, sabah resim vardı. Çok kötüydü sanırım resmi koyan arkadaş yada MOD değişti resmi. Belkide görseniz dayanamazdınız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aynısını insanlara yapanlar var. :silent:

yaa birde insanın en ıyı dostu kopeklere yapılırmı yaa... :pr: :pr: :pr: :salut: :salut: :salut: :pale:

Resimi göremediğime mutluyum. Geçen foklara yapılan eziyetin goruntulerini gordugumde uzun sure moralim yerine gelememişti. Bunu resimlerini göremediğim iyi oldu... O köpeklerin burunlarına balıkçı iğnesi takan arkadaşların o ellerini benim Axel'a yedirtsem eşitlenir miyiz acaba ?

benkaan' Alıntı:
arkadaşım sabah sabah hemde oruçluyken... :salut: ( yapmasaydın keşke )
özür dilerim düşünemedim
vallahi sabah sabah bende görünce ağladım
utandım kendimden..
:salut: :salut: :salut:

cenkmenderes' Alıntı:
Resimi göremediğime mutluyum. Geçen foklara yapılan eziyetin goruntulerini gordugumde uzun sure moralim yerine gelememişti. Bunu resimlerini göremediğim iyi oldu... O köpeklerin burunlarına balıkçı iğnesi takan arkadaşların o ellerini benim Axel'a yedirtsem eşitlenir miyiz acaba ?

ellerinimi???,çok insaflısın cenk,,,ben olsam daha yumuşak yerler düşünürdüm,,axelda sever hani.... :cherry:

insanın en iyi dostu fildir, fil!

(bu arada o insanlara insan dememekten öte iki ayaklı hayvan diyenler, lütfen hayvanlara saygısızlık etmeyin. çünkü bu insanlara hayvan demek lüks kaçar)

Forumdan Uzaklaştırıldı
çolakoğlu valla sende haklısın bu insanlara ben iki ayaklı hayvan demiştim dediğin gibi bunlara bu kelimede lüx kaçmış o lafımı geri alıyorum ne desemki bunlara artık :silent: dört ayaklı dostlarımıza işkence yapanlar kahrolsun :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar